01-08-2012, 06:02 PM
(01-08-2012, 02:56 PM)dejo Wrote: [ -> ]Nova je godina a stare su bolesti!!!zašto Taiwo ne igra?i zašto je Bonera još živ?
Zasto mislis da bi Taiwo trebao igrati? Po meni do sada nista nije vise pokazao od Bonere, cak naprotiv.
(01-08-2012, 05:03 PM)curki Wrote: [ -> ](01-08-2012, 04:56 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]iznimno bitna pobjeda bez pola sastava....slijedi inter....
slazem se, mene su impresionirali mexes, t. silva i boateng, pogotovo ovaj zadnji. danas je igrao na potpuno drugaciji nacin nego inace, smirano, dijelio lopte, pomagao, po meni odigrao vrhunski, i jos se uspio sacuvati.
u jednom je intervjuu allegri rekao da boateng mora nauciti manje se trositi u igri, a jednako efikasno igrati. danas je igrao bas na znanje i pokazao da moze biti izvanredan vezni igrac (ne striktno trequartista)...
inace, ako nije netko znao, boateng je do sada (ima 24 godine) imao 5 operacija koljena, i gotovo svake sezone ima po nekoliko sitnijih ozljeda, zbog cega je napustio reprezentaciju. ako nauci igrati ovako kao danas, mislim da ce biti i zdraviji i bolji... BOA BOA TENG TENG
Da nisi malo pretjerao sa Boatengom? U prvom poluvremenu totalno nevidljiv u drugom tu i tamo. U ostalom evo pogledaj ocijene malo kompetentnijih i od mene i od tebe:
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/s...67121.html