(10-25-2011, 12:21 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Ja ocekujem Seedorfa u ekipi i stim jednu dosadnu igru Milana. Sorry, al ja ne vjerujem onom moronu na klupi nista vise. Covjek je glup za taj posao, i trebat ce vremena da on skonta sta ovom Milanu najbolje godi.
znaci pobjeda 1 razlike, i to jedva, sve ostalo bi bilo iznenadjenje. Sem nerijesenog rezultata, i to je moguce pod vodstvom "strucnjaka" sa telecim pogledom.
A italianski novinari su supci. Niko nije bio u stanju da ga pita zasto je izostavljen ubitacni dvojac u sredini, kad se pokazalo da su oni spremniji nego oni koji su igrali. Al su zato znali udarat po Mourinhu. A da, Mou nije italian, ccccc ova Serie A je vise propala, i Bog zna kad ce se opet vratit na stare staze slave
Milan pobjeđuje 3-0....ensare si se ti kada bavio sportom?
prema France Footballu naš toliko osporavani max ušao među 5 najboljih trenera od kojih će jedan ponijeti i titul najboljeg trenera godine, ostali kandidati sve odreda velika imena Pep Guardiola, Josè Mourinho, Roberto Mancini i Fabio Capello.
u finom je društvu, a neki bi ga mjenjali samo što ne nude alternativu-leo,gasperini,zacheroni??? ko??
(10-25-2011, 10:45 AM)MEMO Wrote: [ -> ]Malo sam analizirao naše zadnje utakmice. U zadnjih 6 utakmica imamo 5 pobjeda, samo nas Juventus dobio one ružne večeri, a u prvih 7 kola imamo najefikasniji napad u ligi. Pa tko bi to rekao. U zadnje dvije tekme zabili 7 golova i odmah imamo najbolji napad. Toliko o našoj ligi. Sutra protiv Parme očekujem pobjedu s hendikepom.
udinese ima gol razliku 10-1....mi im jedini zabili gol...
Nadam se da nece penzioneri igrati i dobijamo sigurno, pa sad je samopouzdanje igraca na vrhu jbt nakon one tekme u nedelju... Naredno ljeto kak stvari stoje ODLAZE: Sedorf, Ambrosini, Gatuso, Van Bomel, a Flaminiu istice ugovor al nadam se da on nece otici jer moze puno jos da pomogne... znaci nakon ove cetvorke nama ce zaista trebat dosta veznih, tj Montolivo u januaru i onda na ljeto minimum dva uz postojece koji ce ostati...
I ja se onako iskreno pitam Ensare dal si se ikada bavio sportom ili hajd recimo fudbalom?
(10-25-2011, 05:49 PM)uvijek_rossoner Wrote: [ -> ]Nadam se da nece penzioneri igrati i dobijamo sigurno, pa sad je samopouzdanje igraca na vrhu jbt nakon one tekme u nedelju... Naredno ljeto kak stvari stoje ODLAZE: Sedorf, Ambrosini, Gatuso, Van Bomel, a Flaminiu istice ugovor al nadam se da on nece otici jer moze puno jos da pomogne... znaci nakon ove cetvorke nama ce zaista trebat dosta veznih, tj Montolivo u januaru i onda na ljeto minimum dva uz postojece koji ce ostati...
I ja se onako iskreno pitam Ensare dal si se ikada bavio sportom ili hajd recimo fudbalom?
istjece ugovor i nesti.....ja bi s njim produzio jos jednu godinu ali ne da igra u prvih 11 nego da bude backup....i treba dovest nekog mladog stopera (tipa vertonghen)..
(10-25-2011, 02:12 PM)tzar Wrote: [ -> ]prema France Footballu naš toliko osporavani max ušao među 5 najboljih trenera od kojih će jedan ponijeti i titul najboljeg trenera godine, ostali kandidati sve odreda velika imena Pep Guardiola, Josè Mourinho, Roberto Mancini i Fabio Capello.
u finom je društvu, a neki bi ga mjenjali samo što ne nude alternativu-leo,gasperini,zacheroni??? ko??
Moram se nasmijati. Zasto i kome (nije jedan) pretpostavljam da ce te pogoditi. Moj brate sve strucnjak do strucnjaka. Jedan sam od rijetkih na ovom forumu koji cijelo vrijeme podrzava Allegria. Jos su me neki pravili i budalom.
(10-25-2011, 06:35 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (10-25-2011, 02:12 PM)tzar Wrote: [ -> ]prema France Footballu naš toliko osporavani max ušao među 5 najboljih trenera od kojih će jedan ponijeti i titul najboljeg trenera godine, ostali kandidati sve odreda velika imena Pep Guardiola, Josè Mourinho, Roberto Mancini i Fabio Capello.
Moram se nasmijati. Zasto i kome (nije jedan) pretpostavljam da ce te pogoditi. Moj brate sve strucnjak do strucnjaka. Jedan sam od rijetkih na ovom forumu koji cijelo vrijeme podrzava Allegria. Jos su me neki pravili i budalom.
nije bezgrešan daleko od toga, ali više je dobrih nego loših stvari, al da neko traži smjenu trenera koji je u prvoj sezoni uzeo titulu i superkup je na granici ludila, plus nije basnoslovno plaćen lo stile mourinho ili capello, nisu mu doveli svakog igrača kojeg je poželio lo stile pep i mancini ač čovjek je ipak s njima rame uz rame, po meni 8,5 od 10 za maxa, još da su mu doveli tog X-a, tj. veznog igrača svjetske klase prošetao bi se ligom, a i u LP bi bili kandidati za sam vrh
(10-25-2011, 06:44 PM)tzar Wrote: [ -> ] (10-25-2011, 06:35 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Moram se nasmijati. Zasto i kome (nije jedan) pretpostavljam da ce te pogoditi. Moj brate sve strucnjak do strucnjaka. Jedan sam od rijetkih na ovom forumu koji cijelo vrijeme podrzava Allegria. Jos su me neki pravili i budalom.
nije bezgrešan daleko od toga, ali više je dobrih nego loših stvari, al da neko traži smjenu trenera koji je u prvoj sezoni uzeo titulu i superkup je na granici ludila, plus nije basnoslovno plaćen lo stile mourinho ili capello, nisu mu doveli svakog igrača kojeg je poželio lo stile pep i mancini ač čovjek je ipak s njima rame uz rame, po meni 8,5 od 10 za maxa, još da su mu doveli tog X-a, tj. veznog igrača svjetske klase prošetao bi se ligom, a i u LP bi bili kandidati za sam vrh
Covjece pogledaj ti ovog komentara:
"Ja ocekujem Seedorfa u ekipi i stim jednu dosadnu igru Milana. Sorry, al ja ne vjerujem onom moronu na klupi nista vise. Covjek je glup za taj posao, i trebat ce vremena da on skonta sta ovom Milanu najbolje godi.
znaci pobjeda 1 razlike, i to jedva, sve ostalo bi bilo iznenadjenje. Sem nerijesenog rezultata, i to je moguce pod vodstvom "strucnjaka" sa telecim pogledom.
A italianski novinari su supci. Niko nije bio u stanju da ga pita zasto je izostavljen ubitacni dvojac u sredini, kad se pokazalo da su oni spremniji nego oni koji su igrali. Al su zato znali udarat po Mourinhu. A da, Mou nije italian, ccccc ova Serie A je vise propala, i Bog zna kad ce se opet vratit na stare staze slave"
Pa hajde ne reaguj na ove gluposti i bljuvotine.
Ensar je postao novi kontras na forumu....
Fino procitaj izjavu Boatenga koji kaze....
Da sve zajedno bude još zanimljivije, Boateng je u igru ušao tek na poluvremenu, umjesto Robinha. "Počeo sam utakmicu na klupi zbog problema s koljenom, no trener Allegri odlučio mi je dati priliku", pojasnio je.
Eto da malo pratis vjesti bilo bi ti jasno da si i boa i Aqvilani bili upitni za mec...
(10-25-2011, 07:06 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Ensar je postao novi kontras na forumu....
Fino procitaj izjavu Boatenga koji kaze....
Da sve zajedno bude još zanimljivije, Boateng je u igru ušao tek na poluvremenu, umjesto Robinha. "Počeo sam utakmicu na klupi zbog problema s koljenom, no trener Allegri odlučio mi je dati priliku", pojasnio je.
Eto da malo pratis vjesti bilo bi ti jasno da si i boa i Aqvilani bili upitni za mec...
A evo i mog komentara od prije 2 dana vezanog za ovo o cemu pricas:
"Nista, ali bas nista mi nije jasno ili sam ja glup i vidim sve drugacije od “normalnih” ljudi. Naime, po meni, je Allegri izveo sastav od prve minute protiv nekakvog Leccea koji je pretposlednji na tabeli i koji se vjecito bori za opstanak u Serie A upravo da bi pokusao sacuvati rovite Boatenga i Aquilanija (koji mu uvijek igraju kad su spremni) za naredne mnogo teze utakmice. Kad je vidjeo da je vrag odnio salu ubacio ih je obojicu. Pa tako bi svaki trener na svijetu uradio."