Lose ocekivo sam vise, drago mi je sto je Robinho konacno pogodio....sto se tice Taiwa vidim da dosta vas komentarise, ovo nije igrac iz Marseja to je deff...igra pod velikim grcem ko da se boji primit loptu i krenut naprijed, imao je 2-3 dobre intervencije u odbrani i to je sve....nemozete ocekivat od momka koji u 10 utakmica odigra 1 da pokaze nesto spektakularno i da se uklopi, momak je bio najbolji bek francuske lige treba mu dati 2-3 utakmice u kontinuitetu pa tek onda sudit o njegovim kvalitetama..
Šta bi koji moj? Vidim 2:0 i gledam završnice mečeva da vidim ko će proći kad vidim 2-2. Sad vidim pregled, 2 put više prilika imali. Koji je nama da stalno kada nije bitno odigramo najgore moguće, ajde nema nikakve važnosti meč ali majku mu i prošle sezone Ajaks i sad Viktoria da imaju toliko prilika...
Svejedno, ništa ne bismo dobili pobedom, ove mečeve izgleda moramo da igramo bezveze. Barem je Robi zabio zicer i sa Patom dobro kombinovao napred. Sad se okrenuti ligi i probati da uzmemo prvo mesto do kraja prve polusezone.
Alegri je trener i ja mu gledam ono sto pruza u vaznim tekmama sa timom, ovo veceras je zajebancija tj igrali su neki drugi decki koji nemaju puno sanse u vaznijim tekmama... ja mu samo zamjeram boneru inače, ostalo zadovoljan sam igrom ( ne racunam ovo veceras)... nije mi samo jasno sta se sa Taiwom dešava u pm, to nije igrač od prosle sezone...
Ensar se samo zna javit kad su ovakve situacije u pitanju pa nema smisla ni da mu se uzvraća komentar ali hajde nema veze vjerovatno je on racunao da če biti na klupi Milana al ga zeznuo Alegri jbg

hocemo APOEL ili Benficu

Ne bih od ovih jakih volio jedino Reala, kako Barcu ne mozemo dobit. Kad bi između 'velikih' Chelsea, Arsenala, Reala i Bayerna bira, uze bi Arsenal ili Bayern. Obicno ekipe koje budu odlicne prvi dio sezone kasnije polako padaju u formi, sto se vec pomalo osjeti na Bayernu, a dokaz za suprotno je Man Utd koji uvijek za kraj sezone tempira formu.
Mislim da bi Arsenal, APOEL i Benfica bili dobar zdrijeb, iako bi se s ovakvim Chelseaom i Bayernom isto moglo igrati. Ne mozemo dobiti Inter i Barcu zbog pravila, a s Realom bi nam bile dosta slabije šanse. Zna li netko kad je zdrijeb? U petak?
Prihvaćam Arsenal,Apoel,Benficu pa čak i Chelsea i Bayern...sa svima njima se možemo nositi....sa Realom nažalost ne

...nisam siguran kada je ždrijeb,mislim ne znam da li se održava nakon što se odigraju i skupine Kupa UEFA...
Eh da bar mozemo dobiti Inter. Al mislim da je sve osim Reala dobar zdrijeb jer nijedna od ostalih ekipa nije u mega formi i nije toliko dominantna ove sezone. Iako jedan dio mene vjeruje da bi mogli i protiv Reala kad bi se neke stvari poklopile al necu sad o tome. Ja bi najvise htjeo Apoela naravno, a onda Benficu. Ostali su svi dobri, ali moze se s njima igrati. Steta sto Leverkusen nije pobijedio pa bi onda oni bili prvi a ne Chelsea.
ajde rossoner ne seri. Kao prvo procitaj kako je pocela diskusija, pa onda izvaljuj svoje gluposti.
I gdje sam ja ovdje ista spomenuo vecerasnju tekmu, tj. napao tim? Znaci prvo procitaj te, pa onda pricaj te. Ali evo to vam je i dokaz zasto je ovaj forum mrtav. Jer ovdje vec odavno nema diskusije, vec prepucavanje clanova prema clanovima. Jadni ste

Iskreno razmisljam da napustim ovaj forum, kao i vecina stari clanova. Eto zbog cega nema moji komentara ovdje.
Naravno da svako zeli Apoel ili Benficu, al meni smrdi da cemo izvuc Real. Imam taj ruzan osjecaj

Al haj. Iako, ne bojim se ja ni Reala. Ponavljam, ako bude igrao onaj nas najjaci sastav: Nocerino-Aquilani-Boateng, mi se nemamo cega bojat. Ti se momci mogu nosit sa galacticosima, samo ne smije igrat Seedorf ili Ambro. Al haj, vidjet cemo u petak. Cuvam im fige.
Ensare kad god poželiš odi sa ovog foruma...to je tvoj izbor...diskutirali smo nismo te vrijeđali...
sinoć nisam gledao utakmicu ali procitao sam ovu vijest
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=67824
dakle taj Bryan Cristante je debitirao,ovdje u ovom članku su ga nahvalili kao da su svjedočili novom dolasku Mesije...može li mi netko ponuditi objektivnije mišljenje?
Ensare jedini ko ovdje sere si upravo ti jer svakom kurcu tražiš neku grešku. Uživaj brate malo, opusti se, u Serii A deremo sve po nekoliko golova razlike, i opet ti nista ne valja...Jednom ti je neko rekao daj se preispitaj jbt...
Imas ti i dobrih postova ali puno ga seres, nikad ne znas uzivat u pobjedi ma kakva ona bila...
Kad smo kod starih članova foruma mislim da se tu ne mozemo porediti ali to su sad dječija posla pa necu da ulazim u to.
Ako mozes na stari forum i provjeri od kad sam logovan ja a od kada ti...
Što se tiče zdrijeba slažem se da bi bilo dobro izbjeći Real M. ali ni njih ne bi bilo nemoguce proci uz neka dobra pojačanja u januaru... Ja bi najvise volio Benficu

Taiwo fkt nije ni I od igraca iz Marseja...
Vidi se je tehnicki potkovan i brz, ne gubi duele 1vs1 ali kretanja i position...blago receno nezrelo i lose...Ne mogu da vjerujem da jos nije svladao neka kretanja...
Ja opet kazem treba ga jos pustit po meni Max je pogrjesio sto mu ranije nije dao 3-4 tekme u kontinuitetu da odigra...
Ali ona izmjena u 90 min...bojim se da je odgovor Maxa sta misli o njemu...
Ako vec dovedu ljevog beka onda on mora ali mora moci igrati u CL...inace ce sami sebe ukopat...Tevez je veoma blizu, takodjer Van Bommel zeli da ide u januaru znaci da nam treba zadnji vezni...volio bi da nisu jos odustali od Montoliva...(takodjer ako dodje DM mora moci igrati u CL)...tu se spominje i Pogba,mladi francuz iz Man Utd, koji nije produzio ugovor i manager mu je Riola...a mali je visok 186, 93 god i kazu da slici Vieri ...
Sto se tice Mexesa ja sam zadovoljan...imo je pored sebe Boneru(koji je do zadnj 3 min bio i dobar) i mladog De Sciglio kojem je ono sinoc velika skola ...
De Sciglio je 92 god moja ispravka...mali ima kretanja u formaciji i pracenje igre bolje neg Taiwo a ovo mu je veliki prelaz jer je za vikend igrao u Primaveri...1vs1 je losiji i tu se vidio to neiskustvo medjutim ako mene pitate ja vjerujem u Tassotia, koji ga sve glasnije spominje...Kad je mogo naucit Serginha i Abatea da igraju odbranu moce i njega...Malog ocekuju najmanje 1-2god posudbe u nekom timu Seria B ...
Sinoc mi je najvise zao Amelie jer je primio 2 gola, a bio je toliko siguran i mnogo mi se svidja kad je drugi golman onako siguran, volio bi da ga zadrze na sve nacine...
Usput kad smo kod golmana...Milan bi trebao dovesti pravog golmana na ljeto...moja dva kandidata Handanovic i LLoris...Sta vi mislite?
Slazem se s Memom sinocnji remi je rezultat Patove gluposti,nevjerovatno ali nikako da odraste...ima te djecije bolesti...a onda u dva poteza pokaze da je pravi napadac...ccc...
Meni se ne svidja ta njegova zigranost i neozbiljnost a citam da je to produkt Robinha posto su vrlo slicni i stalno su u fazonu neke zajebancije kad se treba raditi ...
Dobro je da su Abate Aqua Boa i Ibra odmarali zao mi je sto i Silva nije...s Nocerinom je sve uredu...izaso je na vrijeme...