(10-26-2011, 09:44 PM)dejo Wrote: [ -> ]Rutinska pobjeda!!bravo dečki!!!
par stvari:Robinhov udarac nije promašaj već sjajna obrana Mirantea,ovo pišem da preduhitrim hejtere broja 70
Cassano je jebeni debil!!!
Abbiati postaje malo-pomalo kiks golman....
cassano ima svaku utakmicu ili gol ili assist skoro....danas dvije......zamjeram mu ono zajebavanje kod zicera....ali dobar je bio...
zajebavanje kod zicera,okretanje oko svoje osi i skakanje umjesto da uđe u duel na naših 20 metara...ne sviđa mi se...
(10-26-2011, 10:04 PM)dejo Wrote: [ -> ]zajebavanje kod zicera,okretanje oko svoje osi i skakanje umjesto da uđe u duel na naših 20 metara...ne sviđa mi se...
on je takav i uvijek ce bit.....assistencija za drugi gol je remek djelo....
(10-26-2011, 10:37 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (10-26-2011, 10:04 PM)dejo Wrote: [ -> ]zajebavanje kod zicera,okretanje oko svoje osi i skakanje umjesto da uđe u duel na naših 20 metara...ne sviđa mi se...
on je takav i uvijek ce bit.....assistencija za drugi gol je remek djelo....
drugi gol??pa zar to nije bila odbijena lopta koju je primio nocerino prsima i onda odapeo u raslje???
(10-26-2011, 10:39 PM)dejo Wrote: [ -> ] (10-26-2011, 10:37 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]on je takav i uvijek ce bit.....assistencija za drugi gol je remek djelo....
drugi gol??pa zar to nije bila odbijena lopta koju je primio nocerino prsima i onda odapeo u raslje???
mislio sam rec njegova druga assistencija.....za 4. nas gol......jedno mislim drugo pisem....
Merkel opet upiso asistenciju

))
i treba spomenut neznam da li neko od vas prati ali mali Pirre Emeric Aubameyang igra sve bolje i bolje u dresu St-Etienna...
Milan povisio primanja treneru Allegriju
Prema napisima Gazzette dello Sport, uprava aktualnog talijanskog nogometnog prvaka AC Milana odlučila je povećati plaću treneru Massimilianu Allegriju...
Navodi se da je dopredsjednik kluba Adriano Galliani prošlog tjedna održao sastanak s Allegrijem na kojem je dogovoreno da će se primanja 44-godišnjem talijanskom strategu povećati za pola milijuna s eura, sa dosadašnjih 1.5 milijuna na dva milijuna.
Prošle je sezone, njegove premijerne na klupi "rossonera", bivši trener Cagliarija odveo Milan do naslova talijanskog prvaka, a aktualni mu ugovor istječe na kraju ove sezone.
bravo bravo ovo je bilo odlično večeras, abate se konačno vratio u formu iz prošle sezone (puno bolji nego ikad), boateng i nocernio naše 2 mašine, abbiatti gori od bonere itd. red je da amelia dobije priliku, ovo više ovako ne može
Cassano 8 utakmica ... 2 gola i 7 asistencija... od 16 golova Milana on je ucestovao u 9 ...koji je to debil
Veliki i porazavajuci problem je 12 primljenih golova...sto je previse previse je...Prosle god smo uzeli titulu prvenstveno zahvaljujuci malo primljenim golovima ukupno 24...poslje 8 kola vec smo primili pola ...
Jao ekipa vidim da smo zgazili Parmu. Ja maloprije došao s pokera i nisam gledao utakmicu. A sad mi je žao što sam propustio drugi hatrick zaredom jednog našeg veznog igrača. Pa nama uopće ne trebaju onaki napadači kad imamo vezne koji zabijaju i više od Xavija i Inieste. Hehehe. Vidim sve po starom, Abbiati opet kiksa, ma ništa novo, ja već 2 godine govorim da nama treba drugi i bolji golman al svi misle da govorim gluposti. No dobro, odo gledat sažetak utakmice. Laku noć!