ovo je katastrofa, pa igre nema nigdje, vezni red nemamo, golmani svi odreda katastrofa, čim odbrane ne odigra na nivou to je par komada zagarantovana, pato 0, ako nemogu bolonju pobjediti u gostima koga će moći-bojim se sa ovakvom igrom malo koga, juve sutra ako pobjedi u rimu a mogao bi vrlo lako odvaja se polako.
bez pravih pojačanja sad u januaru od odbrane titule nema ništa, nas ibra samo drži pri vrhu bez njega bi bili sredina tabele nažalost
kao prvo mi smo igrali 80 minuta sa igracem manje(pato,jebo mu ja mater) i nije lako igrat cijelu utakmicu pa makar suci za tebe navlacili....
Jako loše, nikako, uspaničareno, sad se treba koncentrirati na Inter za tjedan dana i ostvariti što bolji rezultat. i nadati se da Juve sutra podbaci.
(12-11-2011, 05:00 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]Jako loše, nikako, uspaničareno, sad se treba koncentrirati na Inter za tjedan dana i ostvariti što bolji rezultat. i nadati se da Juve sutra podbaci.
ma kakav inter tek s njima 15.1 sljedeće godine igramo, sad čekamo sienu, pa s cagliariem zaostala(prvo kolo) pa atalanta pa inter tek
E jebi ga, imali smo lepu priliku da stignemo Juve ukoliko im Roma uzme bodove i nismo je iskoristili. Slabo smo odigrali, pravili glupe greške (Bomel gubi lopte na sredini, Abate praznog Robija promašuje, Amelia glup gol prima...) i čak je moglo biti i gore od ovoga. Odbrana slabo, Mekses nije bio dakle ni među prva 3 izbora za štopera, na kraju Bonera još i dobro odigrao.
Pato definitivno izgubljen, ništa nije pokazao.
Ništa, idemo dalje, treba paziti da se ovakve gluposti ne ponove i očekivati što bolju utakmicu Rome sutra.
Zasluzeno smo izgubili bodove, Bologna je igrala dosta visok presing i odsjekla nase napadace koji, kao i vecina ekipe, nisu bili bas zainteresirani da dobijemo ovu utakmicu. Ali dobro, pad forme je bio ocekivan, pobjedjivali smo posljednjih 5-6 kola uz vrlo dobru igru tako da je ovo bilo pomalo ocekivano. Triba se sabrat i dobit Sienu i Cagliari do kraja godine pa cemo vidit di smo. Ne moze ni Juve stalno dobijat, kiksat ce i oni, ne bojte se. Nema im Vucinica do kraja godine, pa ce i oni sigurno izgubit koji bod...
Amelia: 5, Zajeba je drugi dol, inace solidan
Abate: 6, standardno solidan, iako kad ne funkcionira cijela ekipa ne moze ni on puno
Yepes: 6, solidan, do zamjene. Nema sanse da je ono na Ramirezu bio penal
Silva: 5, Mozda i najgore sta sam vidio od Silve ove sezone. Iako i ovakav, nije napravio nista znacajnije krivo, mislim da je gol Di Vaia bio zaleđe
Antonini: 5.5, standardan, puno energije ima covjek ali je lak ko pero i gubi vecinu duela bas zbog snage. Prema naprijed isto nista...
Bonera: 6. Ok kad je usao, cak je i spasio onaj skoro pa siguran gol Di Vaia
van Bommel: 5, Lose lose. Nije ni sjena Van BOmmela od prosle sezone. Alternativa mu je jos i gora. Moramo dovest nekoga u siječnju
Aquilani: 6,5, Danas mi se dosta svidio, borben, pokazao je dosta zelje za razliku od ostatka ekipe. Nista specijalno, ali ok.
Boateng: 6,5. Isto kao i Aquilani, kao i obicno puno energije i kretanja, odlican asist kod gola Seedorfa. U drugom poluvremenu se stopio s ostatkom
Seedorf: 6.5, Dobar, dosta se vracao po loptu duboko, lijep gol. 60 min po utakmici mu je maximum.
Emanuelson: 5, nevidljiv
Pato: 5, Na pocetku nesto je pokusavao, ali sve u svemu slabo i nekonkretno
Ibrahimovic: 4.5, Po meni najgori danas. Iako nam je inace daleko najjaci igrac, danas me razocarao. Bez kretnji, nezainteresiran, statičan. Kad je dolazio dublje po loptu Mudingayi ga je odlicno markirao i tako zatvorio. Penal je doduse izborio, ali sve u svemu dosta lose. Problem je samo glave. Da je bio aktivniji, dobili bi ovo bez problema
Robinho: 6.5, Puno kretnji, ali i nekarakteristicno neprecizan u dodavanjima. Nije imao ni puno vremena
(12-11-2011, 05:06 PM)tzar Wrote: [ -> ] (12-11-2011, 05:00 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]Jako loše, nikako, uspaničareno, sad se treba koncentrirati na Inter za tjedan dana i ostvariti što bolji rezultat. i nadati se da Juve sutra podbaci.
ma kakav inter tek s njima 15.1 sljedeće godine igramo, sad čekamo sienu, pa s cagliariem zaostala(prvo kolo) pa atalanta pa inter tek
neznan mislija san da sljedeći tjedan igramo protiv njih i to mi je cijelo vrijeme u glavi, ne znan kako san doša do toga xd pitaj boga
Nemam volje za komentirati ovo danas... Imamo 3 igrača u ekipi: Ibru, Boatenga i Thiaga. Abate je bio trkac koji ne moze odigrat pas. Ostali 0. See, svaka cast na golcini jedino!
Ali ova nasa vezna linija + Antonini, to je OCAJ! Bommel moze slobodno odmah sada u nizozemsku, i neka dovedu jednom normalnog zadnjeg veznog!
PAto - on moze isto tako lagano za sto vise love negdje drugdje igrati svoje tekme za ocjenu 5! Sramota!
I da komentiram ovo za Taiwa: meni je Antonini jako los igrac, ali ljudi, jeste vi gledali Taiwa u Milanu??!! ON JE OCAJAN! Covjek ne zna gdje bi se na terenu okrenuo! Ocajan je!
I allegri je kreten, vadi Pata u 80.min. Pa onda ga ostavi i stavi jos Binha pa idemo napast... uzas.
evo na MN spominju emanuelsona kao moguće rješenje za LB, nisam siguran da li je ikad igrao na beku otkad je u milanu, a u ajaxu je duže igrao beka nego veznog, zašto ne pokuša max s njim, u odbrani nemože biti gori od antoninija a naročito taiwa, ok zambrota je tu ok, ali godine ga stigle, a u napadu je neuporedivo bolji od svih njih (zajedno).
Taiwo izgleda definitivno odlazi, jbg nije se snašao, mada me nebi čudilo da sad ode negdje i zablista
(12-11-2011, 04:30 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]memo jebo te amelia....da te jebo...
Hehehe. Da odmah kazem da nisam gledao utakmicu, maloprije sam se vratio iz sume, bio citav vikend i nisam imao nikakav kontakt s vanjskim svijetom. A dobro, sad je Amelia kiksao i sad mozemo slobodno reci da mi nemamo vrhunskog golmana. I ja nisam neki fan Amelie, samo sam htio da dobije sansu. Dobio ju je i nije se bas proslavio iako bio je solidan sve utakmice osim ove zadnje. Ali ne treba ga odmah bacat na kriz, to mu je tek prvi kiks. Ako ih bude jos onda Abbiattija na gol i molit se Bogu.
Mislim da je moralo doc vrijeme da i mi odigramo lose jer nakon onog poraza od Juventusa mi smo igrali zaista odlicno, osim one zajebancije u ligi prvaka protiv Batea i Viktorie. Ako Juve veceras ne pobijedi mi nismo nista izgubili naspram njih zato navijajmo veceras za Romu.
I ako sam malo pogrijesio u vezi Amelie ma da jedan kiks nista ne znaci, mislim da sam kao i vecina ovdje bio u pravu za Pata. Sto prije ode iz kluba bice svima bolje.