dobra utaknica sharafi e pokazao svoe i sad alegri ke ima veliki pritisak ot strane novinare i navivace pa i od galijani haha kako e potskoknuo na kraju kat e sharafi pucao.
sve u svemu svi su ok izigraali, nadamo se da sa merkel nie nista ozbilnie. mezbah e dosta solidan za 500 K.

, ja bi da prodamo antonini odma i uzeli bi min 3 mil hahaah
neznam dali ste primetili ali i maxi lopez e bio prisutan na san siro veceras mozda e sve dogovoreno sa njega.
ja bi vise komentirao Mexes nego bonera, ovaj prvi po meni polako se vraca u najboli danima izigrao e strsno veceras i zato ne e bilo veci koksova od boneri

(01-26-2012, 10:43 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Ma no sikiriki, Bonera igra mrvice, njegovo je proslo. Nek odigra koju jos u kupu i to je to. Pa koga da Allegri stavi na tu poziciju, svi ozlijedjeni. Rutinska pobjeda, svaka cast. A sad na Juve u polufinalu ako se ne varam. Emanuelson maestralna akcija i asistencija za treci gol ako se ne varam,jel. Ili je to bio ovaj novi Mesbah? Ma bravo momci!
Emanuelson je bio

))
Super igra, idemo dalje, mislim da je vrijeme da osvojimo kup

)
Faraon kakva asist kod Slovdorfovog gola

)) nadam se da ce samo nastavit igrat ovako, Maxi ili Tevez mislim da nam ni jedan ne treba da treba forsirat Faraona

)
Amelia je isto odlican bio veceras imao je par maestralnih odbrana...Bonera nebi bio Bonera kad nebi ukenjo nesto
Mesbah poprilicno dobar puno se bolje uklopio nego Taiwo, vidjet cemo u nastavku sezone kakvo ce pojacanje biti, mada bi ja vise volio da Urby igra na pozicij beka..Noce standardno dobar, Abate takode..Robinho zabi go iznenadio je sam sebe jer je iz prve pogodio

))
Jedino mi je zao sto Pipo nije usao, kad je Ibra uso pokazase ga kamere meni doslo da placem

(( mislim da je Pipo zasluzi ako nista da bar kod rezultata 2-1 10 minuta odigra, zaduzio nas je ko malo ko...
Ma stream mi je bio los pa nisam mogao vidjeti dobro tko je asistirao Ibri i onako ih promijesao na centru. Stvarno fenomenalan potez.
Svaka čast svima osim Boneri,a posebno Faraonu i Amelii,Mesbah jako zadovoljio po meni,Merkel isto živ,da li vi isto primjećujete koliko mi življe i pokretnije igramo kad u nam momčad vode mulci kao Merkel,Faraon,Mesbah...
valjda se merkel nije ozbiljnije povrijedio, faraon i mesbah definitivno zadovoljili noćas, svakako trebaju dobiti šansu i u važnijim utakmicama, vidio onog maxija na tribinama, vjerovatno će potpisati a to znači manju minutažu ovim klincima, a što je najgore bolji su od njega.
koliko god mi je jasno da je pipu sa 39 godina rok istekao opet mi je žao bilo kad sam ga vidio kako stoji pored klupe nakon zagrijavanja kad je shvatio da ponovo neće dobiti ni minutu
(01-26-2012, 10:56 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Svaka čast svima osim Boneri,a posebno Faraonu i Amelii,Mesbah jako zadovoljio po meni,Merkel isto živ,da li vi isto primjećujete koliko mi življe i pokretnije igramo kad u nam momčad vode mulci kao Merkel,Faraon,Mesbah...
e moj sale ja o ovome trubim vec mjesecima. Al nas trener i neki pojedinci ovdje zele da igraju bommel, ili ambrosini, ili seedorf. pa covjece, nasa najbolja sredina je: nocerino - princ - aquilani. jer sve troica trce i krecu se. Sad poslije ovog veceras, dodat im i Merkela, stavit Nocerina na poziciju Bommela, a u napad gurnut Sharawia, da istrci one kontre. Jer Ibra ima pravo da stane i vrati se, ali ostali to ne smiju. A svi to rade, Binho, Cassano, pa cak i Pato. I narocito veceras se vidjelo koja je brzina na bekovima kad igraju abate i Emanuelson/mesbah, naspram usporenog snimka: Zambrotta ili Bonera. Ne smijem dodat Antonini, posto on se krece, al problem nastaje iza njega, jer se ne zna na vrijeme vratit
HAjde vidjet cemo sta ce panchina iz ove tekme izvuc kao poentu. Al sramotno je da nije dao ni minute Pippu. Sramota

on nije trener za Milana, ma koliko god bodova i titula osvojio u ovoj godini i pol. Zalosno
Ma ja mislim da Allegri ima nekih nerijesenih racuna s Pippom jos otprije pa ga zato ne voli i ne racuna na njega. Nema drugo sta biti. Postoji neki problem medju njima dvojicom i to je svima jasno. Pippu hvala za sve, ikona nasa, a Allegriju se sve oprasta ako na kraju sezone donese trofej.
koji divljak... iako je ibrin gol zaleđe, ovo je triba bit penal+crveni pa bi doslo na isto...
Da, da Curki...to niko nije spomenuo....katastrofa...da sudija pomocni ovo nije vidio...sramota...sto se tice Ibrinog offiside bio je ali skroz mali , sinoc sam gledao da su u liniji bili...
Inace Dias je vec jutros kaznjen sa tri utakmice ne igranja...znaci nece igrati protiv nas u sljedecu srijedu u ligi...
Sada dolazi set drama teskih utakmica u 7 dana...
Milan-Cagliari, Lazio-Milan, Milan-Napoli ...
Maxi Lopez je novi igrac Milana, samo se ceka potvrda...to je dali ce vec sada se prikljuciti ili ako dodje Tevez onda u junu...Izgleda da je pristao na neku manju platu jer mu je san da zaigra za Milan a Galliani kao dobra vila mu to omogucio...sve je to ok ali Pharaon mora igrati i sto je jos vaznije mora ostati nas igrac...
Merkel se povrjedio, koljneo kao Aqua i Boa...Znaci opet problemi u sredini...
Danas je odluka o Tevezu...ako ne potpise u jan za Milan vjerovatno na ljeto odlazi u Psg
Tevez ostaje do jula u City-u. Kia (manager mu) danas izjavio. eto napokon je rijesena i ta drama, dolazi nam Max, tako da ce bit prostora i za Pharaona. a Tevez nek vadi Dzeki i Balotelliu zivce. nama ne treba