(11-27-2011, 05:12 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Eh sad, dovedemo Meksesa i Taiva, dal' smo ih 5 puta videli da igraju. Ne znam kakvo je sad stanje sa Meksesom, pretpostavljam da je i dalje povredjen, ali bio bi red da krene da igra uskoro, pogotov je sad potreban kad nema Neste. Što se tiče Taiva, mogao bi ga Alegri početi da stavlja u igru, gori od Antoninija, Zambrote verujem da nije.
Mexesa , na zalost, nismo mogli ni vidjeti jer je bio povrijedjen. Inace, po meni, veoma, veoma dobar i zahvalan igrac. Veliki borac. Da je zdrav i spreman meni bi igrao svaku utakmicu od prvog minuta. Taiwo zagonetka. O njemu na osnovu onoga koliko je igrao i kako je igrao jos se nista ne moze reci. Medjutim, imam utisak, da je bio dosta izgubljen pa i uplasen sto i nije nesto posebno cudno. Jer jednom mladom igracu igrati za Milan je velika stvar. U svakom slucaju treba mu dati jos prilika da pokaze sta moze i sta zna. A sto se mene tice, s obzirom da sam ljubitelj ofanzivne igre, na lijevom beku bi igrao izuzetno ofanzivni i pokretljivi Emanuelson (to je igrao i u Ajaxu) i naravno napad: Pato, Robinho, Ibra (ma, protiv svakog protivnika).
Danas je Thiago kapetan!
Slazem se da nam trebaju 2 vezna. Ali ne da to trebaju bit Montolivo i Hernanes. Hernanes da, jer bi u Milanu igrao jos bolje nego za Lazio. Ali i jedan Mladi ZADNJI VEZNI.
Juve nam je uzeo Vidala i zaje..sve u Europi.
Takav nam igrač treba.
VEceras po 3 boda i dalje polako...
P.S.
Tevez je igračina jača od Pata, Binha i Cassana!
jebote antonini opet. razmislam dal da gledam tekmu posto nemogu vec da trpim te karikaturi po boku.
(11-27-2011, 07:56 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (11-27-2011, 05:12 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Eh sad, dovedemo Meksesa i Taiva, dal' smo ih 5 puta videli da igraju. Ne znam kakvo je sad stanje sa Meksesom, pretpostavljam da je i dalje povredjen, ali bio bi red da krene da igra uskoro, pogotov je sad potreban kad nema Neste. Što se tiče Taiva, mogao bi ga Alegri početi da stavlja u igru, gori od Antoninija, Zambrote verujem da nije.
Mexesa , na zalost, nismo mogli ni vidjeti jer je bio povrijedjen. Inace, po meni, veoma, veoma dobar i zahvalan igrac. Veliki borac. Da je zdrav i spreman meni bi igrao svaku utakmicu od prvog minuta. Taiwo zagonetka. O njemu na osnovu onoga koliko je igrao i kako je igrao jos se nista ne moze reci. Medjutim, imam utisak, da je bio dosta izgubljen pa i uplasen sto i nije nesto posebno cudno. Jer jednom mladom igracu igrati za Milan je velika stvar. U svakom slucaju treba mu dati jos prilika da pokaze sta moze i sta zna. A sto se mene tice, s obzirom da sam ljubitelj ofanzivne igre, na lijevom beku bi igrao izuzetno ofanzivni i pokretljivi Emanuelson (to je igrao i u Ajaxu) i naravno napad: Pato, Robinho, Ibra (ma, protiv svakog protivnika).
taye taiwo je rodjen 16.4.1985. dakle ima 26 godina.....ne bi reko da je mlad.....
i tako kako bi ti igrao...igrali su galaktikosi....pa vidis kako su zavrsili.....
Kakva rapsodija. Ne mogu se sjetiti kad smo zadnji put na poluvremenu vodili 4-0. Fenomenalno!!!
Da! Odličan rezultat, meni ne bi smetalo da damo još par komada

Milan je moćan..sve funkcionira besprijekorno..FORZA RAGAZZI!!!!
super, svi smo zadovoljni pretpostavljam, ali ne trebamo se zanositi sa ovim rezultatom, leteći magarci su noćas preloši, ali dobro je ovo za samopouzdanje, sad do nove godine sve pobjediti