možda i nebi trebao komentarisat utakmicu koju nisam gledao, ali vidio sam sažetke, vidio sastav, pročitao sve komentare i ne vidim zašto ijedan navijač milana ima biti nezadovoljan-rutinski rješena catania koja nije neka TOP momčad ali su daleko i od loše ekipe.
max nije mogao računati na nestu i mexesa uz silvu-staviti boneru ili djeda yepesa isti q, taiwo je razočarao kad god je dobio šansu-opravdao zambrota ukazano povjerenje.
vezni red najtanji-nije bilo nocerina i kpb, dao šansu sedorfu ali s druge strane i emanuelsonu, od veznih je na raspolaganju imao još samo van bomela-koja je opcija bila bolja? eventualno bomel(koji je umorniji jer je odigrao puno više utakmica) umjesto ambra, sedorf je danas jednostavno MORAO igrati jer nije bilo drugog igrača koji je mogao igrati umjesto njega.
na šta bi ličili bomel-ambro-aqua-emanuelson-kreacija 0
eventualna greška može biti što kod 4-0 el šaravi nije dobio šansu a ubacio je antoninija, ali vjerovatno je odbrani trebalo svježine, uglvnom treba svima čestitati, peta uvezana pobjeda sad malo duža pauza do fiorentine, valjda se i pato vrati, nesta takođe, nocerino isto, KPB mislim još jedno kolo pauzira.
robi robinjo me ugodno iznenadio, zabio vrhunski gol, još imao dosta dobrih poteza, ibra apsolutno najjači napadač trenutno lud je

Victoryyyyyyyy!!!!
O da, Pato nek ide, neće mi biti žao. Previše godina smo čekali na njega.
Sjajna pobjeda,slaba ekipa ali konstanta pobjeđivanja je tu a to samo ulijeva samopouzdanje momčadi..
Što se Pata tiče,da budem iskren potpuno sam zaboravio na tog dečka,čak mi se i na manageru već dva puta ozlijedio u 3 tjedna

,mislim ako je Arsenal voljan iskeširati 40 milijuna neka ide,ali dao bi ga ja i za 25 jer očito je da je dečko staklen,više ga ne opravdavam kao što sam prije jer sam vjerovao da su ozljede posljedica njegovovog rasta i razvijanja...ali uzeo bi samo novac a ne onog polovnog Van Persija koji je napokon zabio više od 8 golova u ligi...te pare bi čuvao za onog Eriksena iz Ajaxa ili Leandra Damiaa iz Internacionala...
(11-06-2011, 08:24 PM)tzar Wrote: [ -> ]možda i nebi trebao komentarisat utakmicu koju nisam gledao, ali vidio sam sažetke, vidio sastav, pročitao sve komentare i ne vidim zašto ijedan navijač milana ima biti nezadovoljan-rutinski rješena catania koja nije neka TOP momčad ali su daleko i od loše ekipe.
max nije mogao računati na nestu i mexesa uz silvu-staviti boneru ili djeda yepesa isti q, taiwo je razočarao kad god je dobio šansu-opravdao zambrota ukazano povjerenje.
vezni red najtanji-nije bilo nocerina i kpb, dao šansu sedorfu ali s druge strane i emanuelsonu, od veznih je na raspolaganju imao još samo van bomela-koja je opcija bila bolja? eventualno bomel(koji je umorniji jer je odigrao puno više utakmica) umjesto ambra, sedorf je danas jednostavno MORAO igrati jer nije bilo drugog igrača koji je mogao igrati umjesto njega.
na šta bi ličili bomel-ambro-aqua-emanuelson-kreacija 0
eventualna greška može biti što kod 4-0 el šaravi nije dobio šansu a ubacio je antoninija, ali vjerovatno je odbrani trebalo svježine, uglvnom treba svima čestitati, peta uvezana pobjeda sad malo duža pauza do fiorentine, valjda se i pato vrati, nesta takođe, nocerino isto, KPB mislim još jedno kolo pauzira.
robi robinjo me ugodno iznenadio, zabio vrhunski gol, još imao dosta dobrih poteza, ibra apsolutno najjači napadač trenutno lud je 
Kad je on dobio jedno 3-4 tekme zaredom pa da mozes reci da je razocaro nikad, dobije utakmicu, pa pauzira, pa utakmicu i sve tako...treba mu dati par tekmi oda odigra u kontinuitetu pa mu onda treba sudit, za Abatea ste svi govorili da treba napustit Milan, da nie igrac za Milan pa se sad svi kunu u njega....Taiwu treba dati u kontinuitetu 3-4 utakmice da se oslobodi i ude u formu, nakon toga treba reci zadovoljava ili ne zadovoljava....
sve ok, možda je trebao dobiti deset utakmica zaredom da bi u desetoj tek pokazao šta zna, jbg ja kažem onako kako jest, da ono što je dosad odigrao je bilo isti ili čak niži nivo od antoninija, apsolutno ništa vrijedno pažnje nije pokazao, a ja sam od njega očekivao najviše od svih pojačanja.
a nije da je on došao iz nigerijske treće lige pa da se mora privikavati, čovjek je igrao u Marseju godinama, bio im kapiten, osvajao trofeje, igrao LP, igra za reprezentaciju, ne vidim na šta se on to treba toliko privikavati, peti mjesec je u klubu, a centaršuta nije upotrebljivog poslao, u odbrani se gubi ko nevinost na ekskurziji, vrhunac mu je da odigra pas prvom do sebe.
znam ja da lijevih bekova nema vrhunskih na tržištu, ali zar milan već godinama nemože naći SOLIDNOG, ne mora biti najbolji igrač na terenu, ali da nije više ni najgori kao što je unazad par godina.
Ovaj Taiwo ako opet dobije šansu jednostavno je MORA bolje iskoristiti, i pokazati da zna igrati, i ti koji nisi još siguran da je totalni flop(nisam ni ja još uvijek se nadam da će proigrati) si vjerovatno sve bliži da ga proglasiš takvim.
A zašto sam ga ikako i spomenuo u ranijem postu-zato što je max pogodio sa zambrotom koji je samo u ovoj utakmici pokazao više nego taiwo u svim dosad što je igrao
Taiwo je proglasen najboljim igracem prosle sezone u fran ligi na svojoj poziciji ali kod nas mu ne ide a treba mu i kontinuitet ... Ne zna se kretat, taktički je mrtav jer nije navikao na tako nesto u fran ne daje velika paznja taktici i odbrani...mislim da ce on tek sljedece sezone explodirati kod nas....ako ostane naravno

Nema teoretske šanse da Taiwo bude gori od Antoninija. Grob ostaje grob a Taiwo ako ne dokaže svoju vrijednost otići će iz kluba i gotovo, dok je Antonini forsiran godinama i pojeo nam je živaca kao nitko nikad.
(11-07-2011, 12:59 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Nema teoretske šanse da Taiwo bude gori od Antoninija. Grob ostaje grob a Taiwo ako ne dokaže svoju vrijednost otići će iz kluba i gotovo, dok je Antonini forsiran godinama i pojeo nam je živaca kao nitko nikad.
Antonini forsiran godinama?????Daj ba Memo..Igrao je samo kad niko drugi nije bio u konkurenciji za to mjesto...
Daleko od toga da je Antonini dobar,ali ovo sto je do sada pokazao Taiwo je cista nula..Njegovi centarsutevi su gori cak i od Bonerinih,a ti sutevi koje je pokusavao svi su otisli 10 metara van gola...
Daj Boze da grijesim ali Taiwo je veliki promasaj...
Da, forsiran je u smislu da nitko nije doveden godinama na lijevi bok i onda je samo on mogao igrati, Jankulovskog, Zambrotu i te istrošene igrače ne računam kao kvalitetne lijeve bekove. Na to sam mislio. S obzirom na to kakav je igrač Antonini mislim da je svejedno odigrao previše utakmica za Milan. Ali moram priznati, znao je biti jedan od borbenijih igrača ali to je sve.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/upozo...81488.aspx
Toooooooooo, ajmo predsjedniče, posveti se ponovno svom klubu.