Zadnje vijesti na SKY 24 kazu kako je Tevezov manager zvao Galliania i kako je Tevez i dalje spreman prijeci u MIlan i čekat ce transfer u rossonere... Tako nesto. Tko zna sto ce od ovoga biti...
Milan nije htio platiti 25mln obavezno, nego opciju na kupovinu. A samim tim sto su ponudili Pata za 35mln pokazuju da su potpuno pomracenog uma ili ne znam sto. Osim ako to nije bila neka fora...
Ali platit 25 za Teveza i prodat Pata za 35 koji je 6 godina mlađi! SULUDO!
Alexandre Pato odbio ponudu Paris Saint-Germaina
Nakon što su u četvrtak neki francuski i talijanski mediji objavili kako je dogovoren transfer Alexandra Pata u redove Paris Saint-Germaina, oglasio se i sam Brazilac, rekavši kako je odbio mogućnost takvog transfera.
Paris Saint-Germain, koji je danas u svoje redove doveo i Patovog sunarodnjaka Maxwella iz Barcelone, ponudio je Milanu odštetu od 28 milijuna eura, uz mogućnost dodatnih bonusa u iznosu do 7 milijuna eura, ali Milan je danas objavio priopćenje u kojem se navodi Patova namjera ostanka u klubu.
"Alexandre Pato će ostati u crveno-crnom dresu. Napadač je odlučio kako će nastaviti svoju još uvijek kratku, ali sjajnu karijeru u Milanu." kaže se u klupskom priopćenju.
"Želim pomoći u ispisivanju povijesti Milana i doprinijeti budućim uspjesima ovog kluba, uz sreću i harmoniju koja u njemu vlada. Ta radost će mi dati motivaciju da budućim utakmicama pristupim sa maksimalnim entuzijazmom i željom da pobjeđujem i postižem golove. Danas je poseban dan za mene. Želim se zahvaliti predsjedniku Berlusconiju, klubu i navijačima, koji su uvijek vjerovali u mene." izjavio je Pato.
Paris Saint-Germain je Patu ponudio troipogodišnji ugovor vrijedan između šest i sedam milijuna eura po sezoni.
Ovo je 100% istina. Upravo ce biti ovako.
Bivši generalni direktor Juventusa, Luciano Moggi, kaže da nisu izgubljene sve šanse za prelaskom Teveza u redove Milana.
U jednom intervjuu, Luciano Moggi je izneo svoje viđenje trenutno najaktuelnijih transfer špekulacija:"Kako će se završiti? Jednostavno. Pato ostaje u Milanu, a Tevez... takođe dolazi. Kako će "Rossoneri" nabaviti novac? Od jednog transfera u junu. Ibrahimović odlazi tada."
Sve je to cudno i mnogo smrdi oko Pata i Teveza...Celo zna da iznenadi ali ovaj put je pretjerao, bojim se da je u pozadini opasna prica ...Prodat Pata i dovest Teveza koji ne moze igrati CL....smjesno....citavo vrijeme ide prica da je Tevez zamjena za Cassana...propada ugovor u zadnjoj min kao u losim filmovima....Pato hoce da ide ne svidja mu se Max pa Berlu nazove na mob, onda vise nece da ide...Danas Moggi spominje odlazak Ibre...Cassano danas radio nalaze i dobri su...Max produzio vec danas do 2014 a nije mogo skoro god dana da se dog...Celo i Berlu su opasno nesto zakuhali ...
Evo zvanicno smo poslali ponudu za Mesbaha 84god ljevi bek Leccea...u pon su zavrsni pregovori....
Jebote kakvo zatišje,nadam se pred buru koja će zgazit merde sutra!!
INTER MERDALEEEEEE
...MERDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(01-13-2012, 05:37 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Ovo je 100% istina. Upravo ce biti ovako.
Bivši generalni direktor Juventusa, Luciano Moggi, kaže da nisu izgubljene sve šanse za prelaskom Teveza u redove Milana.
U jednom intervjuu, Luciano Moggi je izneo svoje viđenje trenutno najaktuelnijih transfer špekulacija:"Kako će se završiti? Jednostavno. Pato ostaje u Milanu, a Tevez... takođe dolazi. Kako će "Rossoneri" nabaviti novac? Od jednog transfera u junu. Ibrahimović odlazi tada."
U tom razgovoru Moggi nije rekao da Ibra odlazi... Rekao je da bi on prodao Robinha.
Ali ne bih se cudio da damo Ibru za ogromne novce nekome u Englesku ili Realu.
(01-14-2012, 11:53 PM)mrki Wrote: [ -> ] (01-13-2012, 05:37 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Ovo je 100% istina. Upravo ce biti ovako.
U tom razgovoru Moggi nije rekao da Ibra odlazi... Rekao je da bi on prodao Robinha.
Ali ne bih se cudio da damo Ibru za ogromne novce nekome u Englesku ili Realu.
Ja sam ovo kopirao sa jednog bloga. Tako da, ako oni lazu, lazem i ja.
Juve igrao doma neriješeno,Udinese pukao vani od Genoe...večeras obavezno pobjeda!!!!FORZA MILAN!!!
(01-15-2012, 04:56 PM)dejo Wrote: [ -> ]Juve igrao doma neriješeno,Udinese pukao vani od Genoe...večeras obavezno pobjeda!!!!FORZA MILAN!!!
utakmica kao i svaka druga....bitno je najprije ne izgubiti....pobjeda nije nikakav imperativ...