najbitnio e da smo sacuvali gol,mi smo Milan i rezultat od 1-0 e najboli
sad i so plzen 1-0 i so juve 0-1.
jedna mala zamerka Pipo nie usao na vreme :/
Rosell: Ibrahimovićev transfer je nagori potez Barcelone u povijesti
Predsjednik nogometnog klupa Barcelone, Sandro Rosell, okarakterizirao je transfer Zlatana Ibrahimovića 2009. godine na Camp Nou kao najgori potez u povijesti kluba...
Transfer je uključivao dolazak švedskog reprezentativca iz Intera u zamjenu za Samuela Eto'oa i 69 milijuna eura nadoplate milanskom klubu. Ibrahimović je 2010. godine posuđen Milanu, da bi početkom ljeta talijanski klub u potpunosti otkupio njegov ugovor.
- Transfer Ibrahimovića je najgori potez kluba u povijesti – rekao je Rosell.
Neki su smatrali je možda ipak najveća pogreška transfer Dmitrija Čingrinskog u Šahtar, ali predsjednik katalonskog diva nije se složio s tim.
- Klub je tada bio u vrlo lošoj financijskoj situaciji i morali smo prodati igrača – veli predsjednik Barcelone.
Ne mogu da vjerujem koliko ludo volim ovaj klub. To sam sinoc shvatio, kad sam iz ljubavi pretrpio da gledam jednu od najdosadniji utakmica u povijesti. Svaka mi cast.
Za Milan vise nema sta pricat, uzasno smo jadni. A da cemo odbranit naslov, to je sasvim moguce, jer su ostale ekipe ove Serie A jadne.
Sta reci za ono sinoc? Nista. Samo cu cestitat Seedorfu za sjajne partije. Ne mogu da vjerujem koliko se covjek trudi, i volio bi da ovako nastavi. Jer em sto pokazuje kvalitet i znanje na terenu, ali takodjer govori koliko ovaj klub vrijedi. Sa 35 godina pravi primjer omladini da ovo nije Bayern ili Arsenal, vec jebeni Milan, una tradizione!
Nemam sta pricat o taktici i sta smo mogli, a sta nismo, jer ne vrijedi. Jadni smo i kraj. Da je bila bilo koja druga ekipa, nadigrali bi nas. Nek nam je Bog na pomoci u srijedu bez Zlatana.
I treba napomenut da Milan nije dozvolio Patu da ide u USA na lijecenje, vec da to obavi u MilanLab-u. Pa i dosta ga je vise, njega i njegovi povreda
mislim da ni jedna ekipa bez pola prvog tima nemoze funkcionisati onako kako treba...
Ibra,Binho,Pato,Princ,Rino...
Uzmite sad da u Barci nema Mesia,Xavia,Inieste,Vile i jos nekog standardnog...To bi bio totalno drugi tim...
MAlo realno treba gledat,da negovorim o ostalim povrjedzenim igracima koji su alternativa ovim prvim sto sam nabrojao..Jbg..Ipak igraju od prve minute neki igraci koji nisu ni drugi ni treci nego cetvrti izbor...
Nije da pravdam ovu losu igru,nego samo realno govorim...
Forza Campioni...
Pa dobro sad, ne fale nama bas toliko igraca. Uredu, fali nam Princ, Ibra i eto Pato, ali kod nas nije neki problem napad. Kod nas je problem sve ostalo. Tj. ne igraju, spori su, nemaju ideje, kud ces dalje da onako spori Seedorf svaku utakmicu biva igrac utakmice. Pa to je sramota. Imamo cijelu odbranu, i vezni red, ne mozes mi sad govorit da nema Princa pa ne mozemo igrat. Pa promjeni taktiku strucnjak, vec par utakmica se vidi da nas ne ide 4-1-2-1-2 sa Aquilaniem kao off.vezni, al panchina i dalje fura svoje. Za tog off.veznog je Seedorf, al je on prespor, tj. ne krece se, zato je i postavljen na lijevu stranu.
Pilzena cemo vjerovatno dobit, vjerovatno, jer sudeci po zadnjoj predstavi, tj. nebulozi, moguce je i jedan dobar X. Al haj, vidjet cemo u srijedu sta ce nam panchina servirat.
I dalje tvrdim da panchina nije za onog mjesta, i da dosta patimo radi njega.
Ambro se vraca u sastav...Ibra ce dans poceti trenirati sa ekipom i doctori ce odluciti hocel igratu u srijedu, a za Juve u nedelju je siguran

Boa ce se pokusati oporaviti do ned...poslje toga sljedi pauza 10 dana i trebali bi se vratiti Binho a mozda cak i Pato i konacno Mexes...
Taiwo se vratio ali odigrao katastrofa, treba on par tekmi pa onda cemo vidit
U srijedu mozda pocne i mali Ganz od pocetka, za njega ce to biti veliki dan ...
Juventusa ako pobjedimo u ned...tu smo opet na vrhu...i ovako ocajne i jadne predstave...opet bi se vratili prije pauze od 10-tak dana sto bi bilo idealno...
Juve ce biti opasno napaljen to im je prvi derbi ovog novog Juventusa...ja se nekako ne plasim ih tolko odbrana im je tuga...a toliko su para potrosili...da kojim slucajem igrau u evropi opet bi na ispod 5-tog mjesta bili...
Ova zadnja dva kola bilo je puno remija...Napoli se jos nije priviko da igra svaka 3 dana...To nam je pomoglo da se niko ne odljepi i ne pobjegne puno...sada je sve do nas....
Ensare i svi vi koji mislite da bi sam trenutno zdravim igračima napravili više od Alegria
slobodno pišite na adresu Via turati i zatrazite posao...pa jbt nije Alegri Koperfild da sad napravi čudo, preko 10 igrača je out , to je činjenica i naša mrtva igra nikome ne odgovara od navijača ali trenutno se ne može bolje i sto se prije pomirite sa tom činjenicom bit ce vam lakse... Kad nam se vrate povrijedjeni ubjedjen sam da cemo igrati puno bolje...uostalom MENE iskreno ne zanima igra tj njena ljepota nego TROFEJ a jbs ti svu ljepotu ako ostanes na kraju praznih ruka... Što prije dohvatiti drugu zvjezdicu a u evropi nas svakako nece za dugo niko stici pa tamo sta napravimo napravimo...

Cekaj malo, ko to nama fali? Ibra, Pato, Princ i dribler Binho? To su 4 igraca. Ja ne racunam na ove penzionere Ringhio i Ambro. Ako nam oni trebaju da osvojimo Ch. Ligu e onda smo stvarno propali.
Znaci 4 igraca koja fale, nisu opravdanje za ovakvo kriminalno izdanje Milana ove sezone.
Pa samo ta 4 igrača (Ibra, Pato, Princ i Binho) koja si naveo imaju mjesta u svakoj ekipi na svijetu htio ti priznat ili ne. Ambro, Gatuso, Antonini, Taiwo, Mexes, Flamini, ma kakvi da su ovi igrači faleee pomiri se s tim. Jer trenutno ne moze nikoga da rotira ako nista ova dva (ambro gatuso) mogu jos po nekome oduzeti loptu. nisu za prve postave slazem se al valjaju za zadnjih dvadeset minuta da seru koliko toliko . KO JE SPOMINJAO OSVAJANJE LIGE PRVAKA? Rekao sam lijepo ako u evropi sta napravimo dobro je, mene zanima druga zvjezdica tj 19 i 20 scudetto a KAKO ćemo doći do njih (lijepom ili 1:0 igrom) mene zaboli neka stvar. Ako toliko želite lijep fudbal navijajte za Barcu ili koga već jbt, prestanite mlatit praznu slamu, svi mi želimo puno bolje od ovog trenutnog ali tako je kako je i Alegri NEĆE biti smijenjen na klupi sigurno tako da "uzalud vam trud svirači"

(09-26-2011, 09:23 PM)uvijek_rossoner Wrote: [ -> ]Pa samo ta 4 igrača (Ibra, Pato, Princ i Binho) koja si naveo imaju mjesta u svakoj ekipi na svijetu htio ti priznat ili ne. Ambro, Gatuso, Antonini, Taiwo, Mexes, Flamini, ma kakvi da su ovi igrači faleee pomiri se s tim. Jer trenutno ne moze nikoga da rotira ako nista ova dva (ambro gatuso) mogu jos po nekome oduzeti loptu. nisu za prve postave slazem se al valjaju za zadnjih dvadeset minuta da seru koliko toliko . KO JE SPOMINJAO OSVAJANJE LIGE PRVAKA? Rekao sam lijepo ako u evropi sta napravimo dobro je, mene zanima druga zvjezdica tj 19 i 20 scudetto a KAKO ćemo doći do njih (lijepom ili 1:0 igrom) mene zaboli neka stvar. Ako toliko želite lijep fudbal navijajte za Barcu ili koga već jbt, prestanite mlatit praznu slamu, svi mi želimo puno bolje od ovog trenutnog ali tako je kako je i Alegri NEĆE biti smijenjen na klupi sigurno tako da "uzalud vam trud svirači" 
ma za arsenal....ko razmislja o osvajanju lige prvaka ove sezone u velikoj je zabludi....ja sam zadovoljan sa 2. mjestom u serie A i da inter ne izbori LP...