Ovo sudzenje je bilo za Barselonu....Uzasno..PA u prvom poluvremenu su mahani ofsajdi po 2 metra iza....100% sanse prekida sudija i mase ofsajd nidze veze..
Penal smjesan za Bate...Nama nije sviro cisto igranje rukom(barem koliko sam ja vidio)na liniji...
Prvo poluvrjeme fenomenalno..Drugo za kurac...
Aqvilani,Ambro i Binho cista nula...
Taiwo prica za sebe...Upropastio 20 napada..Jednostavno izgubljen,uzas...Nebi me cudilo kad bi mu ovo bila posljednja san sa koju je dobio...
Nocerino pretrcao Preko 12 Km...Boa preko 11..Fascinantno...
Sedorf usro svaku loptu kad je uso..
Bonera jos gori jbt koji idiot....
Jos nas je i Abiati vadio da ne izgubimo...
Mozemo se pozdravit sa prvim mjestom u grupi jer se ono ocito stima Barseloni,jer nevjerujem da ovako lose sudije mogu bili u L.P.
Jao kako mrzim ovakve utakmice, zašto zašto zašto???????????????
Jeb.... i Robinha i Abatea i suce pogotovo, i fulanje zicera i sve. Pa nikaki penal nije bio, još nam svirali nepostojeće ofsajde, ma fuj, strašno je to kako nas suci uništavaju u zadnje vrijeme.
Pa Abate majku mu više hebem, odigraš strava i onda protiv nekog amatera se onako nonšalantno postaviš i lik uđe ispred tebe i padne i naravno da sudac nasjedne.
Robinho počinješ me živcirati kao Pato, ako ovako nastavi ja ga proklinjem i neka ide što dalje od Milana, pa koliko tom čovjeku treba prilika. Jao kak sam se naživcirao, gubimo bodove bezveze, aaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ibra je trenutno najbolji svjetski napadač.
Al dobro, večeras su kiksali i mogu se samo iskupiti ako pobijede Barcelonu. Onda im je sve oprošteno.
Prvo poluvrijeme je trebalo biti 0-5 za nas a na kraju smo spašavali bod. Još ne mogu doći sebi. Ne ide mi u glavu kako s onakovm igrom u prvom dijelu mi jednom Bateu ne možemo zabiti više od jednog gola. Pa naš svaki napad je bio prilika za nas, fantazija od igre. Jao živote nedaj mi više ovakvih utakmica.
(11-01-2011, 07:58 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Ovo sudzenje je bilo za Barselonu....Uzasno..PA u prvom poluvremenu su mahani ofsajdi po 2 metra iza....100% sanse prekida sudija i mase ofsajd nidze veze..
Penal smjesan za Bate...Nama nije sviro cisto igranje rukom(barem koliko sam ja vidio)na liniji...
Prvo poluvrjeme fenomenalno..Drugo za kurac...
Aqvilani,Ambro i Binho cista nula...
Taiwo prica za sebe...Upropastio 20 napada..Jednostavno izgubljen,uzas...Nebi me cudilo kad bi mu ovo bila posljednja san sa koju je dobio...
Nocerino pretrcao Preko 12 Km...Boa preko 11..Fascinantno...
Sedorf usro svaku loptu kad je uso..
Bonera jos gori jbt koji idiot....
Jos nas je i Abiati vadio da ne izgubimo...
Mozemo se pozdravit sa prvim mjestom u grupi jer se ono ocito stima Barseloni,jer nevjerujem da ovako lose sudije mogu bili u L.P.
Nazalost sami smo krivi...umjesto da privedemo utakmicu kraju za 2-3 razlike, desava nam se da kad smo najdominatniji dobijemo penal presmjesan...(Prva zvanicna utakmica u grupnoj fazi CL je bila veceras za gospodina koji je djelio pravdu)...izgubljeno prvo mjesto vjerovatno ili moramo dobiti Barcu na San Siru, sto nije nemoguce...
Ako Barca bude prva dao Bog da izvuku City

... bice vrlo dobrih ekipa i na drugim i na prvim pozicijama na kraju ...
Ma da, Barca već ima igrača više nakon 20min. Ne znam dal je bio crveni zasluženi za Plzen al mislim da je to već previše, ljudi stalno igraju s igračem više, suci ih maze kao Bogovi.
ali su i nama fino pomogli, milan je već prošao u osminu finala sa ovom barsinom pobjedom, a i dalje prvo mjesto imamo u svojim rukama, sa dvije pobjede sigurno smo prvi, mada i vi i ja znamo da ćemo biti drugi i da će biti jako teško proći u četvrtfinale koga god da dobijemo od prvoplasiranih, jedino da ovaj apoel ostane prvi
Bravo dečki!!!igrali su izvrsno..protiv više sile se ipak ne može ali i to je sastavni dio života koji oni kao profesionalci moraju proći.Igrali su dok im suigrač sa ozbiljnom bolešću leži u bolnici....za mene oni su prvaci!!!
Barca mi je bila draga, ali prestao sam ih gotivit od prosle godine i navlacenja sudija. Al ovo je sramota. Znaci UEFA je skontala da je moguce da ce Barca popusit na San Siru, i zato se svira protiv Milana, da se odma rijesi pitanje prvog u grupi i da Barca igra u finalu. Sramota.
Al neka, doce pravda na svijetlo.
Francuska i Barca: ista govna samo drugo pakovanje. Bez sudija su samo prosjecne ekipe. UZAS
Odmah da stanem na kraj tim teorijama zavjere:Barcelona je jedanput pokrala protivnika.dogodilo se to u polufinalu lige prvaka 2009. godine. sve ostalo je više plod utjecaja tog susreta na bilo koji drugi susret kojeg je barca nakon toga igrala. drugo:francuska reprezentacija je pokrala Irce u kvalifikacijama za SP 2010. Ta dva susreta mogu shvatiti kao očite krađe.Ono je protiv BiH bio čisti penal,malo je više podignuo lijevu nogu,dovoljno da sudac zasvira...
i da se razumijemo ne volim ni Francusku ni Barcelonu..malo objektivnosti ne škodi...
E moj @dejo ,nimalo se ne slažem s tobom,Barcu se gura otkad su nama poništili čisti gol Ševe na Nou Campu,otada skoro svake godine kad su zapeli u CL suci ih malo pogurnuli da sve bude ok,samo se imena protivnika mijenjalo svake godine(Milan,Arsenal;Chelsea,Real...) .
Što se tiče današnje tekme sami smo si krivi,u 1. poluvremenu smo trebali povest sa 3:0 jer je ova ekipa Bate kao i Dinamo zalutala u CL,u 2. poluvremenu klasika za nas,nonšalancija i sučeva greška i to je dovoljno da mi koji očito više nismo velika ekipa prospemo bodove u nekoj Bjelorusiji,ništa nam ne znači,ali ipak malo sramotno. Kad je ušao Bonera bio sam na rubu prebacivanja programa,a kad je ušao Seedorf sam odmah prebacio i toga ću se sada uvijek držat,jedan od njih 3(Antonini,Bonera,Seedorf) još ću nekako potrpit,ali više ne dolazi u obzir.Neznam šta ste se obrušili na Taiwu,do te 65 minute do koje sam gledao nije čovjek bio nimalo loš,ništa posebno,ali u odnosu na Antonija,Boneru i Zambrottu na toj poziciji mislim ipak najbolje riješenje.
Kao i obično Ibra,Thiago i Boateng(Svaka čast za podršku Cassanu) najbolji i jedini nezamjenjivi,ostali svi kad odu iz Milana neću se trznut ni sekunde
(11-01-2011, 10:19 PM)dejo Wrote: [ -> ]Odmah da stanem na kraj tim teorijama zavjere:Barcelona je jedanput pokrala protivnika.dogodilo se to u polufinalu lige prvaka 2009. godine. sve ostalo je više plod utjecaja tog susreta na bilo koji drugi susret kojeg je barca nakon toga igrala. drugo:francuska reprezentacija je pokrala Irce u kvalifikacijama za SP 2010. Ta dva susreta mogu shvatiti kao očite krađe.Ono je protiv BiH bio čisti penal,malo je više podignuo lijevu nogu,dovoljno da sudac zasvira...
i da se razumijemo ne volim ni Francusku ni Barcelonu..malo objektivnosti ne škodi...
Pogledaj na Youtube. Nije dilema samo da li je bio prekrsaj nego i gdje je bio (unutra ili vani 16 metara. Opste misljenje je da je prekrsaj bio (ako je bio) van 16 metara. Pogledaj pa procijeni sam. Cak sta vise mozda se mogao svirati i kontrafaul.