Odlicna utakmica sinoc..Merkel aut...Izgleda da je Sef otisao u Firencu po Montoliva jer u vezi gori,a u narednih mjesec dana moglo bi se rjesit pitanje prvaka kao i plasman u naredno kolo L.P.
(01-26-2012, 11:21 PM)ensar7 Wrote: [ -> ] (01-26-2012, 10:56 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Svaka čast svima osim Boneri,a posebno Faraonu i Amelii,Mesbah jako zadovoljio po meni,Merkel isto živ,da li vi isto primjećujete koliko mi življe i pokretnije igramo kad u nam momčad vode mulci kao Merkel,Faraon,Mesbah...
e moj sale ja o ovome trubim vec mjesecima. Al nas trener i neki pojedinci ovdje zele da igraju bommel, ili ambrosini, ili seedorf. pa covjece, nasa najbolja sredina je: nocerino - princ - aquilani. jer sve troica trce i krecu se. Sad poslije ovog veceras, dodat im i Merkela, stavit Nocerina na poziciju Bommela, a u napad gurnut Sharawia, da istrci one kontre. Jer Ibra ima pravo da stane i vrati se, ali ostali to ne smiju. A svi to rade, Binho, Cassano, pa cak i Pato. I narocito veceras se vidjelo koja je brzina na bekovima kad igraju abate i Emanuelson/mesbah, naspram usporenog snimka: Zambrotta ili Bonera. Ne smijem dodat Antonini, posto on se krece, al problem nastaje iza njega, jer se ne zna na vrijeme vratit 
HAjde vidjet cemo sta ce panchina iz ove tekme izvuc kao poentu. Al sramotno je da nije dao ni minute Pippu. Sramota
on nije trener za Milana, ma koliko god bodova i titula osvojio u ovoj godini i pol. Zalosno
KAKVA NOTORNA GLUPOST!!!!
Ne da mi se ni objašnjavat zašto je to glupost, znam da će me par pojedinaca razumijeti..ti nećeš nikad razumijeti filozofiju sporta.
Mali Shaarawy je nešto predivno, a Mesbah je zaslužio svojom predstavom da nas zauvijek oslobodi Antoninija, Zambrotte i Taiwa na lijevom bočnom...
doveli su Maxi Lopeza, iako je do zadnjeg trenutka pisalo da su se uspjeli dogovorit sa tevezom... moram priznat da sam razocaran, maxi ce bit dobar dodatak za klupu, tu i tamo bi trebao zaigrati kad se bude odmaralo zlatana, ali tevez bi ipak donio puno vise...
Decki sluzbeno putujem u Zagreb u sredu te me zanima dali ima neki sportski kafic gde bi prenosili utakmicu Lazio-ACM da bi gledao nase. Pozdrav iz Makedonije
Mozda imas u nekoj od kladionica koja ce to imati u live ponudi pa stave prijenos, poput PSK kladionice ili SUPERSPORTA ili sta ja znam. Ne vidim gdje bi drugdje mogao biti prijenos osim ako naletis na neku birtiju nasih navijaca ili Laziovih.
Merkel je izvan terena 5 sedmica...tako da postoji mogucnost dolaska novog igraca u veznom redu u januaru...
Vec sada se opasno osjeti nedostatak svih ovih igraca i sto je najgore sve je to mladi i poletni igraci koji su unjeli osvjezenje u vezni red...
Znaci sutra protiv Cagliaria vjerovatna postava
Abbiati...Abate...Nesta...Silva...Antonini...Van Bommel...Seedorf...Nocerino...Binho...Pharaon...Ibra...
Maxi ce danas obaviti trening i mozda bude vec pozvan za sutrasnju utakmicu...
Inace Max je najavio da je februar jedan od presudnih mjeseci i da ce puno toga se znati poslje feb, te se nada da ce ekipa maximalno odgovoriti u svim teskim tekmama...znaci feb moze biti presudan za ligu...
ITA1 Lazio - Milan 2/1/12 7:45 PM GMT
ITA1 Milan - Napoli 2/5/12 7:45 PM GMT
ITA1 Udinese - Milan 2/12/12 2:00 PM GMT
UCL Milan - Arsenal 2/15/12 7:45 PM GMT
ITA1 Cesena - Milan 2/19/12 2:00 PM GMT
ITA1 Milan - Juventus 2/26/12 2:00 PM GMT
Maxi Lopeza se sićan dok je još igra u Barce i bia je veliki talent,stvarno san očekiva da će uspit.Mislin da nam nije toliko potreban,rijetko će igrat .
gledao sam juve vs udine. juve dosta solidni i neznam kako ce oni da dopuste da mi uzmemo skudeto ovu godinu, imaju strasan sastav. a sve e pocelo so Pirlo treba da leta neko na kraju sezonu dali alegri koi ne e smetao na pirlo ili galijani koj e stedio na bucet.
Jel poznat sastav za veceras??inače vijest je da Galliani nagovara Berlusconija da podeblja ponudu i ako presidente prihvati Tevez bi mogao biti naš igrač već sutra...
A je gledao netko Fiorentinu,onaj Jovetić je Bog!!!
Abbiati, Abate, Nesta, Mexes, Antonini, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic