ovde po običaju vlada opšte neznanje i apsolutna neinformisanost.. što me to ne čudi..? nigeria se nije kvalifikovala za završni turnir na afričkom kupu nacija, gospodo umetnici..
nego dejo, da se okrenemo mi nfl plaf offu, reci mi jel veruješ u ove tvoje sireve da mogu više od 8.5 izgaziti onu ny kopilad na lembo tundri ? vredi li zajmit novce za taj singl ? mene nešto vuče da će biti masakr, da im vrate za '07. šta ti misliš?
(01-11-2012, 01:09 PM)Efekat Leptira Wrote: [ -> ]ovde po običaju vlada opšte neznanje i apsolutna neinformisanost.. što me to ne čudi..? nigeria se nije kvalifikovala za završni turnir na afričkom kupu nacija, gospodo umetnici..
nego dejo, da se okrenemo mi nfl plaf offu, reci mi jel veruješ u ove tvoje sireve da mogu više od 8.5 izgaziti onu ny kopilad na lembo tundri ? vredi li zajmit novce za taj singl ? mene nešto vuče da će biti masakr, da im vrate za '07. šta ti misliš?
Pravo da ti kažem nisam pametan...Packersi imaju izvrstan napad predvođeni izvanzemaljcem s brojem 12,obrana tu malo šteka dopuštaju puno yarda ali su prvi u presjecanju dodavanja...Manning i Giantsi su se digli i ove sezone su poznati po vraćanju iz izgubljenih utakmica. Savjetovao bi te da igraš zbroj poena jedne i druge ekipe na više...
Ipak ovo što ti kažeš nije nemoguće, jer Packersi igraju doma i biti će veoma napaljeni na osvetu za 2007. Ma stavi pare na masakr,ako te vuče poslušaj se...
tevez dolazi 90 % sad glavna tema e koi ce broj nosisti,dal moze igrati u LP , i dali ce alegri igrati sa 3 napadaca ??
i ono sto svi su zapeli u zadnje vreme dali pato odlazi ?? nadam se da NE

Navodno u Tevezov transfer zele ukljucit Faraona i Merkela, samo cu reci ako ovo urade da retardirani.
Izgleda da Patak odlazi, sve je dogovoreno čini mi se 28 milijuna + 7 bonusa, makar smatram da smo trebali izvuć više...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=70548
(01-12-2012, 01:15 PM)DUCO Wrote: [ -> ]tevez dolazi 90 % sad glavna tema e koi ce broj nosisti
i mene baš zanima koji će broj uzest... u west hamu i cityju je imao 32, a on je sad u Abbiatija

(01-12-2012, 03:06 PM)senna_cro Wrote: [ -> ]Izgleda da Patak odlazi, sve je dogovoreno čini mi se 28 milijuna + 7 bonusa, makar smatram da smo trebali izvuć više...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=70548
(01-12-2012, 01:15 PM)DUCO Wrote: [ -> ]tevez dolazi 90 % sad glavna tema e koi ce broj nosisti
i mene baš zanima koji će broj uzest... u west hamu i cityju je imao 32, a on je sad u Abbiatija 
definitivno su retardirani, pa prosjecnog igraca danas nemozes dovesti ispod 20-30 miliona..
POVLACIM OVO GORE

))
Pato ostajee

))
Ipak patak ostaje, a tevez izgleda dolazi, malo će biti pretrpan napadački dio, el sharawy bi za svoje dobro trbao negdje na posudbu, a ni pato/robinjo neće imati veliku minutažu, pipo skoro nikakvu
WOOW Twist day in Milan
Pato ostaje, ali sada ipak Tevez NE dolazi

...
Sta cu jos sve procitati do kraja dana i to bas pred izuzetn vaznu tekmu i derbi

...U Italiji novine i novinari su cudo !!!
Tevez moze igrat samo Seriu A i Cup Italy, za Ligu prvaka nema pravo nastupa tako da ce se svima naci mjesta ujedno i da uvijek imamo sježe napadace... Nemoj da zaboravite da je i Casano bio tu pa su svi igrali a ovaj dolazi bas da zamjeni njega...