(10-14-2011, 10:44 AM)Rosson3r Wrote: [ -> ] (10-14-2011, 12:01 AM)kalla1899 Wrote: [ -> ]zasto bi to bilo lose napravljeno? zasto je to nerealno? ti si bolji skaut od njih sviju koji su radili na igrici?
hoces da kazes da su igraci poput K. Botenga. Merkela, Verdija ANTITALENTI, DA NEMAJU VEZE SA NOGOMETOM???
ja menader igram od 2003 kad se zvao CM tako da sam dobro upoznat kako rade tj skautiraju...da to ne rade skauti kako ti kazes nego ljudi iz drzave u kojoj zive, znaci Milan moze radit neki pacenik sto navija za Inter..pogledaj malo stranice na menageru koje su afiliate si gamesa, e svi oni imaju resarch tim koji to radi, ukljucujuci i nas u BiH stranica FMBosnia, na kojoj sam bio jedan od glavnih global mod...tako da znam kako to funkcionise....Verdi prodle godine imo potencijal -9(moze postat WC igrac 4 zvjezdice ) ove sezone truba 1 zvjezdica
a i sam silva je lose uraden, isto ko i prosle sezone, a pogledaj Piqea je bolje napravljen, opcenito pogledaj barsu i njene mlade igrace, svaki ima Pa da postane WC...cak i Inter ima par igraca koji mogu postat WC a nikad nisam cuo za njih, do sad...
zar ne mislis da je Abate defanzivno bolji igrac nego sto je napravljen?? pogledaj mu statistiku prosle sezone...
koji je to nas mladi igrac postao klasa u zadnjih 10 godina?
silva je drugi najbolji stoper svijeta po CA....bolji je od piquea.....
da si upucen dovoljno znao bi da se svaka ocjena igraca prije nego sto udje u igru postavi na forum i ljudi o njoj raspravljaju....tako da milan moze radit i moratti osobno, ali svaka ocjena mora bit odobrena prije nego izadje igrica......
i jos jedna stvar....jeble te zvjezdice u igrici...odi u editor pa vidi kakav ko ima potencijal.....
jedno pitanje za tebe, ali mozete odgovoriti svi........ko je po vama najbolji igrac brazila na svijetu trenutno?
Thiago Silva za obranu i Neymar za napad
Ma kakvi Neymar, ima on još pure da se najede prije no postane najbolji brazilski igrač. Tiago je uvjerljivo najbolji ali on je obrambeni igrač. A poslije njega meni osobno najbolji je Hulk i Hernanes, a i Robinho je tu, dapače.
Ako ne racunamo thiaga koji u ovom trenu zaista jest najbolji i najkonstantniji brazilski igrac i okrenemo se vezi i napadu, ostaje nam robinho. A ta sama cinjenica govori u kakvom je stanju brazilska repka.
Podcjenjujete Neymara i Robinha...što vam se ne sviđa na njima?Neymarova frizura?Robinhovi promašaji?jesu li oni prvi koji su se ružno ošišali ili promašili čistu šansu?mislim da nisu...svaka ozbiljnija ekipa će prije u svom sastavu imati Robinha i Neymara nego Hulka i Hernanesa...
Kad igra robinho on promaši 100%tne šanse... kad ne igra robinho mi nemamo te stopostotne šanse jer ibra dođe u 2-3 šanse po utakmici, ako i toliko... pa rađe ću gledati robinha koji je češće u šansama a učinak im je isti (14-14 prošle sezone)
(10-14-2011, 08:31 PM)dejo Wrote: [ -> ]Podcjenjujete Neymara i Robinha...što vam se ne sviđa na njima?Neymarova frizura?Robinhovi promašaji?jesu li oni prvi koji su se ružno ošišali ili promašili čistu šansu?mislim da nisu...svaka ozbiljnija ekipa će prije u svom sastavu imati Robinha i Neymara nego Hulka i Hernanesa...
Robinho igra već dugo vremena i imao je svoje trenutke i još ih uvijek ih ima,on je igrač svjetske klase, to je neupitno, imao je i on krizu ali je iza njega. Sad ga malo ozljede pate alo dobro, proće.
Što se tiče Neymara on je još uvijek u Brazilu i tamo igra kažu fenomenalno, ima on talent i potez i na njemu je da dođe u Europu i pokaže šta zna. Rano je njega stavljati ispred ovih igrača. Da je Neymar najbolji brazilski igrač pa valjda bi mogao sa svojim Santosom biti bolje plasiran u prvenstvu. Za mene je Neymar trenutno čista komercijala, ima dobru reklamu i to je sve. A i škrt je dosta. Ne hvala, ipak bi prije uzeo Hulka koji se afirmirao u Europi i gazi u Portu i već sam ga spominjao prije godinu-dvije dana. Neymar može ići za 40-50milijuna, a Hulk za 100, pa ti sad vidi tko je bolji i cijenjeniji igrač.
Najbolji je Pato..h e hehe
(10-14-2011, 09:56 PM)MEMO Wrote: [ -> ] (10-14-2011, 08:31 PM)dejo Wrote: [ -> ]Podcjenjujete Neymara i Robinha...što vam se ne sviđa na njima?Neymarova frizura?Robinhovi promašaji?jesu li oni prvi koji su se ružno ošišali ili promašili čistu šansu?mislim da nisu...svaka ozbiljnija ekipa će prije u svom sastavu imati Robinha i Neymara nego Hulka i Hernanesa...
Robinho igra već dugo vremena i imao je svoje trenutke i još ih uvijek ih ima,on je igrač svjetske klase, to je neupitno, imao je i on krizu ali je iza njega. Sad ga malo ozljede pate alo dobro, proće.
Što se tiče Neymara on je još uvijek u Brazilu i tamo igra kažu fenomenalno, ima on talent i potez i na njemu je da dođe u Europu i pokaže šta zna. Rano je njega stavljati ispred ovih igrača. Da je Neymar najbolji brazilski igrač pa valjda bi mogao sa svojim Santosom biti bolje plasiran u prvenstvu. Za mene je Neymar trenutno čista komercijala, ima dobru reklamu i to je sve. A i škrt je dosta. Ne hvala, ipak bi prije uzeo Hulka koji se afirmirao u Europi i gazi u Portu i već sam ga spominjao prije godinu-dvije dana. Neymar može ići za 40-50milijuna, a Hulk za 100, pa ti sad vidi tko je bolji i cijenjeniji igrač.
Hulk na tržištu vrijedi 100 milijuna jer toliko njegov predsjednik traži, a ne jer je to njegova prava vrijednost,da se razumijemo,ne vrijedi ni Neymar 40 milja...ali za mene on je bolji,i nije baš iskomercijaliziran,osvojio je brazilski kup,copa libertadores,to što nisu u prvenstvu dobri,to je zato jer prvenstvo brazila nije baš mačji kašalj za osvojiti...
Ma jasno,nijedan od njih dvojice ne vrijedi toliko. Ali Hulku dajem prednost jer duže znam za njega i igra Ligu prvaka, u Europi je i ima nade da završi u Milanu jednom, al ne za 100milijuna, heh, dok za Neymara mislim da nema šanse da dođe kod nas jer su i Real i Barca zapeli za njega a mi se trenutno financijski ne možemo nositi s njima.