Ja Ensare tebe ne razumijem..poštujem tvoje mišljenje ali ga ne razumijem...pa ja na prste jedne ruke mogu nabrojati utakmice Seedorfa u prvenstvu,ČOVJEK SE BUNI DA IGRA MALO!!!,Taiwo i nije toliko mlad da mu se neke stvari mogu tolerirati...
Ako neki igrač zaista vrijedi onda će uspijeti zauzeti svoje mjesto u prvom sastavu.To je uspjelo Boatengu i uspjelo je Nocerinu,dakle da taj Taiwo zna ijedan kurac što od njega zahtjeva Allegri onda bi vjerojatno igrao bez obzira na tradicionalni talijanski šovinizam i predrasude. To se odnosi i na Faraona i na sve one mlade igrače koji su na posudbama. Pa šta onda ako Milan kupuje igrače iznad 28 godina,zar su oni manje vrijedni?Nikad nije bio problem u godinama nego u kvaliteti. Drogbu svi prekrižili jer je navršio 33 godine, a čovjek vadi Chelsea iz govana skoro svaku tekmu.
Zato Ensare pamet u glavu,nisu Seedorf i Allegri dežurni krivci...
(12-13-2011, 08:36 PM)dejo Wrote: [ -> ]Ja Ensare tebe ne razumijem..poštujem tvoje mišljenje ali ga ne razumijem...pa ja na prste jedne ruke mogu nabrojati utakmice Seedorfa u prvenstvu,ČOVJEK SE BUNI DA IGRA MALO!!!,Taiwo i nije toliko mlad da mu se neke stvari mogu tolerirati...
Ako neki igrač zaista vrijedi onda će uspijeti zauzeti svoje mjesto u prvom sastavu.To je uspjelo Boatengu i uspjelo je Nocerinu,dakle da taj Taiwo zna ijedan kurac što od njega zahtjeva Allegri onda bi vjerojatno igrao bez obzira na tradicionalni talijanski šovinizam i predrasude. To se odnosi i na Faraona i na sve one mlade igrače koji su na posudbama. Pa šta onda ako Milan kupuje igrače iznad 28 godina,zar su oni manje vrijedni?Nikad nije bio problem u godinama nego u kvaliteti. Drogbu svi prekrižili jer je navršio 33 godine, a čovjek vadi Chelsea iz govana skoro svaku tekmu.
Zato Ensare pamet u glavu,nisu Seedorf i Allegri dežurni krivci...
Bravo..Ustedio si mi vrijeme da pisem post...Odlicno napisano...
Milanov trener Allegri uhvaćen u naručju ljubavnice
Novi preljubnički skandal prijeti AC Milanu, talijanskome nogometnom prvaku. Ovaj je put njegov glavni akter 44-godišnji trener Massimiliano Allegri.
Nedavno je šef stručnog štaba talijanskog prvaka u jednoj televizijskoj emisiji s gađenjem odbacio tvrdnju da ima ljubavnicu, rekavši da je isključivo posvećen svojoj dugogodišnjoj nevjenčanoj supruzi i njihovom jednomjesečnom sinčiću.
Međutim talijanski paprazzi su ga sada uhvatili na (ne)djelu. Talijanski tabloid Oggi su preplavile njegove fotografije s 27-godišnjim talijanskim supermodelom Glorijom Patrizi. Milanov trener je uhvaćen kako u pratnji manekenke ulazi u stan navečer, te s njom izlazi ujutro. Nakon toga kamere fotoreportera ispratile su ih bez njihova znanja do obližnjeg restorana u kojem su doručkovali, te na kraju zabilježile njihov opraštajući poljubac.
Atraktivna Gloria u posljednjih je nekoliko godina dobro unovčila svoje savršene (90-62-91) tjelesne proporcije, a u kaubojskom je izdanju osvanula kao Playboyev model u junu 2009. godine.
Pitanje je kako će se afera odraziti na trenerov prvatni a posredno i profesionalni život. Za očekivati je da bi podršku mogao dobiti od 75-godišnjeg vlasnika kluba Silvija Berlusconija, koji je i sam usred suđenja zbog organiziranja orgija s maloljetnim prostitutkama.
Yepes izvan terena 10 tjedana..
extra, eto sad mogu zajedno organizovat bunga-bunga-party
hehe salu na stranu
Yepes povrijedjen, znaci dobra prilika da MExes dobije vecu minutazu. Steta sto se Bonera ne provijedi.
Ma dejo, meni nije Seedorf krivac, vec Allegri sa svojim postupcima nekad. Npr. sta sam uocio protiv PLzena, jeste kad je igrao Taiwo. Ispred sebe ima ogroman prostor jer se Seedorf ne zeli vratit i pruzit mu potporu. Mislim, ne da ne zeli, vec ne moze onda istrcat kontru. Tako da mali ima ogroman prostor ispred sebe pa mora skontat sta uradit, il ic na igraca ili cekat. A sdruge strane Abate ima cijelo vrijeme igrace oko sebe kojima moze dodat. Mislim, ovo je ono sto sam ja vidio i sto mi je zapalo u oko. Al bila je ogromna razlika slobodnog prostora Taiwa i Abatea.
Al haj, zaboli me ona stvar vise. Nek rade sta hoce.
Evo danas citam nesto kao Barca je spremna prodat Villu. Hmmm... pazi kad se upali celavica onog naseg Galliania, i covjek ne pokusa dovest Villu za neki 26 mil.€ hehe

Mislim, ja nebi imao nista protiv da odma naprave zamjenu: Pato - Villa
Jest jb majku kako se onaj Bonera ne povrijedi sve mu jbm...
Interesantno al konačno se slažem sa Ensarom u necemu a to je da Taiwo nije imamo potporu igraca iz veznog reda i onda kad se obruse na njega sta ce covjek, hajd vi pokrite sve ono sto ostane iza Slovdorfa

))
Tevez je naš 99 % , samo ne znam sta cekaju sa Montolivom u pm...
Vise nam je potreban Montolivo nego tevez...
Znam da jest, ali nemam ništa protiv ni Teveza, pogotovo sto RO-PA nikako da počnu zabijat kako očekujemo

Još ako Roma ne produži sa De Rosiem pa ga na ljeto dovedemo kao slobodnog igrača

, uz Montoliva, Boatenga, Noćerina, Aqvilania, i tog malog Eriksena iz Ajaxa što ga povezuju s nama hhuhhhh imali bi strašnu veznu liniju, a ujedno mahnuti Sedorfu,Gatusu,Ambrosiniu,Bomelu...
Eriksen nikad necew doci u Milan,jer Milan nemoze platiti ni blizu kao Englezi ili Spanci...To je realnost danasnjeg Fudbala...
(12-15-2011, 01:35 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Eriksen nikad necew doci u Milan,jer Milan nemoze platiti ni blizu kao Englezi ili Spanci...To je realnost danasnjeg Fudbala...
ako je tako onda ga i ne zelim. Oprosti al ne volim da imam materijalno djubre u ekipi. Vise hocu igraca koji stvarno zeli da obuce ovaj dres. Ipak meni je svetinja, pa neka bude i njemu a ne bankovni racun. TEvez mi odgovara jer je popustio ugovor, tj. smanio si placu da bi presao. A tako je vecina uradila da bi dosla ovdje. Samo Seedorf nije, i Flamini. Zato njih dvoicu jedva cekam da sutnu iz ovog kluba. Ringhiu svaka cast, prije 3 godine si je sam smanio ugovor. A tom Eriksonu eno Real pa nek tamo izvodi "valcer" na travnjaku