(10-23-2011, 12:00 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (10-23-2011, 11:59 AM)MEMO Wrote: [ -> ]Kako Silva fali, uh.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, kakva simulacija, nikakav penal, fujjjjjjjjjjjjjjjjj.
Abbiati - no coment.
o kojoj ti simulaciji pricas?
cisti penal...debilu je mexes na klupi....
pogledaj lijevu nogu, kako zapinje od travu, tj. nije stao kako treba na travu i onda krenuo padat jer je izgubio oslonac. I u padu, tj. u tom trenu dodirne i Abbiatia. Aj pogledaj pa mi reci na koji je nacin Abiatti izbio njegovu lijevu nogu? mora da ima stakleni ne vidljivi stap
Nije bio penal,ali nas to ne opravdava,zadnji red pliva svakih par minuta. Po meni je čak bio faul na Abbiatiju,ali nisam siguran kad je hvatao loptu netko ga je odgurnuo s leđa,neznma da li neko naš ili njihov
hahahahahahhahaah......koja sramotaaaaaaaaaaaaaaaaa
LOL
Šta je ovom sucu bokte mazo, faul je bio čovjeće. Znam da je naš dirao zadnji loptu ali to se svira ofsajd kad već nije faul svirao. Ja ne vjerujem. Samo da kažem da svi igraju loše ali Van Bommel je očajan, kao da mu se neda igrat, Ambrosini isto.
pa vidi li iko osim mene koliko je ovaj ambrosini los? pa covjek ne moze covjeka da stigne
Pa daj ba pun mi je djavo ovih majmunluka Allegrija. Jebo ga Ambro i Seedorf. Pa ovo je prevazislo sve mjere.
Eno Galliani telefonira, molim Boga da je to sa Silviom i Braidom o novom treneru. Allegri kupi prnje i mrs iz via Turati kretencino jedna
Allegri panchina di merda per sempre
raduje me gallijanijeva reakcija nakon 3. gola.....nekog je zvao na mobitel....
Abiati bomel Ambro i sudija....nevjerovatni likovi...
P.S.Ima li jos onih koji tvrde da je Abiati dobar golman.???
Cuj sad i Sedorf kriv...Svasta...
sad je kreten nasao da zagrijava Boatenga i Aquilania. Ma da, mi imamo 12 bodova prednosti, pa mozemo da se zajebajemo i isprobavamo nove formacije sa mrtvim Ambrosinijem, Cassanom kojeg nema na terenu, i da on sa jos dvoicom napadaca pokusavaju nesto da i zvuku. Taktika uzasna, nista ni sa cim: bas se vidi: odbrana, onda vezni red, i usamljeni napad. Nista nije povezano kako treba. A svemu tome pridodaje Ambrosini koji ne trci, i Bommel koji je izgubljen, al njemu je opravdano.
Zalosno
i dalje molim Boga da ono Galliani telefonira i dogovora novog trenera, jer ovaj kreten je zalutao na ovu klupu vec u oktobru 2010
Sale može jedno pitanje: Zašto toliko braniš i opravdavaš Abbiatija? jel možda znaš nešto što mi ne znamo pa mu toliku dozu kredita daješ? Evo primjer, nakon svega što je Seedorf učinio za Milan i igrao maestralno prije, i onda je počeo šetat i lošije igrat, i onda si ga ti zamrzio i tjerao si ga iz kluba. Abbiati ima nevjerovatne kikseve a ti nedaš na njega. Zašto?
ovo nema smisla vise.....idem igrat manager....jedino tamo mogu osvojit scudetto....
(10-23-2011, 12:15 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Sale može jedno pitanje: Zašto toliko braniš i opravdavaš Abbiatija? jel možda znaš nešto što mi ne znamo pa mu toliku dozu kredita daješ? Evo primjer, nakon svega što je Seedorf učinio za Milan i igrao maestralno prije, i onda je počeo šetat i lošije igrat, i onda si ga ti zamrzio i tjerao si ga iz kluba. Abbiati ima nevjerovatne kikseve a ti nedaš na njega. Zašto?
zato sto su oboje fasisti.....
i ja sam ga branio do juventusa....ali bogami vise ne....
galliani jos telefonira...i djeluje iznimno ljut.....jedino pozitivno na utakmici....