Elem, sastavi timova:
Milan: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Boateng, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimovic, Pato
Inter:Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, Alvarez, Milito, Pazzini.
Uh kada bi sad iskoristili i pobegli Juveu, a uz to i opet pobedili Inter, bilo bi veselo.
Forza Milan!
(01-15-2012, 07:22 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (01-15-2012, 04:56 PM)dejo Wrote: [ -> ]Juve igrao doma neriješeno,Udinese pukao vani od Genoe...večeras obavezno pobjeda!!!!FORZA MILAN!!!
utakmica kao i svaka druga....bitno je najprije ne izgubiti....pobjeda nije nikakav imperativ...
upravo suprotno,Juve je kiksao doma protiv slabašnog Cagliarija i vjerojatno razmišljaju da bi i Milan mogao kiksati..e pa zato im ga baš sada treba uvaliti do grla pobjedom u derbiju...
moze li neko objasnit uloge urbya i pata na terenu? hvala
Pato se trudi koliko toliko samo je sebičan kao i uvijek, a ovaj urby hmm ne znam, ja bi Robinha gurnuo umjesto njega oko 60 minute al vidjet cemo sta Allegri misli al mislim da slabo misli

Bolji jesmo ali ništa specijalno...
Mene zanima kako se našim igračima uvijek kliže na utakmici?! Pa jel ima čovjek koji je zadužen da pregleda travnjak i kaze igračima koje čepove da koriste majku mu jebem...
ovo je drugi derbi koji je sjebo abate.....
Eto vam Seedorf jebo vas on! I on i vas Allegri!
Sjajno igramo, stavljam 10€ na Arsenal
(01-15-2012, 10:38 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Eto vam Seedorf jebo vas on! I on i vas Allegri!
Nije ti Alegri na terenu, a vala i izbor na klupi mu je extra...
Bez ideje u napadu, sa rupama u odbrani...
(01-15-2012, 10:40 PM)MIRZA Wrote: [ -> ] (01-15-2012, 10:38 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Eto vam Seedorf jebo vas on! I on i vas Allegri!
Nije ti Alegri na terenu, a vala i izbor na klupi mu je extra...
Bez ideje u napadu, sa rupama u odbrani...
4-3-1-2 sa Emanuelsonom u sredini i to na desnoj strani???
Emanuelson je pokazao da zna igrat beka, al koji ce on djavo u sredini protiv Intera? Bez ideje smo bili

uzasni.
Al nek je Allegriju produzen ugovor, to nam treba. Novi Carletto
Ma neda mi se sad komentarisat sta je valjalo a sta nije, s drustvom sam, al ako bude trebalo napisat cu. Nadam se da ste svi vidjeli kakvi smo

Nazalost...opet radimo gluposti...umjesto da odmaknemo Juvenutsu i izbacimo Inter iz utrke...sada se sve zakuhalo...od derbija u prvom dijelu prvnestva dobili smo samo Romu...
Inter je bio vrlo dobro postavljen takticki je Ranieri dobio utakmicu...Nista nije gotovo ima jos 20 utakmica do kraja...samo mi je krivo da radimo gluposti slicne prosle god i onda zavisimo iskljucivo od kiksa suparnika...Mislim realno kolko dugo Inter moze drzati Milito???...zato je veceras bila vazna tekma, da to konacno rjesimo i ostanemo u borbi sa Juventusom i Udineseom...
Imali smo posjed lopte vise kornera,ali pravi dobri sansi vrlo malo...i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu...nije neka igra i sve rutinski odradjujemo...a rutina je opasna, sto se veceras vidilo kad dodje ekipa u formi i mnogo nabrijana...
Najgore od svega sto nebi dali go da Abate nije onako pogrjesio i stvarno u mozda godinu i po ovo mu je prva ovako kobna greska...
Abbiati... dobar par puta sigurno intervenisao, nije imao puno posla ali kod gola nista nije mogao...
Silva... najbolji defanzivac u Milanu poslje Baresia Maldinia i Neste...
Nesta...na moje iznenadjenje dobar, mada sam sumnjao jer svaki put kad se vrati nakon pauze bude los...
Zambrotta....ma dajte vise i oni i LB...stavi Urbya bilo koga, ovako vise ne moze...
Abate...do greske vrlo dobar, poslje oprezan i bezopasan
Van Bommle...najbolji igrac veceras u nasoj ekipi
Nocerino...dosta tih i skoro neprimjetan
Boa...nekako se pokusava naviknut na tu novu poziciju,par dobri poteza pa se izgubi
Urby...trudi se trci ali nista posebno, uglavnom bez ucinka
Ibra...ovo je jedna od onih tekmi kad on neudje nabrijan u tekmu i kad izgubi par duela samo stane
Pato...definitivno se trudio zelio dat gol, ali nista konkretno, s momkom treba opasno poraditi na glavi psihicki je totalno los
Binho...petlja, ne zna dat gol
Seedorf....bolje da nije ni ulazio, osim suta sve ostalo katastrofa
Pharaon...ima zelju i oce, treba mu u sri protiv Novare dati sansu...
Ne znam ja licno vise nisam siguran u osvajanje Scudetta jednostavno kad izgubite od Napolia Intera i Juventusa, ne dobijete kuci Lazia i Udinesea...
Osim par dobri tekmi u nov, nije iskreno neka igra bila...vecina tekmi se dobila rutinski protiv manji ekipa...
S druge strane Juve nema bas puno kikseva ovaj danas je trebalo iskoristiti, Inter se def vratio i sad je u zaletu i samo je pitanje kolko ce dugo ovo sve trajati...
Udinese dobro gura ali isto pitanje dokle...Napoli i Lazio su takodjer tu negdje ali posto igraju u Evropi tesko da mogu zaprjetiti...
Emanuelsen u sredini tj iza napadaca ni meni nije jasna opcija, ali jbg idemo dalje, na malim utakmicama se uzima prvenstvo iako zvuči zabrinjavajuce da smo mi sve derbije izgubili i od Napolia, Juvea i Intera, sto nije dobro jbt