(12-07-2011, 10:45 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Znaci 3 Italiana u najbolji 16. Jedini! Svaka cast Serie A
Sad imamo jedan sam:
Inter - Basel, Napoli - Apoel, i Milan - Benfica
I onda 3 Italiana u 8 najbolji 
nemože tako nije ovo forum napolia, nama Apoel,

al stvarno uživam sad, kao serie A nikad slabija, raspada se, loši stadioni, loša gledanost i šta sve ne i vidi čuda sva tri prošla dalje, a englezi i španci po 2

(12-07-2011, 11:23 PM)tzar Wrote: [ -> ] (12-07-2011, 10:45 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Znaci 3 Italiana u najbolji 16. Jedini! Svaka cast Serie A
Sad imamo jedan sam:
Inter - Basel, Napoli - Apoel, i Milan - Benfica
I onda 3 Italiana u 8 najbolji 
nemože tako nije ovo forum napolia, nama Apoel, 
al stvarno uživam sad, kao serie A nikad slabija, raspada se, loši stadioni, loša gledanost i šta sve ne i vidi čuda sva tri prošla dalje, a englezi i španci po 2 
Hahaha

Pa mi jedini mozemo proc Benficu, Napoli ce kiksat od njih. A zelimo 3 taliana u 8 najbolji, pa da im jebem Evropu i njihove p*ckice spance

Ja samo želim da Merde ispadnu što prije,jebe mi se za sve drugo osim nas normalno ;-)
(12-07-2011, 11:37 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Ja samo želim da Merde ispadnu što prije,jebe mi se za sve drugo osim nas normalno ;-)
Ja ih zelim u finalu s nama, da im poraz onda bude toliko mucan, da mjesecima povracaju

Sanjam finale u Münchenu: Inter 1:3 Milan

AC Milan - posle Teveza, i Maskerano?
Drugi Argentinac je meta za jun kada istekne ugovor Van Bomelu.
Tevezov agent Kia Jorabčijan takođe vodi brigu i o karijeri Havijera Maskerana.
"Pakmen" bi mogao da na leto promeni sredinu, nakon dve sezone u Barseloni.
Potreban mu je novi izazov, a i veća minutaža.
Zbog toga u Milanu razmišljaju o Maskeranu, koji bi zamenio Marka Van Bomela.
Holanđanin će sigurno u junu napustiti "San Siro".
Loris, Malafejev, Bale, Hazard, Modric...dajte nam nekog od ovih. To nam treba. Nije ni Mascherano los ali samo ako ce igrati svoju pravu poziciju, znaci DM.
I ja sam presretan kad vidim tri talijana u 1/8 finala. Jedina drzava koja ima tri predstavnika ako se ne varam. Jos ne mogu vjerovat da ja Basel izbacio MU. Senzacija kakvu dugo nismo vidili. Gore nego kad je nas Rosenborg izbacio. Heh.
kako ne mozes vjerovati da je basel izbacio utd, prošle godine ih je sreća dovela do finala, 2 godine nisu doveli skoro nijednog igrača, vezni red katastrofa, svađao sam se na jednom forumu i govorio da je manchester utd smeće još pri 2 miseca (nakon pobjede vs chelsea arsenala, prije masakra od citya), ljudi mi govorili da su bolji od reala
Ok, ali sta je Basel? Ustvari, skupina sa Benficom, Baselom i Otelulom je jedna od najlaksih skupina ikad i MU ispadne. Ne da je senzacija nego naucna fantastika. To sto MU nije onaj stari nista ne znaci, opet je se trebao lakocom prosetat skupinom. Pa imali su 2-0 doma protiv Basela i na kraju 3-3 zavrsilo. Sami su si krivi. Jedini razlog zbog ceg mi je zao njihovog ispadanja jest taj da su trebali proci kao drugi i onda bi mozda naletili na Real ili Barcu i tko zna, mozda bi ih izbacili, jer svi znamo da MU uvijek igra bolje u drugoj polusezoni i da na neki nacin tempira formu. Basel? Uljez poput Apoela.
Neka se Dinamo ugleda na njih. Na kraju ce ispasti da postoje neke mucke i da je Dinamo malo pustio Lyonu, ali kad se sjetim da je prije dvije godine Ajax igrao doma protiv Anderlechta i nije smio izgubiti da bi Dinamo prosao dalje, kao ono gube 3-0 vec na poluvremenu. Moguce da se Dinamo osvetio sinoc. I valja napomenuti da su Ajaxu ponistena dva cista gola sinoc. Strasno! Nista od tog ne bi bilo da ima pravilo ponovljenog snimka pa makar samo jednom po mecu, sugava FIFA i njihova pravila. Sudci nekad zaista previse utjecu na rezultat i grijese katastrofalno.
Pozz ljudi vratio sam se nakon dugo vremena na MM!! Nekad Rinogattuso.. Iako nisam bio zvanično sam vama čitam vas redovno..
Tevez je navodno prije par dana kupio vilu na jezeru u blizini Milana..
ma kako bi izbacili real ili barcu, eno barca ih pojela 2x na isti način, a real nikad bolji. od man.utd je ostalo jedino ime i oni su ekipa bliže rangu tottenhama nego najvećih. jedino šta valja u toj ekipi je Rooney i sir alex ferguson, iako san sve manje siguran u ovog drugog.
to je to ne da mi se više o manchesteru na ovom forumu, picke me sjebale na kladionici <.<