De Paul na ne donosi mnogo u odnosu na Chakija, osim ako nije bolji karakter (verovatno da). Gledao sam ga veceras, i malo po tubi. Vrlo ogranicena leva noga, konstantno se izvlaci na desnu stranu za spoljni pas. Cak i neka laksa dodavanja levom izbegava, sto mnogo oduzima na vremenu. Kvaliteti su mu duel igra i ume da ponese loptu od centra, ali dodavanja me bas i nisu nesto odusevila. Davati neke velike pare za momka, ne vidim smisao osim ako nas ne pritera razlaz sa Chakijem.
Jarane mi trebamo ovog Brahima dovest kod nas. U pm kako igra mali. Znaci njega gurat kao AMC a ovo govno tursko izvadit odma iz igre. I ne ide mi u glavu da Hauge nema mjesta. Znaci na ljeto: Hakan ciao Gigio produzit ugovor i prodat, Leao prodat, dovest Tomori i Maignan, Krunic također vozdra, Suso isto prodat (pjetao), a Meite vratit nazad.
Ako Torino ispadne, dovest Bellotija
Ostavi brate malo klupe da ima ko da igra u lizi sampona.
Pa jarane ova klupa nije za Serie A, a kamoli da budu zamjena ekipi.
Ja sam uvijek bio trener stare škole, 18 igrača + 5 mladi. Ako igraš Ch League: 22 igrača + 5 mladi. I dosta. Vise ti ne treba i ne smije bit
Mislim da u ovom trenutku imamo 30 na rosteru, 22 igraca su nam 21 ili mladji. Ovo obecava da se u narednih pet godina montira ozbiljna zverina od tima.
Ovo je kao kad popravljas ocene za kraj godine
Jebo li ga Mandžukić ovo šta radi malom Haugeu je ponizavanje
Ima neko sranje tu, ali veceras mislim da je gledao makar malo da pokrene Mandzukica jer je Zlatan cao do kraja sezone. Nije tako nelogicno kad uzmes to u obzir. A sto se malog tice, stvarno nemam pojma sta moze biti toliki problem.
Kakvi su to zlodusi sinoc harali Torinom ,sta je ovo
Nema razloga da gura Mandzukica. Ugovor mu istice za mesec dana ,novi nece dobiti (osim ako ovi iz uprave nisu totalno prolupali) ,a za ovo vreme nije pokazao nista da bi zasluzio da bude "zamena za Ibru". Mali Hauge je na momente iskazivao nesto ,ali je odmah potom bio secen zakucavanjem na klupu. Isti sistem se primenjuje kao sa Silvom. Upropastice dete ni krivo ni duzno radi nekog raspalog ,olinjalog propaliteta koji je bruka za dres koji nosi...
Nemam blage veze sta oni rade u klubu. Hauge, Brahim su odlični igrači. Kakav bolan Mandzo, on je gotov. Žalosno je da se Haugu neda da odigra barem malo fudbala.
Iako, moram priznat, gurao ga je na početku i bio je užasan. Daleko od onog što je igrao protiv nas. I onda je ja mislim i Piliju prekipilo i rekao mu hvala al od sad vise truda. Samo ne znam kojim trudom Suso i Krunic i Meite dobijaju tolike šanse da igraju, a pojma nemaju.
Pogledajte drugi gol Thea, Rebic mu daje loptu i skače od dragosti kad je Theo zabio a Suso neće da slavi jer je ljut sto njemu nije gurnuo loptu. Kreten