Galliani i Milan žele Del Piera, legendu Juventusa
Ako je vjerovati talijanskim medijima, dopredsjednik AC Milana Adriano Galliani pokušava na san Siro dovesti legendu Juventusa, Alessandra del Piera
Prema pisanju talijanskih medija, Milanov dopredsjednik Adriano Galliani uvjerava kako će milanski 'crveno-crni' sljedeće sezone u svojim redovima (pokušati) imati Juventusovu legendu Alessandra del Piera, koji je u 'staroj dami' još od 1993. godine kamo je stigao iz Padove.
Del Pieru trenutni ugovor s Juventusom istječe na kraju ove sezone, a navodno ga u Juventusu više ne žele produljiti. 36-godišnji nogometaš pak još uvijek dvoji hoće li se povući iz nogometa sljedeće godine. Galliani je pak uvjeren kako će nagovoriti Del Piera da odjene njihov dres te da godine uopće nisu važne.
'Nikad nije prekasno. Naučio sam da se igrača definira po tome je li dobar ili ne, a ne je li star ili mlad. Uvijek radije želim imati pravog igrača nego nadolazeću zvijezdu. Osim toga, kod nas su vrhunski igrali i mnogi igrači, Paolo Maldini, Billy Costacurta, pa i Pippo Inzaghi, koji su bili stariji od Del Piera', rekao je Galliani i dodao kako ga je Milan želio dovesti još davne 1993. godine.
Del Piero je skupio više od 450 utakmica za 'staru damu', zabio više od 200 golova, osvojio pet naslova u Serie A te jednom u Ligi prvaka.
Ne vjerovatno kakvo ismijavanje naseg kluba od strane novinara

Po meni je ovo zalosno. Jedan klub, koji je harao Evropom, sad se novinari sprdaju snjim. Del Piero koji vise ne moze igrat, nama se pridodaje. Jedan poludjeli fudbaler Tevez kojeg ni jedan ozbiljni klub vise ne zeli u svoje redove radi ispada takodjer se stavlja nasu zeljenu listu

sramotno. Pa i ne cudi me onda dovodjenje Legrotaglie prosle sezone. Ko god vise nema mjesta u svom klubu, a ima kojekakvu marketinsku vrijednost, pod uslovom da je besplatan, mi ga zelimo dovest. NE, ovo nije Milan u kojeg sam se zaljubio.
I dalje mislim da se nasi zajebavaju, i da znaju da nam Del Piero ne treba. Al zar je moralo dovest ovaj klub na tako niske grane? Maldini, Cafu, Serginho, Rui Costa, Van Basten, Schewa, Pippo, svi su oni dovedeni sa normalnim godinama i pokazali da znaju igrat, i naravno igrali cak i sa preko 30te, ali dovodit penzionere, ma daj....
Taiwo: "Pokušao me dovesti i Real"
Taye Taiwo od ovoga je ljeta član Milana i kaže kako se odlično osjeća na San Siru, a otkrio je da je za njegove usluge bio zaintereisran i madridski Real...
Nakon što je u prijelaznom roku zamijenio dres Olympiquea iz Marseillea onim talijanskog Milana, nigerijski branič Taye Taiwo ističe kako svoju odluku nije požalio, unatoč interesu još jednog europskog velikana.
"Na ljeto me pokušao dovesti i Real Madrid. Međutim, uvjeren sam da sam dobro izabrao prihvativši ponudu Milana", ispričao je Nigerijac talijanskoj Gazzetti dello Sport.
U mogućnosti svoje nove momčadi uopće ne sumnja: "Želim ostati u Milanu još mnogo godina. Ako se mene pita, Milan može ponovno osvojiti domaće prvenstvo, ali i Ligu prvaka".
Osvrnuo se Taiwo i na razliku između francuskog i talijanskog nogometa. "U Francuskoj je naglašeniji fizički aspekt igre, dok se u Italiji više pažnje posvećuje taktici. Moram napredovati u svojoj igri, odnosno kretanju bez lopte", zaključio je nigerijski nogometaš.
ma dajte to sa del piero e novinarska patka ili galijani se malo zajebavao sa nim, nema logiku uopste to da se desi.
sutra moramo da dobiemo leece,najavili su binho ibra i cassano u napad to mi se svidja da igramo sa presing i puno trka.
Ocekuem da Mexes bude starter i van bomel da malo oladi na klupu posto e totalno van forma. moramo da probamo sa prince aqva i nocerino u vezi to ce biti jebenje .
sutra bez bonera i antonini. Taiwo mora da dobie vise tekmi kao bi usao u formu.
Ma nema šanse da Bonera ne bude u igri osim ako nije ozlijeđen,on je za sve pozicije u zadnjoj liniji. Ako on ne igra mi na samom početku već osvajamo 1.5 bod ;-)
Nemoj tako Sale, pa vidis da nas vec prozivaju kako mrzimo Milan i nama dvoici nista ne valja

Hehe
Ma drug ja sam stvarno racunao na Boneru, al covjek je kriminalan u odbrani. Pa svako je bolji od njega. Al jbg. Allegri zna sta valja...
Ne brini drug, doce i njima vec jednom iz guzice u glavu, da ovo sto rade ne valja. Taman sto krenu kako treba, vec slijedeci momenat zajebu.
Majke mi, zalim za danima kad smo na klupi imali igrace za prve postave jer nisu imali mjesta od jos bolji od njih. Jos se sjecam komentara jednog njemackog Komentatora: pa pogledaj te klupu Milana, pa ovi igraci bi bili standardni u bilo kojem drugom timu

A sad dobri ili buduce zvijezde sjede na klupi dok igraju starci koji nemaju mjesta ni u Perugi
jbg boneru ne hvali ama baš niko, i skoro svima je jedan od najlošiji, ako ne i najlošiji u timu.
Ja opet moram pohvaliti max opet u staartnih 11 nocerino-aquaman i kpb, ništa senatori i sl. otkad je dobio ove igrače oni igraju standardno, raduje i mexesov ulazak, treći top stoper u timu uvijek dobro dođe, a taiwo možda nije maestralno odigrao, ali nije bio ni loš, a takav je njegov kolega luca u većini slučajeva.
Idemo sad u onu već najavljenu seriju i kroz 5-6 kola zasjesti na br.1 i tu rutinski ostati do kraja

Formation: “Aquilani and Boateng probably won’t be available. Thiago Silva and Seedorf definitely aren’t while Ambrosini is back fit. I’ll have to evaluate both Boateng and Aquilani because they haven’t trained with us since Wednesday. Aquilani has some muscle fatigue and whether or nor he plays will determine the formation that I put out. Some have played more than others, but the international break helped us get into better shape physically and regardless of who plays tomorrow, we have to put in a good performance.
There’s a possibility that that the ‘three tenors’ will all play, I’ll decide after training today. The motivation of playing against Lecce is really important for Cassano and I’m happy with how he has been working. He did well in training yesterday and he available for selection tomorrow, but that’s something I’ll decide later.
I could put three forwards on the field because Robinho hasn’t played too much, Nocerino and Aquilani have both played a lot and Ambro and Boateng are coming back from injury.
Yepes could play tomorrow. Mexes might have wanted to play a bit more on Wednesday but it’s been 6 months since he last played and we have to be careful not to throw him in immediately. Nevertheless, I think shortly he’ll be one of our starting 11.”
...........
“Gattuso is stable. He’s not fit to play yet the moment, but physically, he’s been training every day. His is an injury that can get better in the space of a few days or a few months. We have no timeline because it’s impossible to have one. Rino lives in the changing room though. He’s always there, always present and always makes himself heard.”
..........
After the game, the coach read out the list of players called up:
GOALKEEPERS - Abbiati, Roma, Piscitelli (n.51).
DEFENDERS - Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Nesta, Taiwo, Yepes.
MIDFIELDERS - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Van Bommel.
FORWARDS - Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Robinho.
Juve je veceras ponovo prokockao kuci bodove od solidne Genove...Merkel je sjajno asistirao za prvi gol...
Pozdrav ljudi! Nisam dugo pisao a nisam niti gledao tekmu protiv Bate-a pa nisam komentirao ništa.
Ovo s Bonaerom je smiješno stvarno. Pa Yepes - taj čovjek igra odlično, i ako već Mexes nije spreeman za 90 min, neka on igra. Ali ne, Bonera igra sve: oba beka, stopera, zadnjeg veznog, krilo... komedija.
Ne znam kako cemo dobiti danas ove, jer moglo bi biti gadno tamo, i uvijek nam bude. Ali pobjeda nam treba jer Juve je kiksao i pokazao da to nije nikakva posebna ekipa niti ove godine. Imamo duplo bolju ekipu u samo se moraju malo posložiti jer ovaj scudetto isto tako mora biti naš!
Forza ragazzi danas!