Ccc, možda i jeste do terena nešto, očigledno je da nije najbolji kad svaku utakmicu proklizaju po 20 puta igrači.
Samo da se sad Thiago ne povredi...
Osim Bomela i Amelia je dobar, odlično ono odbranio, Šaravi takodje, menja strane, pokušava, možda i bolja opcija trenutno od Robinja...
ma Conte nas dobro zatvorio. Kolko sam skuzio, covjek nam je potpuno zatvorio poziciju ofanzivnog veznog, tako da Seedrof koliko god dobar da je s pasovima, ne moze da se snadje tamo jer je prespor. Znaci treba nam vise kretanja tamo, a Seedorf to ne moze pruzit. Mogucnost je ubacit Maxia u napad s Ibrom, Emanuelsona lijevo a Sharavia desno vratit, a ostavit Seedorfa i Bommela. Samo je pitanje koliko je Seedorf voljan se vracat i trcat. Po tome, ja bi zamjenio Seedorfa za Maxia, a ostavio Ambra i Bommela kao trkace. Jednostavno nismo opasni sa samim Ibrom u napadu.
Jos treba dodat da sam dosta puta vidio Ibru da se vraca nazad po loptu, dok Clarence ceka naprijed na loptu pa da krene igrat. A upravo bi trebalo suprotno da je.
Conte na drugoj strani, trazi da se njegovi krecu, i dodaju dijagonale u prostor, da bi se nasi izgubili. A u prilog mu ide smotani Bonera koji se non stop gubi, pa bezveze duplira protivnika, i tako ostavlja prostor za sut ili odbijenu ofanzivnog veznog. Mexes - Thiago solidni, za mene i dalje najbolji defanzivni par u nasem timu. Dalje covjek nas fino razvlaci sa "ko fole" pokusajima preko krila, gdje nam se Antonini ili Bonera ogromno odvajaju od sredine, i tako ostavljaju Thiaga i Mexesa i Ambra same u sensestercu.
To je moje misljenje.
i evo, sto sad Ibra nije produzio Ambru koji je bio sam pred golom????
A zna se zalit sto se njemu ne doda. Znaci, Ibra poklopi se, isti si
Ibra je totalno puko sto se forme tice i to u naj gorem trenutku...Uzasna igra jednom rjecu smijesno....
... i jos jedan gubitak...
.............................................................
Milan je igrao bez Aquilanija,Boatenga i Nocerina..dakle morali ste se pripremiti na nakaze u veznom redu..
Ibrahimović pada kako sezona napreduje prema svom kraju...
Juventus nas je dobio u dva susreta ove sezone,ali budimo realni u oba su Milanu falili ključni i spremniji, motiviraniji igrači...
Ako tražite utjehu, bolje puknut u kupu nego u prvenstvu...
toliko od mene...
ljudi moji kup je to......jebes kup.....idemo osigurat 2. mjesto u ligi....
Capello je podnjeo ostavku na mjestu selektora Engleske reprezentacije.
Ajde Berlu molim teeeee, uzmi ga, dok nije neko drugi molim te....
Sorry na losem prevodu...ali procitajte ovu izjavu Max-a nakon utakmice i recite na koga vas posjeca, tacnije ...copy-paste od kojeg trenera???...imate cokoladu od mene ko pogodi...
It 'a pretty disappointed Allegri, what comes to the microphones of RAI Sport for comment on the defeat against Juventus: "We were naive to the second goal - said coach - , sorry to lose a match like this. Juve did a good game, right now we have lost too many times, but we must remain calm, because the qualities are there. We have so many players out and we have no time to rest someone. the first time we pressavano well and we could not get out in the second we done better but the best time we took our goals. " The moment, therefore, is decidedly negative: the Rossoneri, in fact, in league and Cup Italy, cranked two defeats and a draw in their last three games, playing twice at home. Allegri, however, does not lose his confidence: "I know the strength of my team, it's the beginning of the year we have many strange accidents, we just stay calm and keep working. It will come out, because, despite losing 2 -1, the end is not yet compromised. In the league we are a point behind, and we also have a direct confrontation. I'm not worried. We gave a couple of restarts, in the very first time, on corner kicks in our favor. Sull ' 1-1 we got caught by the desire to win the game and we were punished on a counterattack. " A comment also on the performance of Pirlo: "He did a good performance, its quality can not be discussed, it is placed in a context of team that enhances its quality. "
Ljudi moji igra bez igre i tako vec evo 7 dana u tri utakmice...Juve nas dobije vec drugi put ove sezone...Oki cup nije nesto...sta treba da sacekamo Udinese u sub i Arsenal u srijedu pa da onda napadamo trenera...
Sada kad vidite koji nam igrace fale i kolko su im "dobre" zamjene, sada se tek vidi katastrofalna selekcija igraca i izbor i kako neki igracima je trebalo stisnut muda pa reci hvala isto kao i Pippu isto kao i Ronaldinhu...ovde prvenstveno mislim na Ambrosinia....ljudi moji kapiten....pa to je strasno...katastrofalno najblaze receno...
ajde nek se produzi cirkus i na leto Capelo za trenjer
(02-08-2012, 11:09 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Capello je podnjeo ostavku na mjestu selektora Engleske reprezentacije.
Ajde Berlu molim teeeee, uzmi ga, dok nije neko drugi molim te....
nemoj ZEZAT!!?!?!?! pa prodajem bubreg da ga se vrati nazad!!!