Ždrijeb je slij. petak (16.XII) nakon sto se odigraju tekme europske lige,ja mislim da ne možemo protiv Reala i Bayerna sigurno,a nekako bi izbjegao i engleze ako se može birat.Znači ostaje nam Benfica i Hapoel. Što se tiče golmana već se dugo priča da je Handanovič prvi izbor Milana za ljeto,nadam se da će to i biti jer čovjek brani ko lud zadnjih par sezona u Serie A.
Opet ću se vratit na Taiwua,pa šta neki stvarno vide razliku između njegove jučerašnje igre i stalne Antoninjeve i Zambrottine?? Pa nije odigrao lošije od njih sigurno,a najvjerojatnije može bolje za razliku od ove dvojice koji su ili imali vrhinac pa su sad u padu(Zambro) ili nikad nisu ni imali vrhnac nego im je to vrhunac(Antonini) i igraju stalno i u kontiniutetu. Može netko reći šta hoće,ali trenutno je i drvo bolje od Antoninija i Zambra na boku tako da ja nisam nikako za to da se riješimo Taiwua nakon što je odigrao 2 i pol tekme,neka ga stavi ovaj debil u 3-4 tekme zaredom pa onda da vidimo,kontiniutet i povjerenje je ono što igraču daje snagu za maximum,ali kao što i sam @dejo kaže tu je u pitanju neka interna odredba o talijanima pa zato Taiwo puši,ali koji su ga kurac doveli onda??
Taiwo treba jos vremena. Nema sanse da je gori od Antoninija. Jos je rano za konacni sud.
Sta napadate Ensara, covjek ima svoje misljenje i kaze ga direktno. Nikog ne vrijedja i uredno obavlja svoju "duznost" na forumu. Nije uvijek u pravu ali zna diskutirati.
A taj Christante je sinoc usao i ja sam vidio samo strah i tremu, bjezanje od lopte, nijednog sprinta nisam vidio da se otkrije i primi loptu i odigra nesto u tih nekoliko minuta koje je dobio u ligi prvaka. Sjecam se nekih mladih igraca, a danas extra igraca (Messi, Ronaldo, Gerrard, Kaka, Rooney), koji udju i pucaju od samopouzdanja i odmah se uklope u igru, al ovaj Christante je daleko od toga. Ako je on novi MESIJA onda nesto nije u redu sa ovim svijetom, ili sa mnom. Ali dajmo mu jos vremena, talijan je, imat ce vise sansi od Taiwa ili cemo ga posuditi negdje.
(12-07-2011, 12:29 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Ždrijeb je slij. petak (16.XII) nakon sto se odigraju tekme europske lige,ja mislim da ne možemo protiv Reala i Bayerna sigurno,a nekako bi izbjegao i engleze ako se može birat.Znači ostaje nam Benfica i Hapoel. Što se tiče golmana već se dugo priča da je Handanovič prvi izbor Milana za ljeto,nadam se da će to i biti jer čovjek brani ko lud zadnjih par sezona u Serie A.
Opet ću se vratit na Taiwua,pa šta neki stvarno vide razliku između njegove jučerašnje igre i stalne Antoninjeve i Zambrottine?? Pa nije odigrao lošije od njih sigurno,a najvjerojatnije može bolje za razliku od ove dvojice koji su ili imali vrhinac pa su sad u padu(Zambro) ili nikad nisu ni imali vrhnac nego im je to vrhunac(Antonini) i igraju stalno i u kontiniutetu. Može netko reći šta hoće,ali trenutno je i drvo bolje od Antoninija i Zambra na boku tako da ja nisam nikako za to da se riješimo Taiwua nakon što je odigrao 2 i pol tekme,neka ga stavi ovaj debil u 3-4 tekme zaredom pa onda da vidimo,kontiniutet i povjerenje je ono što igraču daje snagu za maximum,ali kao što i sam @dejo kaže tu je u pitanju neka interna odredba o talijanima pa zato Taiwo puši,ali koji su ga kurac doveli onda??
Da cekaju da se zavrsi Evropa Liga...pa onda zajedno izvlacenje...
Ja iskren da budem nebi volio ni Bayern, radije Chelski i Arsenal nego Bayern...Kolko god mi puta izbacili svabe i znam da nas redovno zadnji god izbacuju englezi...ali ipak...
I moj izbor je Handanovic standardno je dobar i vazna karika Udinesea...
Za Taiwa se slazem...ali od njega se realno ocekuje mozda i previse...kad udje da sad bude neki cudotvorac na beku kojeg nije bilo od Serginha...nekako kad su tu Antonini i Zambrotta ne ocekuje se previse samo da ne pogrjese,pogotovo za ovog prvog...
Po meni je Max tu vrlo lose odradio...dvije stvari:prvo nije mu dao da odigra 3-4 tekme u kontinuitetu sto je mogo kroz ligu protiv Catanie,Chieva itd..da se stopi sa ekipom da postane dio tima...druga stvar bezpotrebno je prevelik pritisak na igraca...ne dajes mu sansu i onda ga pustits 90 min i to ti je kao da se pokazes konacno...ne moze tako to ne rade pravi treneri...stvaraju pritisak na vlastitog igraca...Kad gledam Taiwa vidim da je brz tehnicki potkovan drama...ali nekako stalno u grcu...i onda se dobro ne postavlja i grjesi...npr kad ga je prosao onaj mali i pogodio stativu...
Evo danasnja izjava njegovog managera da ce odluciti poslje 20 dec sta ce biti s njim....idel u drugi tim ili ostaje...
@Memo mali Bryan je 95 god i ima 16 god igra u veznom redu...i nije tipican igrac kojem se daje sansa u toj dobi da igra u CL(krilo-brzo, ili neki napadac)...zato o njemu toliko pisu...
Sto se tice De Sciglia ja sam sa njegovom utakmicom zadovoljan gledajuci svih 90 min...i malo rada s njim imacemo dobru zamjenu za Abatea...sta vise sto @Ensar kaze ja bi njega sad stavio na klupu kao zamjenu Abateu....pa nek igra u Primaveri ali radi s prvom ekipom....
Eh imam jos jedno pitanje za sve clanove pogotovo stare koji prate mladje igrace...ja nesto nisam imo previse vremena...pa ako neko zna kako igraju Verdi i Odu u Torinu...Albetrazzi ulazil u Getafeu...sta je sa Didac Ville igra stalno u Espanyolu, imal tu igraca u njemu za Milan...Strasser je standardan u Lecceu, kako on igra na poziciji DM...Merkela sam najvise pratio i iskren da budem najvise bi volio kad bi ga vec u jan vratili, on se meni svidja drama....a ostali iz mladjeg pogona koji su igrali prosle god u Primaveri...kazu da je to jedna od jacih generacija u zadnji 5 god...???
Sto se tice Taiwa on je za mene zavrsena prica....Dobijao je sansu i nije je iskoristio ni u kom pogledu..Nije dobar ni u ofanzivi a pogotovo u defanzivi...
Sto se tice mladih igraca,po meni je dobro da odu na posudbu u neki klub gdje ce steci iskustvo,isto sto je i Abate sticao i sad je veoma dobar igrac..Po meni,Straser i Merkel uz Albertrazea su trenutno jedini igraci koji za par godina mogu da ozbiljno konkurisu za prvih 11...
Sto se tice Teveza...Velika enigma,ali i veliki igrac svakako...Po mojim izvorima iz Italije sve je gotovo,dolazi na posudbu i ako on zadovolji u junu iz milana ide Binho,a Tevez potpisuje ugovor uz 23 mil.odstete....
(12-07-2011, 03:57 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Sto se tice Taiwa on je za mene zavrsena prica....Dobijao je sansu i nije je iskoristio ni u kom pogledu..Nije dobar ni u ofanzivi a pogotovo u defanzivi...
Sto se tice mladih igraca,po meni je dobro da odu na posudbu u neki klub gdje ce steci iskustvo,isto sto je i Abate sticao i sad je veoma dobar igrac..Po meni,Straser i Merkel uz Albertrazea su trenutno jedini igraci koji za par godina mogu da ozbiljno konkurisu za prvih 11...
Sto se tice Teveza...Velika enigma,ali i veliki igrac svakako...Po mojim izvorima iz Italije sve je gotovo,dolazi na posudbu i ako on zadovolji u junu iz milana ide Binho,a Tevez potpisuje ugovor uz 23 mil.odstete....
Onda nas cesce obasipaj vijestima direktno iz Milana. Hehehehhe.
Navodno, dolaskom Teveza, na kraju godine nas napustaju Robinho i Pato. Stim da postoji mogucnost da vec sad prodaju Pata. Po meni fina politika, ako namjeravaju da na ljeto uzmu jednog odlicnog spica.
Nazalost, Dzeko ostaje samo san Milana. Moguce je da ga dovucemo tek za 3-4 godine kad budemo spremni da malo vise iskesiramo.
Tevez? Hmmm pretrpio sam Bommela, Ibru, Mexesa, 3 psihicka idiota, pretrpit cu i ovog. Samo nek igra i zabija golove. I nek ne ljubi dres, posto ovaj dres nije vrijedan tog "majmuna"
Znaci 3 Italiana u najbolji 16. Jedini! Svaka cast Serie A
Sad imamo jedan sam:
Inter - Basel, Napoli - Apoel, i Milan - Benfica
I onda 3 Italiana u 8 najbolji

Jebo im zrijeb majku...Sad se mora cekat jos 8 dana zbog usrane evropa lige...sranje....
P.S.Forza Italia.....
jebenje man utd ispao moj najomrazeni tim do pre inter osvoio naslov.
sad u zdreb da izvucemo apoela ili arsenal. od benfica se boim i od reala od ovi ostali mozemo da se nosimo.
taiwo slucaj e dosta cudan neznam sta da dodam vi ste vec sve ispriicali. ja stoim do to da on e morao da dobie bar 5 tekmi za redom, a igra ovako kao sto igra poradi veliki pritisak koi ima da ostavi uticaj na nasi vamozni trenjer. ajmo ne treba na taiwo FORZA GRANDE ANTONINI !!!
a tewes za 200 000 evra ili funti nedelno,to ne lici na nasu upravu, dodajmo jos 200 000 i kupimo neki nalik nocerino ali neki nocerino napadac u ovom slucaju.