02-10-2012, 04:50 PM
e moj sale, dosta vremena mi nismo vise doveli nesto kako treba. cast izuzetcima, al samo se pitam gdje nestaju oni silni klinci dovedeni kao buduce zvijezde? adiyou? gdje je on nestao, prozvan golgeterom, ludilo od igraca. gdje je onaj ubica iz trevisa, zigoni? onda onaj Didac, za kojeg se pricalo da je espanyol razmisljao vec o drugoj ligi kad su ga izgubili??? a da je spominjem sad ove nove brazilce sto su dovedeni, 21 im godina, znaci nista od primavere, a nema ih ni na klupi. sto se tice stvaranja igraca tu smo najgora ekipa. nemaju pojma koga dovest, kako iskoristit igrace, i sta kasnije snjima. katastrofa.
pusta se bonera da igra, a imamo de Sceglie u klubu? pa taj de secglie bi kod mourinha i wengera vec bio u kombinaciji za prvu, samo kod nas nemaju mladi mjesta. Ipak mi ovaj jedan prijatelj ima pravo: jedini uslov da bi potpisao i zaigrao u Milanu je da imas 30 godina, da si zvucno ime, i da ne trcis - da ne odskaces od ostale spore ekipe
zalosno
pusta se bonera da igra, a imamo de Sceglie u klubu? pa taj de secglie bi kod mourinha i wengera vec bio u kombinaciji za prvu, samo kod nas nemaju mladi mjesta. Ipak mi ovaj jedan prijatelj ima pravo: jedini uslov da bi potpisao i zaigrao u Milanu je da imas 30 godina, da si zvucno ime, i da ne trcis - da ne odskaces od ostale spore ekipe
zalosno