(10-30-2011, 12:32 AM)MEMO Wrote: [ -> ]Malo smo i sreće imali. Ibra bio u zaleđu kod našeg trećeg gola. Al je bilo pola metra i niTKo nije očekivao takav centaršut Akve pa je vjerovatno i pomoćni sudac malo zablesao i nije dobro procijenio situaciju. Neka neka, tri mega bitna boda su tu. Juventus pobijedio, ostao na prvom mjestu ali bar je Inter gurnut u ponor. Gledao sam malo Juventus večeras, igraju fino ali nisu bolji od nas. Dobili nas nedavno ali to je bilo naša loša večer. Pogledao bi večeras i čitav meč Intera i Juventusa ali nisam imao više snage da gledam Pirla kako grize i bori se i dobiva kartone, još uvijek ne vjerujem da igra za Juventus. Plačenik najobičniji. Jedan je PAOLO MALDINI!!!!
da da pirlo se totalno usao jucer u igru borio se trcao,pass i onako usao u snajder. ta borbenost e nikad nie bila kod njega u nasi dres.. placenik.
binho vs cassano
cassano e u zivotna forma a binho bice od korist u vtori del sezoni..
šta je to sa casanom bilo, nešto mu pozlilo u avionu ili aerodromu, pa ako neko malo bolje zna talijanski bio bih zahvalan da napioe nešto više
(10-30-2011, 08:21 PM)tzar Wrote: [ -> ]šta je to sa casanom bilo, nešto mu pozlilo u avionu ili aerodromu, pa ako neko malo bolje zna talijanski bio bih zahvalan da napioe nešto više
Pročitao sam članak onako nabrzaka.Stvar je dosta ozbiljna,u jednom trenutku Cassanu je pozlilo i došlo je do faze da je imao poteškoće u govoru što dovodi do zaključka da je to što ga je zahvatilo neurološke naravi. Moguće neki virus, ali doktori ispituju mozak, ali i cirkulaciju krvi u kompletnom tijelu...u svakom slučaju sigurno propušta Minsk, ali i nekoliko sljedećih utakmica...
na MN na naslovnici i kažu NON STA BENE, o jbt, pa nije valjda nešto opasno
(10-30-2011, 08:31 PM)tzar Wrote: [ -> ]na MN na naslovnici i kažu NON STA BENE, o jbt, pa nije valjda nešto opasno
gledaj ako ima poteškoće u govoru stvar je neurološka...mama mi je medicinska sestra..lako moguće da je upala moždane ovojnice tj. meningitis..naravno ako sudimo po ovome što piše...
Cassano zbog povrede prebačen u bolnicu
Napadač nogometaša Milana Antonio Cassano odmah po povratku iz Rima nakon utakmice s Romom prebačen je u bolnicu.
Na Internet stranicama talijanskog prvaka Milana objavljeno je da je zbog još uvijek nepoznatog oboljenja Cassano odmah po slijetanju aviona u zračnu luku prebačen u Polikliniku na dodatne preglede.
Podsjetimo, Cassano je igrao zadnjih 17 minuta u pobjedi Milana nad njegovim bivšim klubom Romom 3-2, a sudjelovao je u akciji kod trećeg pogotka kojeg je postigao Zlatan Ibrahimović.
Tako je Milan nakon povrede Kevin-Princea Boatenga, te od ranije povrijeđenog Pata, ostao i bez Cassana uoči meča protiv BATE Borisova u Ligi prvaka u utorak.
Fantantonio...je sada bolje hvala Bogu...po prici neki od novinara kazu da je bilo strasno...nije nista vidio, nije mogao govoriti, niti hodati...a samo pet min prije je pricao viceve...
Zadrzan je na klinici na neurologiji...da stvar je neuroloska...ali totalno je sve iznenada pa su ga ostavili na duzim nalazima...nadam se da ce sve biti oki i da nece imati duze posljedice...stvarno je zastrasujuce da se to dogodi...plus kad znamo da Gattuso isto ima problema sa nervima u ocima i vidi duplo, ne smije voziti itd...
Gattusa u najboljim varijantama nema do jan a neki predvidjaju do kraja sez da se nece oporaviti jer su dosta zabrinuti ljekari za njegovo zdravlje...
Stvarno se nadam da ce Antonia to zaobici sve i da ce sto prije vratit ... Ali je stvarno strasno da se ovo dogadja ...
Boa i Cassano su out za CL...kako stvari stoje Cassana nece biti ni protiv Catanie, a kaznjeni su za tu tekmu Boa,Nocerino i Allegri...
Ajme već me strah od Van Bommel - Ambrosini - Seedorf.... A i neka Boateng ide u kurac skupa sa sucima, šta ima srat bezveze -.- imaš 24 godine ili koliko, valjda se možeš malo i smirit i zrelije ponašat. Ali opet me živo zanima što će Tassotti napraviti.
Boa je samo mahnuo rukom prema pomocnom i dobio crveni..Mislim da ce se nasi zaliti i da ce to biti ponisteno,ali problem je veci sto se Boa ponovo povrjedio,to je ono sto sam pricao da nije fit dovoljno..
nadam se da ce Cassano biti OK..Jer je dosta pomogao ovoj ekipi...
Cassano gubio vid i imao poremećaj pričanja
Antonio Cassano, 29-godišnji nogometaš Milana, s nedjelje na ponedjeljak će provesti drugu večer zaredom u milanskoj poliklinici. Tamo je došao odmah po dolasku iz Rima...
Cassano je odigrao posljednjih sedamnaest minuta derbi utakmice Roma - Milan (2-3), a talijanski mediji navode da je prve znakove problema sa zdravljem pokazao u zrakoplovu. Naime, dok je slavio sa suigračima pobjedu, navodno, je Cassano počeo imati problema s vidom, te poteškoće u govoru.
Neki mediji govore o velikim zdravstvenim poteškoćama ovog talijanskog reprezentativca, no još se nikakva službena obavijest iz bolnice ili od njegovoga kluba nije pojavila.
U svakom slučaju, mnogi mediji nagađaju da situacija nije niti malo bezazlena, a vjerojatno će idući dani otkriti nešto više o "misterioznoj" bolesti koju ima vezni nogometaš Milana.