napeto danas do nemaj kade ovaj odlazi ovaj dolazi a na kraju nis nema da se promeni. galijani e mozda hoceo da zameni pato sa tevezom i sad kad pato se izjasnio da ostae Milan se povlaci od tevezom ako ovo e istina da su hteli namavati pataa za tevez stvarno su se obrukli.
FORZA MILAN FORZA IL PAPERO !!! idemo pobjedite printer

Pato rekao ne PSG i izjavio da zeli da gine za dres sa brojem 7 na ledjima. Milan dao konacni NE Tevezu. Stim, Milan potpuno odustaje od Teveza, tako da se otvaraju vrata Morattiu. Sto bi znacilo da ce idiot zaigrat u crno plavom dresu u nedelju. Sto se mene tice, sjajno uradjeno. Drago mi je da nismo dovukli ovog konja, jer bi nam samo donio probleme u momcadi. A za ti 35 miliona (28 + 7) mozes dovuc puno boljeg igraca. Samo mi je zao sto niko nece Pata za neki 50 milki.
Ali, sve me podsjeca na slucaj Kaká, kad nije htio u City, i na ljeto otisao u Real. Mozda stvarno se desi da na ljeto ga Real kupi za te velike pare. To bi bilo sjajno.
I trece, ne znam koja im je pamet, prodat Pata i dovest Teveza, i tako ne imat vaznog napdaca u Ch. Ligi, a sve govore kako zele proci Arsenal. Sta ce to Binho i Ibra odigrat cijelu Ch. Ligu? de ba. Dobro odradjeno, Pato ostao, majmun presao kod merdi, a mi pogledat za nekim drugim pametnim momkom za napad.
Mene koliko pamet služi Tevez je trebao doći kao zamjena za Cassana a ne Pata (tako su govorili), pa mi nije jasno povlačenje iz pregovora nakon ostanka Pata koji nije ni bio u opciji d ase proda a dovede Tevez.
Meni je iskreno zao sto ovaj ne dolazi jer imali bi najjači napad a ujedno uvijek nekog svjezeg napadaca za neko takmicenje... O njegovom karakteru mene boli qrc, manite se toga, sta me briga kakav je, dok daje golove i dok dolaze trofeji mene ne zanima njegov karakter. Da nemamo Ibre nista osvojili ne bi a pljujete i njega zbog karaktera...
izašli smo na kraj i sa ibrom i sa cassanom (kao to je bilo neki problem) izać ćemo i sa tevezom koji je vrhunski igrač, samo neka "proigra" i eto profita!
ovaj propali transfer Teveza u Milan je jedna totalna blamaža...skočili su sami sebi u usta,prvo je bilo da dolazi kao zamjena za Cassana,onda kad je transfer propao je objašnjeno da je to zato jer je Berlusconi stopirao prodaju Pata...prave nas navijače idiotima...
Ako se vec prodaje Pato treba se dovesti pravi igrac..A ne neki propali kreten koji nije dobar sa mozgom....Njega nebi bilo lose daovest samo na posudbu 6 mjesci dok se Cassano ne vrati...Na kraju krajeva imamo pipa i Sharawia...
Hebena katastrofa. Ako je transfer Teveza propao onda je to za mene cisti idiotizam. Pa o kakvom vi karakteru pricate? Ibra je bio duplo gori i jos je uz to bio igrac Intera i Juventusa pa je kod nas postao glavni igrač i trenutno je najbolji napadač na svijetu. Pa taj Tevez bi donjeo dimenziju vise nasoj igri, pa sta sad sto nema pravo nastupa u Ligi prvaka, ionako je jos bolje to sto bi igrao samo Calcio. Bas losa vijest, a bas sam se ponadao njemu.
Sto se tice Pata ja bi ga dao i za 20mil, pa dokle cete vise polagati nade u tog decka. 4god vam nije dosta? Kojem je to pravom napadacu trebalo toliko godina da postane svjetska klasa? Ma Pato je promasaj i to zesci. Takvog manekena i balavca nisam dugo vidio. I sad kao on prica da zeli ginuti za nas dres, pa ginut cu i ja jebote, dajte mi loptu u noge i idem s njom trcati i pokusati predriblati sve, a kad budem imao priliku za sut raspalit cu ju na tribine. Pa to moze svaka budala na svijetu. Bio sam najsretniji na svijetu kad je Pato potpisao za nas, bio gledao na youtubeu njegove akcije i one driblinge s ramenom i petom i sta ja znam, i taman su tad igrali protiv Barce u Interkontinentalnom kupu i Pato je odusevio sve i mi ga kupimo. I nekako je to islo, afirmirao se se lagano, i sve je bilo pred njim i onda kad je konacno uspio, kad je postao bitan clan Brazilske repke i nasa glavna spica onda je poceo da filozofira i potonuo je kao Grcka, pa ko njega voli od navijaca, nitko, jer njegov odnos na terenu je dno dna. Pato brate, kuno sam se u te ali sad te ne mogu smisliti. Previse je razocaranja u meni. On i da postane svjetska klasa on za mene on ostaje ono sto je bio u Milanu zadnje 2godine. Zaigrani lipicanac koji potrci jednom godisnje. Uh!
kako sam ja zaklucio od sve ovo danas Milan e zelio da dovede teveza kao zamena za pato. koliko i da e pato van forma i maneken i potrcko i detiste i sve ostalo on e ipak samo na 22 i do sad nie se bunio niti jednom za njegovu minutazu tako da on je nasu buducnost ibra 30 casano 30. pato ce biti vrunski.
a tevez koi nie igrao 5 mes. aroganten problematicen sebican 28 god. argentinac. ne daem nit evro
Stoim iza Pato do kraja