Pozitivno iz tekme je Taiwo i Mexes. Momci mogu bez problema biu starteri. Taiwo se vidi da zna igrat, i da je puno bolji i sigurniji od Ante, a Mexes je odlican. Ne znam sta pricate, al ono sto je pokazao u par.tekmi jest: zasluzeno da bude prvi izbor prije Neste. Ovaj je vec ostario pocinje pravit greske i spori s trcanjem, dok Mexes rm trci em se udara sa igracima (al upravo to mu je bila mana u Romi, dosta crveni kartona).
Dubai pripreme, i Pata sutnut nogom. Nij njemu vise zanimljiv fudbal. Ono Messi i Ibra povuku loptu i zaobidju golmana, a ne ko Premijerligas Bosne i Herzegivir, ma odalami je pa sta bude da bude. Sramota za takav talenat (pitam se samo cega????)
Salutate la capolista!

Mercato će biti pozitivan ako Pata šutnu nazad u Brazil...
ne znam koliko se može vjerovati ovoj informaciji ali mediaset prenosi kako je Milan sve dogovorio sa Seydouom Keitom i on od lipnja postaje naš igrač....
(12-22-2011, 09:34 PM)dejo Wrote: [ -> ]ne znam koliko se može vjerovati ovoj informaciji ali mediaset prenosi kako je Milan sve dogovorio sa Seydouom Keitom i on od lipnja postaje naš igrač....
Vrlo vjerovatno...i to dolazi free...onda je jos vise tacno, tipicno za Celu...
Iako mu ugovor istice 2014, ima klauzulu u ugovoru ukoliko ne bude dovoljno igro da moze ici za free...tako da ce izgleda na ljeto doci u Milan...
To je zato sto od sljedece sezone u veznom redu nece biti Van Bommela,Ambra mozda cak Gattusa i Seedorfa...
Mada u samoj seria A ima toliko dobri igraca u veznom redu...da ne budemo vise dosadni sa Hamsikom i Montolivom, pa onda Asamoha(Udinese)88god, Radja Nainggolan,De Rossi itd...
Sto se tice Teveza juce su obavljani novi pregovori i sada je Tevez jos blize, fakticki sve je dogvoreno 3 miliona posudba za 6 mjeseci plus 20 miliona na kraju sezone ako Tevez otkupi Milana...
E sada City ne zeli ovo "ako"...jedino sto se nisu mogli dog...Mancini zeli da se Milan OBAVEZE da ce otkupit na kraju sezone Teveza...
Nova runda pregovora je sljedece sedmice poslje Bozica ali prije Nove Godine...
http://www.goal.com/en/news/1717/editori...ans-zlatan
All MILAN want for Christmas is: Paolo Maldini to lend Luca Antonini, Taye Taiwo and Daniele Bonera his best-selling book: Playing Left Back for Dummies
sretan božić svima koji slave

Svima sretan Božić i sve najbolje!