Glupo je sada nakon prvog kola uzvratnih susreta otpisivati titulu,uostalom Juve nema kvalitetnu ekipu da ostane neporažen u sezoni, a moraju odraditi gostovanje protiv nas na San Siru i sigurno će naletiti na neku minu do kraja prvenstva...danas se vidjeo(a i ne samo danas) da kad se povrijedi Boateng Milan nema adekvatnu zamjenu zato pozdravljam kupovinu Muntarija...čekam dan kada Ambrosini neće biti dio ekipe..jedva čekam...
(02-01-2012, 10:36 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Ne igra Ibra,ne igra Milan i to je to,zato zamjeram Allegriju jer je dozvolio da ekipa ovisi isključivo o individualnim potezima Ibre ili Boatenga,igre nemamo otkad je on tu,a vi recite šta hoćete.
I plus gomila limitiranih igrača koji stvarno ne bi trebali nosit dres kluba koji je najtrofejniji na svijetu.Sve ja shvaćam,recesija je,Berlu neće da troši,ok,ali onda neka mi ne uvaljuju priču kako smo mi konkurentna ekipa,to nije ni blizu Milan koji je nekad bio i gotovo pa koliko vi svi branili sve te postupke Allegrija,Berlua i Galianija
Ako želiš da ti Ibra bude sretan u ekipi onda ćeš mu podrediti igru ekipe i on samo tako može funkcionirati besprijekorno.u sezoni 2005/06 kad je igrala cijela ekipa Ibra je bio nevidljiv (7 golova) i automatski nezadovoljan...a ekipa je i dalje bila prvak...
dobro je ovo šta hoćete, trebali su još napadača dovesti, vezni nam očito ne trebaju ovi su nam vrhunski, pa koliko su samo šansi stvorili večeras to je nevjerovatno ali loš napad nijednu da zabije.
katastrofa igra, bezidejna, jebo ih posjed lopte kad šansu ne stvore, svi su loši, nesta nebi trebao više biti starter pored mexesa zdravog, robinjo nikako taman da je jedini zdrav, sad kad nam još napoli i udine uzmu bodove scudeto će već biti na pola puta do torina, a nikakav je i juve
Šok i nevjerica. Kako jadno izgubljena utakmica. Ma mozete vi ljudi pricati halospjeve o Allegriju ali on je prosjecan trener. Njemu Ambrosini jos uvijek igra koji vecinu napada sjebe, a kad ga izvadi iz igre onda ubaci Seedorfa koji kad udje kao rezerva je katastrofa. Na stranu sto ja postujem Seedorfa i hvala mu za sve ali taj covjek kad udje s klupe je jebeni cirkusant. On se igra sam s loptom, prebacuje neke karafeke, ma dosta mi te vise. A Allegri je toliki konj i slijepac da to ne vidi. Mi gledajuci utakmicu s tv-a vidimo koliko je Seedorf nezahvalan kad udje i da ne vrijedi na njega racunati kao rezervu.
U ovom se svi slazemo. Jedna losa vecer Ibre i izgubismo. I dalje smatram da je bio sebican onda u prvom dijelu i da je trebao dodati loptu prije.
Nisam dugo po Abbiatiju pa zelim reci svoje misljenje kod prvog gola gdje smatram da je totalno krivo to sto je Abbiati trenutak prije Hernanesovog suta izletio i krenuo ulijevo sto je ostavilo ogroman prostor u daljem kutu a njega na krivoj nozi i jos je loptu rukom dirao prema tome ja zakljucujem da je tu Abbiati sukrivac jer je se totalno lose postavio. Ali zaista, pogledajte highlihtse i vidjet cete njegovo krivo postavljanje.
Totalno sam u šoku zbog izgubljene utakmice jer smo imali par extra prilika prije primljenog gola i malo koncentracije da je bilo lagano bismo dobili ovu utakmicu.
Prvenstvo jos nije izgubljeno jer Parma je dobar domacin i bice Juventusu tesko i plus to sto sad obavezno moramo dobiti Juventusa kod kuce.
(02-01-2012, 10:50 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Šok i nevjerica. Kako jadno izgubljena utakmica. Ma mozete vi ljudi pricati halospjeve o Allegriju ali on je prosjecan trener. Njemu Ambrosini jos uvijek igra koji vecinu napada sjebe, a kad ga izvadi iz igre onda ubaci Seedorfa koji kad udje kao rezerva je katastrofa. Na stranu sto ja postujem Seedorfa i hvala mu za sve ali taj covjek kad udje s klupe je jebeni cirkusant. On se igra sam s loptom, prebacuje neke karafeke, ma dosta mi te vise. A Allegri je toliki konj i slijepac da to ne vidi. Mi gledajuci utakmicu s tv-a vidimo koliko je Seedorf nezahvalan kad udje i da ne vrijedi na njega racunati kao rezervu.
U ovom se svi slazemo. Jedna losa vecer Ibre i izgubismo. I dalje smatram da je bio sebican onda u prvom dijelu i da je trebao dodati loptu prije.
Nisam dugo po Abbiatiju pa zelim reci svoje misljenje kod prvog gola gdje smatram da je totalno krivo to sto je Abbiati trenutak prije Hernanesovog suta izletio i krenuo ulijevo sto je ostavilo ogroman prostor u daljem kutu a njega na krivoj nozi i jos je loptu rukom dirao prema tome ja zakljucujem da je tu Abbiati sukrivac jer je se totalno lose postavio. Ali zaista, pogledajte highlihtse i vidjet cete njegovo krivo postavljanje.
Totalno sam u šoku zbog izgubljene utakmice jer smo imali par extra prilika prije primljenog gola i malo koncentracije da je bilo lagano bismo dobili ovu utakmicu.
Prvenstvo jos nije izgubljeno jer Parma je dobar domacin i bice Juventusu tesko i plus to sto sad obavezno moramo dobiti Juventusa kod kuce.
ok razumijemo se da su obojica nakaze..ali koga staviti umjesto njih?boateng i aquilani su out,muntari nije na raspolaganju..čini mi se da je i Merkel bio ozlijeđen...
ne branim sada Allegrija ali čini mi se da nije imao previše izbora...
Ma katastrofa...poslje ovog veceras kurac smo mi glavni favoriti za titulu...
Preslikana ali preslikana utakmica kao protiv Intera...Imas loptu u posjedu, ne stvaras ozbiljne akcije i onda nakon greske odbrane primis gol i sve je gotovo...Ibra totalno nezainteresovan...Robinho se krije,Ambro ne zna prenjet loptu jer je tehnicki los igrac...Nocerino kao nesto oce...Centarsutevi nasih bekova su na razini Serie B ...ne mogu da vjerujem da smo u 15 dana na identican nacin izgubili dvije utakmice...ovo je vec 4 poraz i vec primljeni 19 gol...a pocetak je feb...najgori mjesec kako je rekao Max a lose smo krenuli...ako ovako nastave mogli bi se mi i pozdraviti sa titulom...
Pa ja ne mogu da vjerujem...iskljucivi i glavni odgovorni krivac Max...Zasto? ...Mi smo ovu istu ekipu prije 6 dana sa izmjesanim sastavom lagano tukli 3-1 cak su mogli i gore proci...i sta bi veceras...
Reja a prije par sedmica Ranieri jednostavno su ga pojeli taktikom...on kao da ne studira protivnicke ekipe...pa ne moze se isto igrat protiv Novare i Lazia...
I zasto se boji izvaditi Binha....mali Pharaon nije zasluzio da izadje...bar je nesto pokusavao i ako nista dobro cuvao loptu...Binho ni jedan jedini potez nije odigrao veceras...
Nije uopste promjenio taktiku...svi otisli u napad i nabij...nece niko da pridje veznom redu da uzme loptu...ne mogu da vjerujem, pa tri puta smo bolji kad se igra od noge do noge brzi pas a ne nabijanje....
Lazio nas je poslje 14 godina pobjedio u Rimu...poslje 14 god heeeej...
Eh zato sam ja kuko poslje Intera sa jos par clanova ovde...a ne sta fali jedan poraz, ovo ono, ko to nama moze biti konkurent...udinese ce pasti kad tad,juve nema ekipu,inter nista posebno...ma ja sama ce nam titula doci u ruke ...
Nema igre...kad nam prepuste loptu i kad nas ne stiscu vec nas cekaju u svojoj polovini nema igre...Pa protiv Cagliaria samo dvije genijalnosti Ibre su nas odvele do lagane pobjede...
Juve nema po igracima, tj.induvidualno jacu ekipu, ali timski odlicna ekipa.....nemaju poraza jebote, plus ne igranje u Evropi...vec sada pocetkom Feb moze se reci da su prvi favoriti..a Milan sa ovakvom igrom u jacim utakmicama i sa ovolikom bolnicom u ekipi tesko da se tu moze vise napraviti....
Ne znam sad dali treba ili ne odgodit tekmu protiv Napolia....oni nisu u formi...ali opet nama trebaju igraci....
Pa nek stavi Maxija, nek stavi Emanuelsona. Bilo koga samo ne Ambrosinija. Ma nek stavi Seedorfa a Ambrosini na klupu kuzis? Ma uzas. Allegri je izabrao veceras najgore moguce. A to sto nam fali je pola ekipe je neka druga prica. Bez njih se mora jer mi smo Milan i ne mozemo ovisiti o par igraca. A izgleda da je tako u zadnje vrijeme. Jedan zakaze a drugi i treci se ozlijede i mi smo odmah 50% slabiji. Gdje si si sad Galliani? Samo ti tresi glavom i rukama na tribinama, jer sad sigurno sam sebi jebes mater sto nisi doveo Teveza ili Montoliva. Bravo uprava. Zimski prijelazni rok je bio odlican ali ne za nas vec za nase rivale Juventus i Inter.
Gledajte to s ove strane..ako Milan slučajno ne osvoji naslov Allegri će dobiti nogu i doći će Van Basten...onda će većina biti sretna i zadovoljna...

I da napomenem, forma Abatea u zadnjih par tjedana je ocajna. Pa on ne moze nikog predriblati niti nabaciti koristan centarsut. Kad je najbitniji dio sezone nas glavni desni bek se usere i pocne lose igrati.
(02-01-2012, 11:05 PM)MEMO Wrote: [ -> ]I da napomenem, forma Abatea u zadnjih par tjedana je ocajna. Pa on ne moze nikog predriblati niti nabaciti koristan centarsut. Kad je najbitniji dio sezone nas glavni desni bek se usere i pocne lose igrati.
e to se slažem,gledam ga danas i mislim se kako bi to Cafu fino nabacio...e jbg i ja svašta pomišljam..očekujem od Abatea da bude Cafu i ja sam lud...
(02-01-2012, 11:05 PM)dejo Wrote: [ -> ]Gledajte to s ove strane..ako Milan slučajno ne osvoji naslov Allegri će dobiti nogu i doći će Van Basten...onda će većina biti sretna i zadovoljna... 
Ja prvi necu biti...Van Basten je velika legenda kluba ali kao trener sta je napravio...jedno veliko NISTA...
Ali ne mogu da gledam ovaj Milan...pa evo nek mi neko molim vas objasni kako prije 6 dana smo isti, ali pazi isti ovaj Lazio hladno tukli kuci sa puno sansi...A danas ?...Kakve smo mi to prilike imali 100%? ni jednu jedinu....oky bila je loptra u posjedu i nesto smo pokusavali ali nista konkretno...Svi gledamo u Ibru, kao spasioca a kad on ne igra ne igra Milan...pa kako to Ibra samo ne igra u jacim tekmama?....
Studiraju ga protivnicki treneri...dejo ja znam da gledas tekme i to dobro vidi se po tvojim komentarima...ali sta Ibra radi u jacim tekmam....izvlaci se do sredine terena...i sta bude umori se a kad ode lopta na stranu njega nema u 16 gdje bi trebo biti...zasto to radi...jer nemamo AM...sve sto je Ibra danas u prvom pol radio trebao je Binho ...pa bi i bilo vise sansi za Ibru ...
Mene to nervira...pa nemojte vise govorit jaka Parma jaka Catania kiksace Juve...ljudi februar mjesec nemaju poraza...jer valjda sada svima jasno da su ljudi ozbiljna ekipa i da cemo se morat doooooobro potruditi da odbranimo titulu...
Nije slucajno da lagano dobijemo "slabije" tekme sa vise golova razlike i to malo primimo samo smo od Leccea i Bolgne primili golove...a protiv jacih ekipa koje se bore za titulu nista...samo Romu dobili...
Ne samo da smo gubimo jace tekme nije to problem...vec mi smo ocajni...
Napad potpuno osjecen...kako to da napad hladno zabija protiv slabijih ekipa a protiv jaci nista...Jel to do nase formacije i postavke ili neceg drugog...