kako losa igra, kako losa kretnja bez lopte, kod nas igraci koji nemaju loptu stoje uopste ne trce, stoje i cekaju loptu...ukoliko ne pocnu trcat nista od bodova...pato i njegove staklene noge, pa dokle vise, drzo se za zadnju lozu nadam se da nije nesto ozbiljno...
(09-21-2011, 08:36 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]kako losa igra, kako losa kretnja bez lopte, kod nas igraci koji nemaju loptu stoje uopste ne trce, stoje i cekaju loptu...ukoliko ne pocnu trcat nista od bodova...pato i njegove staklene noge, pa dokle vise, drzo se za zadnju lozu nadam se da nije nesto ozbiljno...
ja se nadam da je nesto ozbiljno ....da ga ne gledam vise....
(09-21-2011, 08:37 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (09-21-2011, 08:36 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]kako losa igra, kako losa kretnja bez lopte, kod nas igraci koji nemaju loptu stoje uopste ne trce, stoje i cekaju loptu...ukoliko ne pocnu trcat nista od bodova...pato i njegove staklene noge, pa dokle vise, drzo se za zadnju lozu nadam se da nije nesto ozbiljno...
I ja sam krenuo to da napišem...smučio mi se više
(09-21-2011, 08:37 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (09-21-2011, 08:36 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]kako losa igra, kako losa kretnja bez lopte, kod nas igraci koji nemaju loptu stoje uopste ne trce, stoje i cekaju loptu...ukoliko ne pocnu trcat nista od bodova...pato i njegove staklene noge, pa dokle vise, drzo se za zadnju lozu nadam se da nije nesto ozbiljno...
svake godine na pocetku sezone ista prica kad je pato u pitanju, pa se onda kasnije pocnete kleti u njega....svi nam igraju ocajno ukljucujuci i njega cim ude u formu mozemo ocekivat nesto...prosle godine isto je vecina bila protiv pata, pa su ga onda ti isti u zvjezde kovali nakon utakmice sa sinterom..
Pato je totalnon espreman,to se vidjelo protiv Barce i Napolia...Svako vece sa Barbarom,ima povlasten status tako da ga boli kurac sto se mi nerviramo...
ma ovo je katastrofa, pa vise loptu u posjedu imaju nesta i silva nego nasi vezni igraci, nasi najopasniji napadi su kad nesta povuce loptu....
el sarawy

DDDD
Koja katastrofa od igre, ovo je strasno
Poserem se na ovu ekipu....
Cist penal. Zagrlio Pippa. Sudija nije dorastao ovog susreta. Nije sviran penal na obje strane, glupo davanje zuti, ne procjenjivanje faula i padova.
Al to nie izvinjenje za ovako losu tekmu. Nemamo pojma, i mozemo biti PRESRETNI za osvoien bod veceras i u Barceloni
(09-21-2011, 09:31 PM)geoff Wrote: [ -> ]Koja katastrofa od igre, ovo je strasno
podsjeca me na igru zadnju sezonu kad je karlito vodio, vise loptu u posjedu imaju stoperi nego vezni igraci...lose...bas lose....3 kola imamo 2 boda..urbi za 15-tak minuta napravio vise nego sto je akvilani za citavu utakmicu..saravi osim gola nista nije pokazo, ali ako cemo iskreno nije nesto ni mogo obzirom na predstavu citave ekipe..