samo ću napisati da je najlošiji po meni potez allegrija dosad u ove 2 godine ono kad je u 6. kolu skupina u LP prošle godine odma stavio silvu i flaminija koji su se tek oporavili da bi se opet ozlijedili. tako da bi stvarno bilo glupo da je gurao boatenga ili aquilanija svih 90 min pa da im se pogorša ozljeda za sljedeće utakmice.
Allegri je zakon!!bio sam glup sto sam sumnjao ikada u njega!!!katastrofalan start mi je zamaglio oci
bez zajebancije...on je trener koji je donio naslov,i radije cu da slabo krenemo u prvenstvo nego da slabo zavrsimo...
dejo ono je bilo ironicno receno, jer ja nazalost i dalje mislim da Allegri nije dosao pameti i da ce nas opet kaznit sa onakvim glupostima kao protiv Lecce. Ali cudno je to sto je 80% vas pljuvao i jebalo Allegriju sve po spisku na poluvremenu, a sad vam je opet OK i najbolji hahaha

neka, super za vas. Ja ostajem pri svom da ga ne volim i mrzim. Uzivaj te pa se cujemo veceras poslije tekme.
Milan - Parma 2:0
(10-26-2011, 03:03 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]dejo ono je bilo ironicno receno, jer ja nazalost i dalje mislim da Allegri nije dosao pameti i da ce nas opet kaznit sa onakvim glupostima kao protiv Lecce. Ali cudno je to sto je 80% vas pljuvao i jebalo Allegriju sve po spisku na poluvremenu, a sad vam je opet OK i najbolji hahaha 
neka, super za vas. Ja ostajem pri svom da ga ne volim i mrzim. Uzivaj te pa se cujemo veceras poslije tekme.
Milan - Parma 2:0
not, nije mister bezgrešan to je sigurno.
greška je što je krenuo sa bomel-nocerino-ambro nema govora, ali da je najbolje moguće rješenje za milan isto stoji, hajd daj ti ili neko drugi ko ga omalovažava alternativu??
mou je zauzet, capelo isto, SAF??
ko?
inače milan još ove sezone nije imao najbolji tim na raspolaganju na niti jednoj jedinoj utakmici, eto čisto da se spomene, plus da ponovim da uprava ljetos nije uradila ono što je trebala i što je uostalom i obećala
On vec cijelu sezonu jebe Aquilania, a spori Seedorf mu svaku igra. Pa do kad vise? Sta mi non stop vadi zivce? Cekaj oboica nisu spremni, pa je on ko fole bas slucajno opet izveo onu momcad koja mu je standardna: Bommel - Nocerino i Seedorf/Ambro? De nemoj te padat na te glupe Allegrijeve fore. A koji ce mu djavo taj mister X kad mu konj i ovako nebi dao mjesta da igra. On je opet spominjao Lazzaria i to je njegov trn u oku. Sto mu ne dovuku Lazzaria. Jebo ga Lazzari, to je i jedini igrac kojeg je Allegri stvorio. Taiwo, ima mjesta u svakoj ekipi, al kod nas je Bonera Bog i batina za njega. Nema sanse da Taiwo bolje igra lijevog beka od Bonere, zna Allegri sta radi.
I da, bavio sam se fudbalom od 8 godine do 18 u 3 fudbalska kluba, i dan danas ga igram, i reci cu vam odma: ogromna je razlika gledat tekmu sa tribina nego lezat u fotelji i mislit da sve znas. Kretane momci, kretanje, to je ono sto nam fali kad igraju penzioneri, al neki od vas to ne kontaju
sve ok i ja mislim da taiwo ima mjesta, al kakve bonera ima veze s njim??
njegovu poziciju u prvom timu igra antonini luca.
jednom sam to već pisao otkad su stigli u milan nocerino je odigrao svaku a aquilani samo 1 nije, taj argument ti pada u vodu da ih šikanira.
a znaš da je on smeće i neznalica i da ga treba otjerati(jedini trener u sadašnjoj seriji A sa osvojenim scudetom-usput budi spomenuto

), a treći put ne odgovaraš ko je alternativa, ko je taj koji je bolji i kojeg bi ti rađe gledao umjesto neznalice maxa(unaprijed hvala na odgovoru)
jebote cekam jos milan i real za dobre pare.....
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, Bonera, T.Silva, Taiwo; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Cassano.
Parma (4-4-1-1): Mirante; Zaccardo, Santacroce, Paletta, Gobbi; Valiani, Morrone, Galloppa, Modesto; Giovinco; Crespo.