Odluka jos nije donesena...tek danas kasnije ili sutra ce se vise znati o kazni Ibre...
U medjuvremenu ....
The Milan has found the economic agreement with Riccardo Montolivo , which will become a player AC Milan in June 2012.
As reported by Radio Lady , in fact, the entourage of purple midfielder would find the agreement with the club in Via Turati. The player will sign an agreement for four years with an option on the fifth, for an amount more than 2.5 million bonus.
Ibra će dobit minimalno 3 tekme, 2 zbog izravnog crvenog,a minimalno 1 zbog po neznam koji put ponovljenog incidenta i neka me nek ispravi ako griješim,ali ako dobije 3 tekme nema ga za Juve u prvenstvu jer se kup ne računa u te 3 tekme koliko sam ja upućen tako da smo najebali
tako je, a evo službeno je, dobio je 3 utakmice kazne, ali će se iz milana žaliti, pošto se kup ne računa, ukoliko ne usvoje žalbu nema ga protiv juventusa u seriji A, a to bi bilo katastrofa
Zvanicno...Ibra je dobio 3 tekme...u ligi ga nema do kraja feb...Udinese Cessena Juve...
Milan je ulozio zalbu
zasto zalba? radi cega? prosle sezone radi iste zajebancije dobio crveni na 3 tekme, onda opet crveni radi psovanja i tad mu kao eto oproste, i sad ni godinu poslije toga, opet isti slucaj. S pravom 3 tekme, mozemo bit sretni da nije na vise jer ponavlja incidente i nece da se opameti.
ljut sto mu ekipa ne igra? nije do ekipe. nek bude ljut na onog idiota na klupi koji ne zna slozit kockice, ikojeg ponovo dere jedna jaca ekipa. sjajan skor, samo je romu uspio pobijedit. rekao sam vam: cim se nadje bolji trener na strani i ekipa koja moze da drzi tempo, mi padamo. zatvori ibru, nedaj nam da igraju bekovi, i milan pada, jer mozes normalno da vrsis presing na vezni red jer su prespori za kretanje. ZALOSNO!
Daj Boze da uspijemo nesto promijenit do Arsenala, jer ovo uzasno izgleda
evo sta kazu boban i savicevic
boban
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...tmw=329456
savicevic
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...l0LTcyNzM5
gana su jucer pobedili i idu u polu finale igrace se u sreda tako da cemo bez njega min. do vikend, opet cu da naglasim sta su mislili kat su ga uzeli nam e trebao neko ko bi odma igrao a ne da cekamo jos 3 nedeli da mu zavrse cup nacia
galiani izjasvio da nema problema da ostanemo ladni da nisu bile ove povrede ubedlvo bi smo bile numero jedan u svet
zalosno.....
Dopo tanti anni di sport avrebbe dovuto imparare la lezione lepo receno ot strana bobana za ibrahimovic
posle toliko godina sa sportom jos nie naucio svoju lekciju
Kup se neracuna u Italiji...
ovo sta se desava u milanu po malo e i smesno abiati nesta yepes flamini gatuso merkel straser aqvilani boateng pato cassano nocerino suspenran za kup ibra i bomel za seria A.
Na pocetku sam mislio sta rade ovi iz medicinski department a sad se pitam dali mi imamo uopste lecnici u milanelo.
Viaregio cup milan vs gremio 2 0 nie rezultato bitan nego to da su se ozledili pele i hotor.
Sta e mnogu mnogu e :/
a za veceras ako se pitam ja treba veceras da se ibra fino na klupicu pa neka oladi malo.
I daj neka se ekipa krene malo ako gi dobiemo veceras vratice nam se malo moral a juventus cemo vratiti u realnosti.
ANDIAMO RAGAZI