(10-17-2011, 03:18 PM)uvijek_rossoner Wrote: [ -> ]Mi zaista imamo najjaču ekipu u Serii A, al moraju ostati zdravi da bi odbranili titulu jer stara kurva iz torina ima samo ligu i bit ce poprilicno odmorna svaku tekmu... Uz to Galijani je najavio pojacanja u januaru ali to sigurno nece biti nijedan napadač, tako je rekao... Znači sve predispozicije su tu... dva vezna u januaru i to je to 
Što se tiče lige prvaka ja bi bio zadovoljan 1/4 al pod uslovom da odbranimo scudetto, to sam već nekoliko puta rekao jer zanima me samo druga zvjezdica a nakon toga opet C L 
doce ti 2 vezna: montolivo i jos neki, vjerovatno brazilac sa velikim taletnom koji ce slijedece godine otic u Reginu ili Triestinu da igra vise tekmi, a onda bit prodan. Jer nazalost tako zavrsi vecina tih igraca koje su nasi strucnjaci nazvali: "buducim zvijezdicama". Ali ko god dodje, jedno mjesto u prvi 11 je uvijek zagarantovano za Seedorfa ili Ambra. Ali mozda onaj strucnjak skonta da mu trebaju i Ambro i Seedorf na terenu radi iskustva, pa tako da ces ta pojacanja vidjet na napoznatijem sanku San Sira, kako gledaju one penzionere kako stanu na loptu i glume finte i odigravaju cirkusnu prestavu za gledaoce San Sira
p.s. sve dok ne vidim promjene u 3 uzastopne tekme, necu se pomirit i necu prestat da vidim crno u ovom klubu. Do prosle godine smo propali na najnize grane, eto izvukli smo se sa napokon kupnjom vazni igraca (Ibra) i titulom, ali ovo sto trenutno gledam, mi sve daje da mislim da je to bilo bljesak onog starog Milana, pa se sad opet sve vraca na staro propalo. Al haj, nadam se svijetloj buducucnosti, i da onaj kreten napokon shvati da penzioneri ne mogu drzat onaj tempo cijelu tekmu. Nek ih ubaci u 70' i dobro ce bit.
p.p.s. a ti Mecong bi mogao pripazit na svoj rijecnik. Jer ono prevazilazi sve granice civilizovanog izrazavanja. Pa ono su rijeci dno dna kocijasa. Iskreno mislim da su upravo radi takvog rijecnika tebe i Leptira, vecina stari korisnika napustila ovaj forum. Leptir i ima koje kakvu granicu sa izrazavanjem, ali ti prevazilazis sve mjere. Sramota je uopce citat to, a kamoli zamislit nac se u drustvu stobom i cut to. Zato bi te zamolio da prestanes nazivat ostale korisnike nazivima koje se mogu cut samo u selima gdje cak nema ni makadam da se dodje do njih.
U zdravlje
Ma svi smo mi svjesni toga da sa ambrom gatusom sedorfom ne mozemo nista i da je puno bolja varijanta sa Nocerinom Aqvilanijem, MVB, Boatengom, pa ako dodje i Montolivo supper... ali nadat se da ce ova prva trojka biti sto duze out i da ce ovi pokazat koliko vrijede tako da se nadam da nece nikome past na pamet da vraca penzionere kad se oporave....
Nevjerovatno kakvih pesimista ima na ovom forumu..a naravno sve su to strucnjaci..koji znaju sve,i puno vise od Alegria i Galiania i Silvia...SVASTA...
P.S.Daj Boze da nam dodje Montolivo,igrac koji moze biti novi Pirlo...
Poslije mraka dolazi sunce...Palermo je pokazatelj da ova ekipa može mnogo,Robinhov povratak je konsolidirao vezni red,uvijek ću zagovarati Robinha,dečko je igračina samo takva...bilo kakvo pojačanje za vezu je dobro,tu prije svega mislim na Montoliva,a Nocerino i Aquilani se sve više i više uklapaju...inače iako sam srao da neću gledati utakmicu,ne mogu ja to izvesti,jača je ljubav prema Milanu od mojih mušica,gledao sam 2. poluvrijeme,prvo nisam stigao pogledati....bili su izvrsni!!! Ipak ono što me smeta je šikaniranje Taiwa,jer iako sumnjam u tog igrača,pošteno je reći da nije dobio poštenu priliku da pokaže šta zna...
(10-18-2011, 01:08 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Nevjerovatno kakvih pesimista ima na ovom forumu..a naravno sve su to strucnjaci..koji znaju sve,i puno vise od Alegria i Galiania i Silvia...SVASTA...
P.S.Daj Boze da nam dodje Montolivo,igrac koji moze biti novi Pirlo...
Cijelo vrijeme ja o tome govorim. I onda dodje taj najveci pljuvac i, naravno, "najveci poznavalac fudbala" da mi kaze da sam prost, vulgaran, nevaspitan, bezobrazan,...A eto, meni je bezobraznije, vulgarnije, odvratnije, nevaspitanije,...citati , od kako sam na ovom forumu, koje-kakve bljuvotine i bezobrazne, naravno, totalno neargumentovane komentare o Milanu. Dokurcili su mi vise ti "vrsni poznavaoci fudbalske igre" koji znaju sve bolje i od Allegria, i od Galliania, i od Berlusconija,...ma od svakoga. Nisu zadovoljni Scudettom poslije 6-7 godina, nisu zadovoljni sa Superkupom poslije ko zna koliko godina,...Ma, mars u pizdu materinu.
(10-18-2011, 01:14 PM)dejo Wrote: [ -> ]Poslije mraka dolazi sunce...Palermo je pokazatelj da ova ekipa može mnogo,Robinhov povratak je konsolidirao vezni red,uvijek ću zagovarati Robinha,dečko je igračina samo takva...bilo kakvo pojačanje za vezu je dobro,tu prije svega mislim na Montoliva,a Nocerino i Aquilani se sve više i više uklapaju...inače iako sam srao da neću gledati utakmicu,ne mogu ja to izvesti,jača je ljubav prema Milanu od mojih mušica,gledao sam 2. poluvrijeme,prvo nisam stigao pogledati....bili su izvrsni!!! Ipak ono što me smeta je šikaniranje Taiwa,jer iako sumnjam u tog igrača,pošteno je reći da nije dobio poštenu priliku da pokaže šta zna...
Vrlo lijep komentar.
Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Taiwo; Van Bommel, Aquilani, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Cassano
Milan bench: Amelia, Mexes, Zambrotta, Yepes, Antonini, Emanuelson, Robinho
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t=m...&ci=7&si=1
ove 2 zadnje utakmice su dokaz koliko su nam falili robinho i boateng.
(10-19-2011, 08:31 PM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ]Link?
ne mogu naci normalan koji radi...ni ja ne gledam...