prvo pol.portugal bolji..u drugom smo promasili previse zicera da bi pobjedili,bili smo puno bolji...
hrvati prosli...zao mi sto c.g primi go u 90 min..sa 1-0 imali bi dobre sanse ovako tesko....
jbg...
Prvo poluvrijeme loše skroz, u drugom smo se probudili, ali nedovoljno da bi došli do pobjede, kada se oduzmu sve prilike na obje strane, zadovoljan sam rezultatom, mogli smo i dati gol, ali isto tako i primiti
Čestitke Hrvatima
Taiwo out, Maxwell in?
11.11
Source: Football Italia
Milan may consider a January bid for Barcelona’s Maxwell given the difficulties being encountered by Taye Taiwo.
The latter joined the Rossoneri in the summer on a free transfer after his contract in France at Marseille expired.
The Nigerian has had his struggles adapting to his new environment though and it seems boss Massimiliano Allegri has his doubts.
Taiwo, 26, has played in just two Serie A games and three Champions League encounters since his arrival.
Veteran full-back Gianluca Zambrotta and Luca Antonini have featured in more games than the African so far this season.
Maxwell, meanwhile, is a player who has been linked with the Rossoneri since his days at city rivals Inter.
The Brazilian, 30, who joined Barcelona in 2009, could move on after Christmas. His agent is Mino Raiola – a man who has done business with the Diavolo in recent years.
Na proljeće želi igrati Ligu prvaka
Inzaghi bi u januaru mogao napustiti Milan
Ukoliko ne bude uvršten u ekipu za proljetni dio takmičenja u Ligi prvaka 38-godišnji napadač nogometaša Milana Filippo Inzaghi potražit će novi klub.
Nakon što je u maju potpisao novi jednogodišnji ugovor s talijanskim prvakom Inzaghi je do sada sakupio tek 34 minute u dresu Milana u ovoj sezoni. Također, trener Massimiliano Allegri ga nije uvrstio u ekipu koja će mu stajati na raspolaganju za utakmice jesenskog dijela Lige prvaka, no klubovi imaju pravo na tri zamjene za nastavak takmičenja, pa se veteran Inzaghi nada da će još koji puta zaigrati u najelitnijem klupskom nogometnom takmičenju na svijetu.
"Ukoliko se i nadalje budem osjećao zapostavljenim i nebitnim u Milanu, mislim da neće biti problema u pronalasku novog kluba. No, vidjet ćemo što će se dogoditi u iduća dva mjeseca", izjavio je legendarni napadač Milana.
Inzaghi je 2001. prešao u Milan iz Juventusa i od tada je odigrao skoro 300 utakmica, te osvojio dva talijanska naslova prvaka i dvije Lige prvaka. O penziji zasad ne razmišlja.
Hahahaha....on (Inzaghi) sa 38 godina bi da bude bitan u Milanu. Idi Pipo, sta je bilo, bilo je, ne zauzimaj mjesto nekom mladom igracu. Hvala ti na svemu, ali je vrijeme da odes.
Samo jedan je Fillipo Pipo Inzaghiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Svaka čast Pippu, ali ako je imali timski igrač i ako mu je stalo do tima, onda bi trebao raditi i ponašati se onako kako je u najboljem interesu za uspjeh tima,a realno, to nije njegovo uključivanje u tim.
Boze sacuvaj. Nista mi nije jasno. Pa sutra ce te vi isti pricati (i pricali ste) i biti ogorceni na igrace starije od 33, 34 godine. Ali vam Pipo sa, halo, 38 godina ne smeta. Meni smeta ite kako. Cuj: "Pipo je Pipo"? I,........................................................................................................