šteta što sinoć nismo 3 boda uzeli, a bili smo puno bolji protivnik, fiorentina nije napravila ozbiljnije prilike, još kad ti ponište regularan gol, plus 1-2 penala koja su se mogla-trebala dosuditi, pa stativa pata, pa emanuelson sa 5 metara ne zabije, nocerino šutira tik pored stative, aquilani glavom malo iznad prečke-ali neće u gol i gotovo.
posjed lopte bio 24 minute fiore, preko 44 minute milan
silva-nesta doktorski odigrali, napokon nam odbrana igra kao lani, jedino opet lijevog beka nemamo, taiwo je očigledno promašaj, spominje se da bi već u januaru mogao napustiti klub, a antonini naravno nije mogao preko noći postati dobar igrač i dalje je rupetina.
protiv barce ne očekujem ništa, sve osim nekog ubjedljivog poraza je ok-prošli smo svakako a teško možemo biti prvi u grupi, sad treba iskoristiti lakši raspored u seriji A i za par kola zasjesti na vrh tabele
Jucer je Allegri na kraju zajebo utakmicu jer je trebao napast tu jadnu Fiorentinu i izvadit Seedorfa a uvest Pata. Vratiti Binha na polušpicu i to je to.
Kako netko može reći da Robinho igra prosječno ili loše za nas? Jeste vi slijepi ljudi? Jucer je prvo pol odigrao odlicno, u drugom se malo pogubio ali nam se i igra malo rasula... Proslu tekmu je bio odlican isto tako. Krece se posvuda, pas mu je super, pregled igre, bori se, igra obranu... Samo što je za njega najbolje da igra sa Ibrom iza Pata, jer on nije golgeter.
Pato je djelovao dobro, bolje nego prije ozljede!
Kod nas je žalosno sto su nam napadači i stoperi bolji paseri nego veznjaci!
Sreća Allegria i ovog Milana je ta sto ima igrace kao sto su Nesta i Thiago koji imaju pas lijevo desno od 35-45m bez problema, i koji su u tome sigurni.
Abate ODLICAN, i s vremenom cemo imati igracinu u njemu. Antonini kao Antonini ( rekao sam tocno sto ce bit sa Taiwom! )
Nasa vezna linija nema nikoga tko zna dodat loptu kada Aquilaniu ne ide kao jucer... NEka lijepo uzmu lovu i kupe Hernanesa i rijesimo taj problem.
E bas mi je Hernanes igrac...U P.M...
Nitko ne kaže da je Robinho loš igrač, nego sve napravi super, maestralno i onda kad treba riješit se lopte on usere sve, baš mu fali ta završnica, pogotovo kod postizanja pogotka a i kod predavanje lopte, baš se jučer vidilo da želi asistirati ali udari prejako loptu ili se zapetlja. A dobro, nije on Messi da mu je sve savršeno. Šteta, izgubili smo dva boda, Juventus pobijedio, ajd bar Lazio i Udinese nisu, i lagano se pokazuje tko su dva najveća favorita, mi i Juventus koji nadam se neće dobiti Napolija u gostima u onoj zaostaloj.
Evo novi primjer katastrofe danasnji sudija. Ovo je sramota. I opet ce ono govno od Blatera rec da je dovoljan 5ti sudija, ne trebaju kamere. Uzasno
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/poni...ji-a/68623
ovaj gol je zasluzio Puskas Award. Zbog toga nema sanse da glasam na UEFAinoj stranici. Sramota fudbala.
Tassotti: "AC Milan bi bio zainteresiran za Teveza ako je mentalno spreman za igru"
Pomoćni trener Milana Mauro Tassotti je otkrio kako bi taj klub bio zainteresiran za mogućnost dovođenja argentinskog napadača Carlosa Teveza ukoliko napadač Manchester Citya može dokazati kako je u dobrom psihičkom stanju.
Argentinac se prošlog tjedna vratio u domovinu bez dozvole kluba, te je poručio kako se nema namjeru vratiti u City, a i menadžer Citya Roberto Mancini je već u nekoliko navrata potvrdio kako više ne računa na njega.
S obzirom na slom u odnosima Citya i Teveza, veliki broj europskih klubova je zainteresiran za mogućnost da po povoljnoj cijeni dobije 27-godišnjeg napadača, a osim Milana spominju se i Inter i Paris Saint-Germain.
"Tevez u Milan? On je sjajan igrač, ali moramo procijeniti njegovo fizičko i psihičko stanje, jer da biste igrali nogomet morate biti i mentalno spremni. Postoje problemi između njega i Manchester Citya, ali njegovo dovođenje bi mogla biti prihvatljiva ideja." rekao je Tassotti.
Napoli je veceras pokazao Englezima sta je Serija ''A''...Bravo Napoli....
Opet neko zatisje pred buru, a?

Nema im Inieste i Danija Alvesa što je veliki hendikep za njih. A koeficijent na nas je 5, strašno. Ma i dvoznak na nas je dobar, vrijedi pokušat. Čitam da su Robinho i Ibra upitni, iako mislim da je to neka neistina jer sam to pročitao na hrt-ovim stranicama.
koeficient kod nas e 4 - 4.2 na net gledam sad koeficient za barsa pada kak e to moguce :? , pa ne igraju sa grenada ili rasing santan. ili selta vigo .
uplaticu ja 10 eura za 1 pa sta bude,bude i 2 evra za 2-1
ibra sad treba da se pokaze i u velikim utaknicama.
ANDIAMIO RAGAZZI !!!