(12-15-2011, 01:46 PM)ensar7 Wrote: [ -> ] (12-15-2011, 01:35 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Eriksen nikad necew doci u Milan,jer Milan nemoze platiti ni blizu kao Englezi ili Spanci...To je realnost danasnjeg Fudbala...
ako je tako onda ga i ne zelim. Oprosti al ne volim da imam materijalno djubre u ekipi. Vise hocu igraca koji stvarno zeli da obuce ovaj dres. Ipak meni je svetinja, pa neka bude i njemu a ne bankovni racun. TEvez mi odgovara jer je popustio ugovor, tj. smanio si placu da bi presao. A tako je vecina uradila da bi dosla ovdje. Samo Seedorf nije, i Flamini. Zato njih dvoicu jedva cekam da sutnu iz ovog kluba. Ringhiu svaka cast, prije 3 godine si je sam smanio ugovor. A tom Eriksonu eno Real pa nek tamo izvodi "valcer" na travnjaku
Hahahaha.....zaboravio si staviti Ibru, Robinha, Boatenga, Cassana, i jos koliko hoces njih uz Seedorfa i Flaminia. Hahahaha.......ma ja se uvjek tebi smijem ali te i zalim. Gdje si nasao informaciju da je Tevez smanjio si placu, takog ti Boga? Nekom Dancu Eriksonu treba Milan da bude svetinja i da igra za manje pare nego sto bi ih imao u Realu. Pa ti nisi normalan. Danas ne mozes nabrojati ni 3 igraca kojima je neki klub svetinja. Dans su, na zalost, pare svetinja.
Koliko je tebi godina?
AC Milan može i ima novca da dovede bilo kojeg igrača na planeti ali druga je stvar što oni to NE ŽELE i neka ne žele bacati bijesne cifre za igrače jer je ovo odavno prešlo svaku mjeru...
Ako želi doći kod nas hvala Bogu ako ne želi neka ide gdje hoće i ćao, šta nikog se ne prisiljava...
Ovo što Ensar kaze budimo relani mi u ekipi imao većinu plaćenika pa nekako glupo očekivati od malog Eriksena da dodje sto voli AC Milan, ali u nekom realnom gledanju i ja bi više volio imati igrače koji vole klub ali danas je takvih jako jako malo i onda takva solucija graniči sa realnošću nažalost.
U svakom slučaju Galiani i Braida su odavno pokazali da znaju svoj posao kad su u pitanju transferi, ma šta vi ili mi lajici mislili o tome... Nadam se samo da će i nastaviti s tim tj da će u januaru dovesti Teveza i Montoliva a na ljeto opet par nekih

Opaaa, dobili smo priliku za osvetu. Mislim da su sanse 50-50. Arsenal nije kao prije a mi smo jaci u odnosu na prosli mec s njima. Bice veselo. Ja zadovoljan zdrijebom.
Znaci Arsenal...pa eto ako vec nisu Apoel i Benfica, ovo i nije tolko lose...opet englezi...konacno je vrijeme da ih skinemo vise...imamo dva duela Italijansko-Engleski klubova, dobra stvar sto Leverkusen nece ici dalje padaju bodovi Svabama
Basel-Bayern
Leverkusen-Barcelona
Napoli-Chelski
Lyon-Apoel
Cska-Real
Zenit-Benfica
Marsielle-Inter
Ali Lyon-Apoel i Zenit-Benfica je sprdacina. Kao da je europska lika u pitanju. Ispada da je nasa utakmica najjaca. Kad bolje promislim i nisam bas zadovoljan s obzirom kako su neki drugi imali srece. Heh. Ajd bar smo izbjegli Real.
(12-16-2011, 12:24 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Ali Lyon-Apoel i Zenit-Benfica je sprdacina. Kao da je europska lika u pitanju. Ispada da je nasa utakmica najjaca. Kad bolje promislim i nisam bas zadovoljan s obzirom kako su neki drugi imali srece. Heh. Ajd bar smo izbjegli Real.
Jebg...izbjegli smo Bayern i Real...idealno bi bilo Benfica ili Apoel..al sta sad...Treba da pokazu jesul ekipa ili ne...Arsenal nije onaj stari ali daleko od toga da je losa ekipa...njihova najslabija karika je neuigrana odbrana sto je nama vise nego korisno...nevalja sto prvu utakmicu igramo kod kuce, bar meni....
Zadnja 3 puta ispadali smo od Arsenala,Man Utd,Tottenhama...vrijeme je da i mi konacno neke Engleze posaljemo kuci...al zato nam trebaju prava dva pojacanja u Jan...lijevi bek i DM(ali moraju moci igrati u CL)
Realno dva para,Napoli-Chelski i ovaj nas su samo vrijedni 1/8 finale...mozda i Marsielle-Inter(sto ce reci da nije bas bio povoljan zrijeb za talijane)...ovo ostalo je sve manje vise poznato, mada se cuda desavaju oni u Manchesteru znaju najbolje

Nekasmo dobili Arsenal. Ako njih ne mozemo dobiti onda je sve jasno! Kakva je to momcad pobogu... imaju 3 postena igraca i 8 prosjecnih ali brzih.
Dobro je sto su 2 laka para, mozda nas jedan zapadne u cetvrt finalu
solidan žrijeb, bilo je boljih, ali i gorih opcija, po mjeri protivnik, ako nemožemo proći arsenala onda nemamo šta raditi u LP dalje, mislim da smo čak za nijansu bolji od njih šanse su po meni 55-45% za milanskog giganta

Ako ne prođemo Arsenal, selim se u Grčku, postajem redovnik na Hilandaru i mjenjam ime u Anastazije...
Taiwo počinje sljedeću tekmu u prvoj...izgleda da je njegov istup u francuskim novinama urodio plodom...