tralala tralala, tralala lala!!!
Tralal tralala, tralala lala
Ubili su nas zahvaljujuci nasoj panchini di merda. Covjek nema pojma. Zalosno. Ide do Tassotija da se savjetuje. Ej jado jadna, znaci nisi sam u stanju da skontas gdje je grijeska i sta treba uradit.
Allegri molim te pomozi nam: ako ti je stalo do ovog kluba, napusti nas!
Bit cemo ti od srca zahvalni
Ljudi su nas pijeli...žalosno al istinito jbg... Najvise je kriv Alegri to se slazem ali nama treba svjeza krv a do januara treba pregurat kako god mozemo i ne dozvoliti da nam se odljepe bodovno
Ovakvu sramotu, jad i bijedu od igre nisam nikada vidio. Koji su to jadnici na celu s idiotom na klupi i rupom na golu...
Da ste bar dobili 10 komada koliko ste i trebali, jebo vas vas nogomet da vas jebo, gonite su kurac nesposobni, za 90 minuta niste u stanju stvorit pol prilike
Najozbiljnije razmišljam da prestanem neko vrijeme gledat ove naše jadnike,mislim da ću sigurno kvalitetnije potrošit vrijeme:
Jako žalosno
Ne želim gledati zadnje minute. Jednostavno ne mogu. Jao, koliko materijala večeras za oplesti po većini igrača i treneru. Heheheh...
Ajd samo malo momci, jel vi i dalje smatrate da je Abbiati u top 3 golmana Italije? Vi meni odbrusujete i govorite neke nebuloze a ja već dugi niz godina vidim da je to obični internacionalni golman kakvih ima na bacanja. Nikad nije bio niti će biti svjetska klasa. Ja ne mogu vjerovat da on, golman jednog Milana može ići hvatati loptu onako neškolski sa raširenim nogama, pa jesu li te tako učili budalo jedna, moraš spustiti drugo koljeno da se osiguraš ako ti lopta prođe kroz noge. Ma neću više trošiti vrijeme i prostor na njega, on je svoje (valjda) dokazao nekima od vas da je kanta od golmana, ja sam večeras dokazao da sam bio u pravu prihvatili vi to ili ne.
Bonera je dno dna, apsolutno, onako promatrat loptu kao neka baba i onda onako nabiti loptu, ajde, znamo da je imao najbolje namjere ali brate statičan si kao bandera.
Meni je neugodno reći ali mi smo katastrofa od ekipe, odigramo jednu od deset kako treba. Nama treba 5 igrača svjetske klase da bi ličili na nešto. Žao mi je gledat Silvu, Nestu, Ibru i još neke pa čak i Seedorfa starog ofucanog kako igraju s ovim amaterima u našoj ekipi. Sad će svi reći falilo nam dosta igrača, da, ali nije to opravdanje za ovako kriminalnu i dosadnu i bezidejnu igru. Veli Kalla da nismo imali šuta po golu, pa jel to moguće? Nisam gledao prvo poluvrijeme pa pitam. U drugom poluvremenu nisam vidio nijednog šuta.
Ne znam šta više reći, apsolutno sam šokiran kao i vi svi i ne znam dal da više vjerujem da smo mi najjača ekipa u Italiji. Činjenica je jedna, a to je ta da mi dobivali ili gubili utakmice, mi igramo loše i bez imalo smisla. Nama s ovakvom igrom ni Xavi ne bi pomogao.
Bonera, Antonini, Abbiati - AMATERI PRVE KLASE.
Ambrosini, Gattuso, Nocerino - VEZNI IGRAČI KOJI APSOLUTNO NIŠTA NE DONOSE NAŠOJ PAS IGRI, PREMA TOME TO NISU VEZNI IGRAČI VEĆ BEZVEZNI.
Dokle je njih kod nas u ekipi, ne očekujmo ništa.
Boatengu to ti nije trebalo. Zaslužen drugi žuti i ćaoooo, sad te opet nema iduću utakmicu.
Allegri, jest da nemaš nekog izbora na klupi, al svejedno je, nemaš ti tu žicu za velikog trenera. Nije mi jasno zašto je poslao Pippa na zagrijavanje i onda ga ne uvede, ubaci Ambrosinija??? WTF??
Zvući apsurdno, al ja u ovom sivilu i bijedi naše igre, jednostavno uživam u toj igri Tiaga Silve koji igra božanski. Divim mu se. Nisam dugo vidio tako savršenog obrambenog igrača.
Zasluzena pobjeda Juventusa, nikad nisu vise zasluzili i vjerovatno nece...
Nevjerovatno kolika razlika u zalaganju, zelji i trudu...
Ja sam se iskreno i bojao da je prosla god samo inat pojedini igraca i nafuravanje pojedinaca sto nisu nista osvojili nista i da su zbog toga uzeli titulu(losa igra u CL mi je argumenat vise)...
Zato ove sezone morala je biti cvrsta ruka i odlucnija trenera medjutim ovo izgleda kao zadnja god Carla...najgluplja igra sa napucavanjem lopte prema Ibri...jednostavno mi ukljucujuci i Super Cup ove sezone nismo odigrali ni jednu jedinu tekmu svih 90 minuta dobro, vec samo na momente...
Glavni krivci za losu igru vezni red...Jednosavno Max tu najvise mjenja igrace ali nista...
Prestao sam brojati koliko je bilo situacija da igraci Juventusa drze loptu na 20 m od naseg gola a niko ih ne napada...totalno pasivno!!!strasno i za ne povjerovat da je to vezni red od prosle god...Odbrana je stalno na pucnjavi...ali to nije samo veceras to je najstrasnije...
Evo prodje 5 kola mi smo 15 sa 5 osvojenih bodova...istina tezak raspored i sve...ali forma i prikazana igra mi nedaju nikaku nadu za buduce tekme...Hvala Bogu pa je pauza od 15 dana...
Problem je sto smo mi prosle sezone tukli sve svoje direktne konkurente a sad smo vec od dvije ekipe izgubili....i najstrasnije od svega sto ovaj isti Juventus da igra utakmice u Euro Ligi zavrsio bi 5 ili 6...nista oni nisu kvalitetnije odigrali jednostavno vise zelje i htjenja i zato je Max kriv i najodgovorniji...jednostavno ne moze da motivise igrace nakon samo dva trofeja...
Samo da su istrcali odlucno i disciplinovano kao na Nou Camp utisali bi odma stadion i sve bi se zavrsilo...Ovako Juve vec sad ide 6 bodova i veliki vjetar u ledja...
Ja licno mislim da jos 4-5 kola ako ne pridjemo Bogami pola vas je tolko sigurno u tu titulu ja cu vec u Novembru poceti sumnjat...
Pojedinacno o igracima necu pisati jer su podbacili kao tim i to najvise me boli i to me najvise razocaralo jer nisam vidio u njima zelju za pobjedom vec zelju samo da odigraju utakmicu...a igraju za Milan i prvaci su Italije...
I da sad je totalno drugacija igra u Italiji i u CL sto je opet do igraca...imaju vise zelje da se tamo pokazu...znaci ispada da Max uopste ne vlada snjima...a svima je jasno da je najteze odbraniti titulu...
Opet kazem sva sreca pa je pauza od 14 dana...Ovako vise ne ide...KAPAK!!!...ili promjena taktike i pristupa igraca ili Max sam da ode ...
probat ako je ikako moguce doci do 2. mjesta na kraju sezone.....3. nam ne jamci LP
(10-02-2011, 09:39 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]tralala tralala, tralala lala!!!
Tralal tralala, tralala lala
Ubili su nas zahvaljujuci nasoj panchini di merda. Covjek nema pojma. Zalosno. Ide do Tassotija da se savjetuje. Ej jado jadna, znaci nisi sam u stanju da skontas gdje je grijeska i sta treba uradit.
Allegri molim te pomozi nam: ako ti je stalo do ovog kluba, napusti nas!
Bit cemo ti od srca zahvalni
ne branim Allergija, ovo veceras je bila katastrofa, al' ajd napisi sta bi ti napravio, koje zamjene i poteze? izgledali su nezainteresirano i sporo, ali ajmo vidit je li se mogao izvesti bolji sastav i kako... ja osobno mislim da se malo toga moglo danas napraviti, promijeniti, da bi igra (ne rezultat) bila drugacija...
pozdrav
Pokušavam skontati razliku u našoj ekipi u odnosu na sad i na prošlu godinu. Ja je skoro ne vidim. Ustvari, mi smo slabiji sad nego prošle godine u ovo vrijeme. Ova "pojačanja" nam ionako ne igraju, Mexes i Taiwo skoro ništa, Aquillani nešto malo, jedino Nocerino igra ali loše. I tu su još ozljede igrača. Prema tome ovi rezultati su u jednu ruku realni a u drugu ruku su nevjerovatni.
Pokušavam shvatiti kako smo mi bili prvaci prošle godine, da, Ibra je najviše pridonjeo tome, ali i Pato i Robinho sa svojih 25-30 golova. Tu je bila ta prevaga, u našem napadu, i naravno, jer su ostale ekipe bile slabe. Ove godine je samo Inter slabiji ali su ostali svi do jednog jači. Ove godine u Italiji 7-8 ekipa može biti prvak. Čak ni Inter nije skroz otpisan, a onda dolaze redom, Napoli, Juventus, Udinese, Lazio, Roma, i onda ranjeni lav, Milan.
Barcelona - Milan 2-2 Juventus - Milan 2-0 Napoli - Milan 3-1 Kako? Ne kontam

Loša utakmica, Juve potpuno zaslužio pobedu. Mi napravili jednu jedinu priliku za 90 minuta.
Stoji se kad nemamo loptu, napucavaj Ibru pa šta uradi, u veznom igrači bez dobrog pasa pa onda lopta nazad Silvi (ovog moram stalno naglasiti, jednostavno kralj) i Nesti da se dodaju. Nema adekvatne zamene za štopera pa uleće Bonera i ubrzo zasere stvar, Abiati ponovo prima na glup način. Boateng je preterao, popio crveni zbog užasno glupih faulova, preoštro ulazio u duele, i eto sledeću ga nema. Što se same njegove igre tiče, opet je igrao ofanzivnog veznog što mu ne leži, prva utakmica posle povrede pa 90 minuta i jednostavno nije mogao puno bolje. Emanuelson se utopio u sivilo.
Dovedemo Taiva i Meksesa, nema ih pa su tu Antonini i Bonera. Nocerino jednostavno nema dobru tehniku, nema dobar pas, Boateng takodje nije dovoljno kreativan, Kasano se ne vidi, Sedorf ne može napraviti puno sam, a Akvilani je na klupi.
Sledi pauza, nadam se da se vraćaju povredjeni igrači jer nam dosta fale, pa eto možda tada krenemo da igramo bolje.