(09-21-2011, 10:16 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Taiwo je spreman vec 2 kola ali navodno los je u defanzivi...Kao da su Cafu i Serginho bili dobri u defanzivi...
Emanuelson kad ga je vec neko spomenuo nista nije odigrao,osim sto je promasio 2 sanse..Penal na Pipu 100%,ali morao je Pipo uci puno ranije..El.Sarawi osim sto je dao go nije nista specialno uradio,ali on ima 18 god cini mi se....tako da boljeon nego neki starac...
Abiati bez obzira na odlicne odbrane u drugom pol..onako nesmije pogrjesit,ono je bas pocetnicki...
Po meni Cassano i donekle Sedorf,pa mozda Abate i Nocerino igraci koji se trude,uz stalne Nestu i Silvu..
Aqvilani katastrofa,to je igrac koji moze igrati lijevo u vezi a nikako iza spice...Zambrota mozda i naj gori...Cak je i Antonini bolji od njega....Bomel razocarao kako je pocela sezona,cista nula...
Pata necu vise komentarisat...Nema smisla...
Sreca pa sad imamo 2 relativno lagane tekme,a isto tako sreca pa juve i Napoli Nisu otisli na +7...
Nadat se povratku igraca u narednih 15 dana...
nismo gledali istog Cafua, ocigledno
al evo, mislim da ako se ne bi trabali tuziti za ijednu od ove tri ligaske utakmice, to bi tribala bit ova. lose smo igrali, ali to je i ocekivano.
abbiati - greska, jbga, dogodi se, u drogm pol. nas je par puta spasio, ne triba nakon ovog radit dramu
silva, nesta - bez znacajnijih problema
abate - dobar, treba popravit napadacki dio igre definitivno
zambrotta - iznenadjujuće slab, nesiguran u duelima
van bommel - ok u destrukciji, naprid nista, al se ni ne ocekuje nista
nocerino - dobar defenzivno, dobro je utisa njihov vezni red, nekoliko puta dobro pokrio van bommela, naprid isto nista, jednostavno covik ne zna
seedorf - kreativno solidan, puno puta nesiguran u duelima i dosta potrošen ovim tempom, izvanredan slobodnjak i asist za cassana
aquilani - danas nista, bezidejan, u defanzivi nevidljiv
pato - nesto se trudio, al nije puno ni igra za ocjenu
cassano - vrlo dobar, po meni najbolji, ali nema s kim igrat. uvjeren sam da nam napadaci vrlo dobro surađuju, svi osim pata, koji da vise kombinira sa ostalima bi da 30+ golova u sezoni
el shaarawy - bravo, ali kao i vecina mladjih igraca, izgubljen, ali talent je tu.
evidentno je da nam fali zlatan, jer kad on igra imamo tu opasnost u napadu u vidu snage, visine i tehnike. bod je ok, ne triba ocajavat, neće se ni napoli i juve usrećit sa udineseom, ali sad protiv cesene bodovi tribaju pod hitno