"Dejo, svaka cast. I ja sam, s obzirom da sam optimista, tako razmisljao, vjeruj mi. Kad je bilo 3:0 iskljucio sam TV veoma ljut i razocaran. Kad sam ponovo ukljucio TV vidim 3:2 i onda sam odgledao do kraja."
Mecong da te pitam nešto. Nedavno si bio jako neugodan i psovao si i vrijeđao one koje su odlučili bojkotirati utakmice Milana, one koje ne žele pogledati utakmicu radi tih nekih razloga, i bio si tako odlučan u svojoj namjeri da se prikažeš velikim navijačem i u dobru i u zlu pa si tako ružne i pogrdne riječi rekao nekima, a sad kažeš kako si prestao gledat tim kojeg toliko voliš samo zato jer je gubio 0-3 na poluvremenu, pa mi zato sad reci, kakav si ti onda navijač ha?
...R.I.P.... MARCO SIMONCELLI...
(10-23-2011, 08:21 PM)dejo Wrote: [ -> ] (10-23-2011, 07:56 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Nisam mislio da se vise javljam na ovo forumu ali nisam mogao da izdrzim. Ne brinite bicu pristojan.
Nista, ali bas nista mi nije jasno ili sam ja glup i vidim sve drugacije od “normalnih” ljudi. Naime, po meni, je Allegri izveo sastav od prve minute protiv nekakvog Leccea koji je pretposlednji na tabeli i koji se vjecito bori za opstanak u Serie A upravo da bi pokusao sacuvati rovite Boatenga i Aquilanija (koji mu uvijek igraju kad su spremni) za naredne mnogo teze utakmice. Kad je vidjeo da je vrag odnio salu ubacio ih je obojicu. Pa tako bi svaki trener na svijetu uradio. Trazili ste Yepesa na mjesto Bonere dobili ste ga, mada bi ja vise volio Mexesa. Napad o kakvom uvijek pricate i kakav zelite (Pato je povrijedjen). Taiwo? Fantasticna prilika Allegriu da ga izostavljanjem iz tima, protiv nekakvog Leccea, natjera da se jos vise potruti i da mu pokaze da mu nije zagarantovano mjesto u prvih 11. Fantastican potez Allegria da ostavi u igri Cassana i izvede neraspolozenog Robinha.
Gdje i sta je Allegri pogrijesio?!?!?!
Na kraju krajeva Allegri je uknjizio 3 nova boda i to poslije 0:3 u prvom poluvremenu.
Dejo, svaka cast. I ja sam, s obzirom da sam optimista, tako razmisljao, vjeruj mi. Kad je bilo 3:0 iskljucio sam TV veoma ljut i razocaran. Kad sam ponovo ukljucio TV vidim 3:2 i onda sam odgledao do kraja.
kad tako kažeš onda to čak i ima smisla,ali ipak mogao je ostaviti jednog od ovih ozbiljnijih da ne dođe do nepotrebnog riskiranja i ulaska u zaostatak od 3 gola razlike,a sto se taiwa tiče ja bi ga itekako stavio da uđe u kakav takav kontinuitet igara...
i iako je allegri napravio izmjene danas je bodove uknjizio prije svega boateng 
Ne vjerujem da je iko, pa ni Allegri, mogao pretpostaviti da neki Lacce moze zavrsiti 3:0 prvo pluvrijeme protiv velikog Milana zato sto nisu u igri Boateng i Aquilani. Milan je morao dobiti Lecce i bez ove dvojice igraca. Zasto nije??? Znaci, ako kojim slucajem protiv Barcelone ne budu igrali Boateng i Aquilani prvo poluvrijeme ce biti 6:0 za Barcu.
(10-23-2011, 10:25 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Mecong da te pitam nešto. Nedavno si bio jako neugodan i psovao si i vrijeđao one koje su odlučili bojkotirati utakmice Milana, one koje ne žele pogledati utakmicu radi tih nekih razloga, i bio si tako odlučan u svojoj namjeri da se prikažeš velikim navijačem i u dobru i u zlu pa si tako ružne i pogrdne riječi rekao nekima, a sad kažeš kako si prestao gledat tim kojeg toliko voliš samo zato jer je gubio 0-3 na poluvremenu, pa mi zato sad reci, kakav si ti onda navijač ha?
Pa evo ovako.
Iskljucio sam TV odmah poslije treceg gola uz psovke, naravno, u namjeri da ga ukljucim 15 minuta prije kraja utakmice u nadi da ce se u tom periodu dok ne gledam desiti promjena. Nisam mogao izdrzati. I kad sam ukljucio TV bio je 60. minut i 3:2. Znaci, bas u tom periodu dok nisam gledao preokret se i dogodio cemu sam se i nadao. Cesto to radim kad je rezultat nepovoljan za Milan. I vjeruj mi skoro uvijek se i desi promjena bas u tom periodu dok ne gledam.
Ti o cemu pricas nije isto sto i ovo. Ja nisam bojkotovao Milanovu utakmicu. Bojkotovati utakmicu znaci sjediti u kafani dok Milan igra i reci: Boli me k…. za Milan, volio bih da izgubi. Samo zato sto igra Bonera. Svaku, ali svaku, utakmicu Milana gledam i uvijek, kao sto sam rekao, kod nepovoljnog rezultata iskljucujem TV nekoliko puta po 5 minuta u nadi da ce se u tom periodu dogoditi promjena. Eto, sam zakljuci kakav sam navijac. I jos jednom: Svaku, ali svaku, utakmicu Milana gledam. I ako su Milanove utakmice ovdje u Vijetnamu u glavnom na programu u 2,45 poslije ponoci.
Boateng: "Povratak je bio nevjerojatan"
Nogometaši Milana gubili su na poluvremenu kod Leccea 3:0. No, tada se raspucao Kevin-Prince Boateng, a Mario Yepes na kraju je donio i pobjedu aktualnom prvaku...
"Ovo je ključna pobjeda", smatra Milanov junak Kevin-Prince Boateng, koji je u velikom povratku sastava Massimiliana Allegrija postigao ekspresni hat-trick početkom drugog poluvremena.
Njime je poravnao rezultat u Lecceu na 3:3 da bi Mario Yepes potom zabio za potpuni preokret. "Naš je povratak bio nevjerojatan. Za mene je ujedno i velika zadovoljština te nosim loptu kući kao suvenir", dodao je Boateng.
Da sve zajedno bude još zanimljivije, Boateng je u igru ušao tek na poluvremenu, umjesto Robinha. "Počeo sam utakmicu na klupi zbog problema s koljenom, no trener Allegri odlučio mi je dati priliku", pojasnio je.
Spomenuti hat-trick ujedno mu je bio i prvi u karijeri. Nikad prije nije zabio više od jednog gola na utakmici, a svoj učinak nije želio dovoditi u vezu s kritikama koje su stizale na račun njegove igre.
"Srećom, odigrao sam dosta dobro. Pogotke posvećujem sinu, ali oni nisu odgovor na kritike. Nema potrebe za time, ja sam želim igrati najbolje što mogu i pokazati svoju punu snagu", zaključio je 24-godišnji reprezentativac Gane.
Mario Yepes: "Jako sam sretan, to mi je bio prvi gol za Milan. Nismo mogli ni zamisliti da će nam biti ovako teško, ali pretvorili smo 0:3 u pobjedu. Pokazali smo karakter i sposobnost reakcije te sada imamo tri vrijedna boda više".
Ok Mecong, lijepo si ti to objasnio ali shvatio si bit moga pitanja. Evo recimo ja kritiziram ekipu dosta, pogotovo kad ne ide, al to je normalna stvar, pogotovo na forumu, ali ja nisam prekinuo gledanje utakmice jer smo gubili, ustvari jesam, jednom, i to sad nedavno protiv Juventusa kad smo primili drugi gol, znači nisam gledao zadnju minutu. Da, tvoje nije isto kao oni koji bojkotiraju, ali kad malo bolje pogledaš tvoje je još gore jer si ti javno kritizirao i popljuvao takve navijače a onda to isto napraviš, jer zaista, to je isto, oni drugi koji su bojkotirali nisu sigurno otišli u kafanu i rekli boli ih k...c za Milan. Vjerujem da su itekako pratili rezultat pa bar na teletextu ili livescoreu ili čemu već. Ne možeš ih odmah osuditi i zaključiti najgore. O ovom raspravljam jer onaj tvoj post je zaista bio neprimjeren i neukusan, istina, rečen je s najboljom namjerom ali izražen krivim i ružnim riječima.
Ma Sale kontam ja to ali primijetio sam da si branio Abbiatija pa čak i dok je kiksao par puta, ok, Amelia sigurno nije super golman ali valjda je zaslužio zbog te silne Abbiatijeve nesigurnosti i kikseva da konačno i on dobije priliku. Ali ja u to više ne vjerujem, pa Abbiati malo-malo bude kapetan ekipe. Znači on je nedodirljiv. Mene zanima šta rade treneri golmana na treninzima, ako Abbiati u ovih 10-tak godina nije mogao popraviti bar neke segmente koji mu ne idu, onda u k...c i treneri i treninzi. Ili jednostavno čovjeku je to urođeno da ne zna hvatat loptu i ostale stvari u kojima šteka. A znamo svi koje su to, ovo već navedeno ali i izbijanje lopti i istrčavanje i procjena dugačkih lopta.
(10-23-2011, 03:42 PM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ]Ja ne znam šta je vama... Valjda se zbog ovakvih utakmica i voli nogomet...
Dobro covjek kaze...Koji je vama vise samo se prepirete....
Gattusova karijera ugrožena zbog problema s okom
Zbog problema sa živcem u oku Milanov vezni nogometaš Gennaro Gattuso ne igra od devetog rujna, odnosno prvog kola talijanske Serije A...
U toj se utakmici 34-godišnjak sudario glavom sa suigračem Alessandrom Nestom, nakon čega je završio u bolnici. Sugerirano mu je da pauzira između dva i šest mjeseci prije no što se podvrgne operaciji.
- Ne mogu voziti djecu u školu, a nakon što skinem svoje debele naočale sve vidim dvostruko – rekao je Gattuso dodavši da u posljednje vrijeme intenzivno radi u teretani:
- To mi daje snagu da ne prestanem. A pomišljanje na odustajanje jedna je od najgorih stvari u životu.
Malo sam analizirao naše zadnje utakmice. U zadnjih 6 utakmica imamo 5 pobjeda, samo nas Juventus dobio one ružne večeri, a u prvih 7 kola imamo najefikasniji napad u ligi. Pa tko bi to rekao. U zadnje dvije tekme zabili 7 golova i odmah imamo najbolji napad. Toliko o našoj ligi. Sutra protiv Parme očekujem pobjedu s hendikepom.
Ja ocekujem Seedorfa u ekipi i stim jednu dosadnu igru Milana. Sorry, al ja ne vjerujem onom moronu na klupi nista vise. Covjek je glup za taj posao, i trebat ce vremena da on skonta sta ovom Milanu najbolje godi.
znaci pobjeda 1 razlike, i to jedva, sve ostalo bi bilo iznenadjenje. Sem nerijesenog rezultata, i to je moguce pod vodstvom "strucnjaka" sa telecim pogledom.
A italianski novinari su supci. Niko nije bio u stanju da ga pita zasto je izostavljen ubitacni dvojac u sredini, kad se pokazalo da su oni spremniji nego oni koji su igrali. Al su zato znali udarat po Mourinhu. A da, Mou nije italian, ccccc ova Serie A je vise propala, i Bog zna kad ce se opet vratit na stare staze slave