U klub došli:
Lucas Ramos Roggia (21) iz Internacionala
Philipp Prosinek (18) iz Celsea
Sulley Ali Muntari (27) iz intera
Maxi Lopez (27) iz Catania
Djamel Mesbah (27) iz Lecce
Rodney Strasser (21) iz Lecce
Alexander Merkel (19) iz Genoa
Kingsley Umunegbu(21) iz Chiasso
Otisli:
Taye Taiwo (26) u QPR
Michelangelo Albertazzi (21) u Varese.
trebali su dovest Montolivo jos u zimu a ne muntari . A najdobra bi bilo da smo dali sansu na neki klinac kao sto e bio sa Merkel
A umunegbu i taj brazilac imaju po 21 i nemze da igraju u primavera tako da ne svacam sto som ih uopste potpisali. Pipo e trebao da ide sam e svestan da nema mjesta za njega ali Ok. i sad imamo 35 plus igraci strasnoooooo.......
Juve odlozeno sutra idemo na vrh dobra kvota za sing

Forza
napravili smo dobar posao s muntarijem....taj muntari je bio standardan u mourinhovom interu...znaci da vrijedi ....mi smo ga doveli na posudbu ali mu istjece ugovor sa interom na kraju sezone tako da bi ga trebali uzeti besplatno...
nama treba fizicki mocan igrac u sredini terena uz boatenga i nocerina, ne mogu vise gledat seedorfa i ambrosinija....
dobar igrac...
Meni se muntari prilicno svida, mozda cak i tip igraca kakav nam je falio, sjetite se Nocerina koliko smo negodovali pa sad mislim da nema navijaca Milana koji u idealnoj postavi Milana ne vidi sad Nocerina, vidjet cemo kako ce se pokazat, sad ce imat motiv vise da se dokaze govnima da su pogrijesila sto su ga se tako lahko rjesili..
Neznam,kad je dolazio Noccerino nam je svima bio dosta velika nepoznaninca,nije bas da smo negodovali,za Muntarija daj bože da bude tako,ali ja ga se sjećam samo kao nekog ko uredno skuplja kartone sa previše agresivnom igrom,a takvih igrača imamo nažalost podosta u trenutnom kadru. Ok je sa strane toga da nam je cijela sredina u kurcu pa vjerovatno ne može ništa ni odmoć,ali ja bi ga zadržao samo do ljeta kad je već tu,a onda nek ide gdje god. Kažem,najviše bi volio da me demantira ;-)
Silvio nas ubija. Covjek je otpušio Teveza jer njegova djeca nisu više zainteresirana za plaćanje igrača u Milanu. Koji k...?? Barbara Berlusconi, kako su rekli mediji talijanski, isto tako nije za plaćanje Teveza. Pa kakve ona ima veze sa nogometom??? To je kao da ja odlucujem koji je odnos npr. funte i kune, a pojma nemam o tim stvarima!
Galliani je imao na ljeto dogovor sa Hamsikom, za 25mln, a Silvio nije na kraju htio platiti. Imao je i sada sa Tevezom, koji je igračina, a Berlusconi nije htio potpisati da Milan mora platiti 8mln bonus ako ga otkupimo!
Ugl., da se vratimo...
Ovaj MEsbah je 2 puta jači igrač od Antoninia, barem ima normalnu tehniku i pas, i cetaršut koji na to liči. Bek zadnje ekipe serie a je jači od našeg!
Ne znam kad se vraćaju Aquilani i Boateng jer nam trebaju! A Allegri ignorira odlicne talente koje imamo, kao sto su Valotti, Calvano, Carmona itd...
Shaarawy je slucajno upao, jer su se svi polomili. A mali je igračina, to se znalo oduvijek!
Danas treba nekako dobiti ove fašiste i to je to. Onda se napravit blesav i otkazat tekmu sa Napoliem zbog "vremena" i to je to.
Muntari - manijak, ali tko zna. Mourinhu je bio 12., 13. igrač. Znači da je nesto vrijedio.
Mexes

stoperi su nam ludilo!
P.S.
Pozdrav Saletu! Kako je Sale?
LAZIO: Marchetti; Konko, Biava, Dias, Radu; Gonzalez, Matuzalem, Ledesma, Lulic; Hernanes; Rocchi
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Robinho; El Shaarawy, Ibrahimovic
Mrki ne zovi mi vraga sa tekmom s Napolijem,ako je otkažu napravit će mi probleme,ide nas 20 ,a pare sigurno neće vratit od karata ko ni prošlih godina.
Inače sve 5,borba kao i svima,ali klub ide dalje i sve je jači,ove godine slavimo 10. godišnjicu MilanCluba Rijeka,planiramo jakog gosta pa ćemo vidjet šta će od toga biti
Trebali smo voditi. Kakva sebicnost Ibre. Ne mogu prosto da vjerujem. Mislim ono, vidjeli ste. Šaravi sam na drugoj a Ibra htio nesto drugo i izgubi loptu. Sad mora zabiti gol ili asistirati da se iskupi.