(02-01-2012, 09:33 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Trebali smo voditi. Kakva sebicnost Ibre. Ne mogu prosto da vjerujem. Mislim ono, vidjeli ste. Šaravi sam na drugoj a Ibra htio nesto drugo i izgubi loptu. Sad mora zabiti gol ili asistirati da se iskupi.
nije sebicnost....nije zlatan sebican....nesto je tu bilo drugo....kao da je cekao do zadnjeg trenutka da doda...
skoro sam zaspao...ibra je čekao zadnji tren da doda i lopta odskocila od busena trave..jbg...
Pomalo spora utakmica, dosta oprezna igra, očekujem bolje drugo poluvreme.
Možda smo i mogli voditi, al' desi se i najboljima, on obično ovakve situacije bolje rešava. Osim toga igrao je dobro, par dobrih pasova.
Šaravi i Robi se moraju aktivirati...
@dejo
I meni se prispavalo...
Ma ne vjerujem ja u to. Mogao mu je dodati 2sek prije ili 1sek i sve bi bilo ok. Zasto je uopce toliko dugo cekao. No dobro, dogodi se i najboljima. Ajmo sad po gol.
od ovog bijednog lazia smo ove sezone izgubili 5 bodova...sad se samo mozemo nadati da ce juve krenuti sa losim igrama i rezultatima...
od ozbiljnih ekipa samo smo romu dobili.....
cestitam juvenutusu na tituli...
(02-01-2012, 10:31 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]od ozbiljnih ekipa samo smo romu dobili.....
ruku na srce ni roma nije ozbiljna

Jos jedan dokaz da kada Irba nije raspolozen mi smo mrtva ekipa..
A od Robinha i Emanuelsona odavno nisam gledo smjesnije igrace...Cirkus....
Ni jedan igrac Milana veceras nije zasluzio prolaznu ocjenu...
Ne igra Ibra,ne igra Milan i to je to,zato zamjeram Allegriju jer je dozvolio da ekipa ovisi isključivo o individualnim potezima Ibre ili Boatenga,igre nemamo otkad je on tu,a vi recite šta hoćete.
I plus gomila limitiranih igrača koji stvarno ne bi trebali nosit dres kluba koji je najtrofejniji na svijetu.Sve ja shvaćam,recesija je,Berlu neće da troši,ok,ali onda neka mi ne uvaljuju priču kako smo mi konkurentna ekipa,to nije ni blizu Milan koji je nekad bio i gotovo pa koliko vi svi branili sve te postupke Allegrija,Berlua i Galianija