Almedine Lulić nema kvalitet za AC Milan, a Taiwa svi podcjenjujete jbt a mrtvi Antonini je tu godinama i uvijek mu se daje šansa a Taiwa bi odmah razapeli...da se ja pitam crnac bi ostao minimalno dvije godine, kad su od Abatea napravili najboljeg desnog u ligi zasto se ne bi malo i crnac doradio a svakako je dosao kao naj lijevi u fran ligi...
Tavez? da jest nemirnog duha ali ja bi da ga se dovede, ako se do ljeta vidi da ne ide s njim uvijek ga se moze prodat, mada mislim da bi se on smirio kod nas jer AC Milan je sušta suprotnost svim ostalim klubovima na svijetu...

Talijanski šovinizam i rasizam je ono što Taiwa spriječava da igra. Da je Talijan i da je zabio 8 autogolova i bio krivac za njih još 24 i dalje bi igrao. Pa slučaj Bonera dokazuje moju tvrdnju,takav bi igrač da je u Engleskoj odavno igrao za Chesterfield ili Luton Town dok u Italiji igra za jedan Milan. Prestrašno...je Taiwo uopće igrao dvije cijele utakmice zaredom ove sezone?možda jedanput...i dalje se forsira Antonini jer Taiwo je "loš" u defenzivi...mo'š si mislit...bolji je od Antoninija i Zambrotte zajedno..prvi ne zna, drugi je nemotiviran...
Ma jebem ja onoga ko misli da Taiwo može biti lošiji od Antoninija i ovakvog starog Zambrotte(čast danima kad je bio možda i najbolji na svijetu na toj poziciji) , od Antoninija i Bonere je i drvo bolje . Već 3 godine se forsira Antonini pa čak i Bonera na toj strani,a svi koje dovedemo te godine ne vide više od 2 tekme i već ih se riješavamo,prestrašno. Prije 2 godine onaj Montolongo kojeg nikad nismo vidjeli,prošle Didac Villa kojeg isto nismo vidjeli,a ove godine dođe najbolji bek Francuske lige i niti on nije bolji od mrtvog Antoninija,starog Zambrotte i falša nogometaša Bonere,ma mislim stavrno netko mora biti tamo na teškim drogama u tom našem klubu koji odlučuje o svemu tome???
Što se tiče pojačanja na zimu,nisam baš za Teveza,ali kao što je već netko rekao bolje i on nego nitko,mislim da nama trenutno mora biti prioritet 2 vezna igrača i složio bi se da to budu Montolivo i Hernanes. Netko se ne slaže sa Hernanesom,ali po meni je najbolji igrač Lazia,a sigurno bolji od naših Ambrosinija(kojeg neizmjerno volim i cijenim i koji i dalje želi,ali ne može),Seedorfa(kojeg sam nekad cijenio,a sad mi se kenja od njega jer ne želi nego tu i tamo kad mu se sprdne malo odigra i kad mu debela guzica to dozvoli) ,Gattusa(čitaj pod Ambrosini),Aquilanija(vječiti talij. talent koji se nije dokazao mada kod nas igra iznad svih očekivanja i zasad je zadovoljavajući),Noccerina(svaka mu čast na svemu,iznenadio me i samo nek tako nastavi,ali u usporedbi sa Hernanesom nema ni blizu tehniku) i Van Bommelom(koji je izgleda prošle sezone imao svoj vrhunac,a sad se polako gubi). Znači po mojem mišljenu jedino je trenutno Boateng bolji od Hernanesa od našeg kadra.
Nisdam ja napisao da je Antonini bolji od Taiwa....Ja sam samo rekao za Lulica kojeg negdje Talijanski mediji povezuju sa Milanom...
(11-26-2011, 01:22 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Nisdam ja napisao da je Antonini bolji od Taiwa....Ja sam samo rekao za Lulica kojeg negdje Talijanski mediji povezuju sa Milanom...
nismo te prozvali,sale je vjerojatno prije mislio na maxa nego na tebe

Ma nisam mislio na nikog sa foruma,nego na ovu našu vrlu upravu i sve te stručnjake tamo ;-)
Lulića sam premalo gledao da bi imao neko mišljenje o njemu,ali i bez tog gledanja mora biti bolji od ova tri panja što su nama prvi izbori za tu poziciju(Ante,Bonka i Zambro)
Getafe je bolji od nas! Kako padose padavicari, onaj Busqets je takav picon od igraca. fuj...Sta bi bilo da smo mi igrali bunker kao Getafe veceras, pa razbili bi ih 3-0.
Nesta ozlijeđen na mjesec dana, pripremite se na svakodnevno gledanje daniela bonere

-.-

Eh sad, dovedemo Meksesa i Taiva, dal' smo ih 5 puta videli da igraju. Ne znam kakvo je sad stanje sa Meksesom, pretpostavljam da je i dalje povredjen, ali bio bi red da krene da igra uskoro, pogotov je sad potreban kad nema Neste. Što se tiče Taiva, mogao bi ga Alegri početi da stavlja u igru, gori od Antoninija, Zambrote verujem da nije.
(11-27-2011, 12:19 AM)MEMO Wrote: [ -> ]Getafe je bolji od nas! Kako padose padavicari, onaj Busqets je takav picon od igraca. fuj...Sta bi bilo da smo mi igrali bunker kao Getafe veceras, pa razbili bi ih 3-0.
nije sve u nama....barca se protiv nas napalila i odigrala svoj maximum i mislili lako cemo protiv getafea.....podcijenili su ih....