-Kako piše "Ilmilanista.it", Milan je dogovorio sve uslove sa igračem Dortmunda, Shinji Kagawom. Ipak, prema pisanju tog portala, transfer neće biti realizovan odmah, već će Kagawa potpisati za "Rossonere" u junu.
oivoi bi bilo dobro, svida mi se kako igra ovaj malac, dosta bi nam mogo pomoc sljedecih godina, ako je ovo istina..
Netko je pitao da li na ovom forumu postoji netko tko brani Pata.Vjerojatno ne, ali ovih dana vodim raspravu sa nekim likom koji čak ima uzrečicu "Ne igra Pato- ne igra Milan." pa vi vidite u koliku su krajnost ljudi spremni ići da brane tog igrača...
(01-22-2012, 10:22 AM)dejo Wrote: [ -> ]Netko je pitao da li na ovom forumu postoji netko tko brani Pata.Vjerojatno ne, ali ovih dana vodim raspravu sa nekim likom koji čak ima uzrečicu "Ne igra Pato- ne igra Milan." pa vi vidite u koliku su krajnost ljudi spremni ići da brane tog igrača...
dragi dejo znas i sam kolko sam ga ja branio, i bio mi drag. Nasa patkica. Al sad ga je stvarno dosta. Izigrao je povjerenje svakog navijaca. On je i dalje nas najbrzi napadac, i s lakocom pretrci protivnika, al covjece svaki put kad igra ja grizem nokte u strahu da se ne uhvati za zadnju lozu. Pa dosta te je vise stakleni. Dobro je pa ga sad nismo prodali, jer jbg. nemamo skim igrat u Ch. Ligi, al zato na ljeto pravac u Real, pa nek ga oni lijece. Al zelim pare za njega. Sto neko rece, ako je onaj idiot Caroll vrijedan 30 miliona, e onda je patkica sigurno 40 mil. €
A to sto ce se borit za dres... moze se samo borit za najbolju medicinsku sestru da ima. Posto vise vremena provede u MilanLabu nego na terenu. Jadno.
Evo sad sam vidio sastav: Ambro-Bommel-Nocerino-Emanuelson. Jadno kolko mi nemamo igraca za veznog reda. Svi povrijedjeni, naprijed Ibra i Binho, za mene zadnja sansa onom Binhu, inace dat Sarafu da igra koju tekmu s Ibrom. Al eto, vidjet cemo.
sad sam skuzio da sam stavio da ce pato zabiti dva gola danas..zaboravio sam da je povrijeđen hahahaha tenkre
ne mogu da vjerujem da jos uvijek ne vodimo

hehe
sjajno igramo, upravo je ovo nacin igre koju ja preferiram, gdje se stvaraju prave sanse, al nazalost lopta nece u gol i kraj. Eto napokon da sam i ja zadovoljan igrom Milana hehe

Al haj, samo se ne treba predavat, samo nastavi gurat, i kad tad cemo probit tu mrezu
forza milan
Kako zadovoljan igrom...Tranzicija igraca iz obrane u napad je uzasno spora...Sve sanse su maistorije Ibre ostalo lose...Binho i Emanuelson losi kao i Bomel...
Ambrosini je odigrao najbolju utakmicu u zadnje 3 godine sigurno..Ibra fenomen..Sarawi pokazao da je ozbiljan igrac i da nam Pato nece nedostajati ako ode..
Emanuelson na poziciji beko puno bolji nego iza napadaca...Mexes siguran...Nocerino standardno dobar kao i Silva...Abate nista posebno..Puno bolje drugo poluvrijeme svakako...
Odlicno smo odigrali, bas kako je trebalo s obzirom da je pola tima povredjeno. Moglo smo voditi i posle prvog ali na kraju je ipak to bila ubedljiv pobeda. Ibra ponovo odličan i na kraju sjajan gol, svaka čast. Urbi dobar na poziciji beka, i dalje se pitam zašto ga Alegri nije tu isprobavao do sad ali videćemo ubuduće šta će biti. Šaravi sjajan, vidi se promena u napadu kad on igra, ima asistenciju i mogao je i gol postići. Odlično igra i samo neka tako nastavi, mislim da bi mogao Alegri da ga proba u prvoj sa Ibrom neku utakmicu. Ostali takodje dobri, Noćerino opet dosta učestvuje u napadima, koliko taj igrač vredi a došao je džabe. Inače gledao sam pre nekih mesec dana pokazivali kako to Nocerino odlazi napred umesto Ibre i uopšte i ostala ubacivanja napred. Neka potraži ko hoće.
Ne treba poleteti, ovo je bila Novara, ali s obzirom na povredjene dobra igra.
Forza!
Danas 90% Maxi Lopez postaje Milanov igrač, tj. dolazi na posudbu sa pravom otkupa od 8 miliona na ljeto.
Prema SportMediasetu mogao bi čak konkurirati za sastav u četvrtak protiv Lazia u 1/4 finalu kupa.