01-30-2012, 02:41 PM
(01-30-2012, 01:21 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]solidna igra, taman dovoljno za uzet 3 boda. Dragi dejo, evo da me ti napokn razumijes: koje zadovoljan sa osvajanjem Serie A, i mozda kupa Italije, taj je super opremljen s Allegrijm. covjek ne rizikuje, zna svoj posao, poznaje Serie A pravo dobro. znaci taman da uzme i slijedecu titulu. al kad se nadje naspram jaci protivnika (juve, udine, napoli, inter,...) e tu kiksa, posto ne zna se suprotstaviti taktici. tj. ne zna na terenu pocitat greske protivnika, i kako sa svojim snagama se suprotstaviti tome. al zato ove male tekme sve dobija, pa se i nalazi na vrhu.Karlo nije valjao jer je osvajao samo lige Šampiona, a Max nevalja jer je je od prve nije osvojio. Nevjerovatno ali istinito. Da nije mozda on kriv sto je izgubio od Barselone jednom od dvije utakmice (tima koji je u zadnjih 10 godina skršio bar 700 miliona eura na pojačanja.)
e kad je u pitanju ch. liga, tu on nema sta trazit. Jednostavno euroski fudbal, ili ti strani fudbal, mu je nepoznanica, i u tom podrucju je jos neiskusan. tako da tu Milan nema sta trazit. u Ch. ligi cemo ispast, to je vec zagarantovano, sumnjam da ce allegreto nadigrat Arsena, al eto ima podrsku vas navijaca, koji mu vjerujete
a i da prodjemo (u sto sumnjam, poznavajuci vrline panchine di merda) slijedeca stanica nam je i zadnja. A iskrno mislim dobro je da smo u ch. ligi, jer ni u Euro Ligi nebi bolje prosli. samo bi se obrukali hehe
jbg. nazalost je tako, trebas bit trener da mozes sudjelovat u europi. to je potpuno drugo podrucje, a posto vidim da se razumijes u fudbal, onda znas da je tako nesto slicno izjavio i hitzfeld i hiddink
al eto, budi ti zadovoljan sa Seriom A, kad budemo zaista odlucili da nesto postignemo i u Ch. Ligi e onda cu i ja biti malo vise prikljucen ovom forumu. Jer dotad mi je glupo i dosadno raspravljat taktike kako cemo protiv Cesene ili Novare, i koje igrace odmarat za tesko gostovanje u Genovi... jebote, pa nije ovo Inter da mi je vrh scudetto. Ovo je najtrofejniji klub svijeta. i bio sam jucer u Milanu, i slikao se pored ogromne table sa SVIM nasim titulama. Premocna slika, da se najezis kad vidis koliko je mocan ovaj klub, jer ima sjajnu istoriju. samo ga sadasnjost jebe hahahaha