(02-12-2012, 04:48 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]Capello stigao u Moskvu na pregovore s Anžijem
Donedavni izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello (65) stigao je u nedjelju u Moskvu na pregovore o preuzimanju klupe ruskog prvoligaša Anžija iz Mahačkale, objavio je Sport Express…
Šefovi prebogatog kluba iz Dagestana željeli su Capella još dok je bio na klupi ''tri lava'', a čim se ukazala prilika za njegov dolazak, očito su je odlučili iskoristiti. Ruski su se mediji već u subotu raspisali da je Anži otpustio dosadašnjeg trenera Jurija Krasnožana kojeg su angažirali u prosincu, ali u klubu su odbili potvrditi tu informaciju. Priopćili su tek da će o trenerovoj sudbini raspravljati u ponedjeljak.
- Bit će promjena u Anžijevom osoblju. Imamo ozbiljne razloge za promjene - kazao je klupski dopredsjednik German Čistjakov.
Anži, čiji igrači žive i treniraju u Moskvi iz sigurnosnih razloga, trenutno je na sedmom mjestu u ruskoj Premierligi s 13 bodova manje od vodećeg Zenita.
kao što sam i rekao hahahah
pa normalno da ce u anzi prije nego u nas....kao trener je sve osvojio sto se tice klupskog nogometa i ide u rusiju zaradit....pametan covjek...ja se samo bojim da ne ode u inter..
dobro nedelno poplande novara potukli merda , Caraciolo zabio evro gol. Marsej su odmarali za vikend i sad merda moze da dobie i od nih jedno 2 3 gola
yepes i aqvilani ova nedela se priklucuju ostali. prince pato nesta i flamini vece treniraj. \nesta igrace sa arsenal a pato i prince sa klupa.
Poznavajuci Seedorfa kako zna maestralno odigrati Ligu prvaka onda mozemo samo zakljuciti da ce igrati protiv Arsenala i mozemo se moliti da ce jos jednom bljesnuti kao u stare dane jer budimo realni, ako Seedorf zaista pruzi takvu partiju, pa Arsenal onda nema sansi na sredini terena. To odgovorno tvrdim. Jos se i Boateng vraca, hm. Jedva cekam.
Naš trenutno najidealniji sastav,ako gledamo formu igrača jest:Abbiati;Abate(on je tu ne zbog forme nego zato jer ga nema tko zamijeniti,njegova forma zadnjih mjeseci je užasna),Mexes,Thiago Silva,Mesbah;Aquilani,Nocerino,Boateng;El Shaarawy;Ibrahimović,Maxi Lopez. to je neko moje mišljenje,ali nadam se da bi mogli pokrenuti neku raspravu oko ovoga jer moje mišljenje nije i najidealnije mišljenje
i još samo nešto:INTER hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
(02-12-2012, 06:42 PM)dejo Wrote: [ -> ]Naš trenutno najidealniji sastav,ako gledamo formu igrača jest:Abbiati;Abate(on je tu ne zbog forme nego zato jer ga nema tko zamijeniti,njegova forma zadnjih mjeseci je užasna),Mexes,Thiago Silva,Mesbah;Aquilani,Nocerino,Boateng;El Shaarawy;Ibrahimović,Maxi Lopez. to je neko moje mišljenje,ali nadam se da bi mogli pokrenuti neku raspravu oko ovoga jer moje mišljenje nije i najidealnije mišljenje
Ako mislis o utakmici sa Arsenalom...onda mozes izbaciti Aquilania jos se nije oporavio...
Danas su sa ostalim igracima trenirali Flamini,Pato,Boa i Abbiati...
Abbiati,Abate,Nesta,Silva,Bommel,Nocerino i Ibra su vjerovatno sigurni...
Pitanje je taj ljevi bek...mali Mesbah nema utakmicu u CL u zivotu pa tu je prije njega nazalost Antonini....takodjer svi smatraju da je Ambro odigrao dobro pa ce mozda u sredinu...
Zavisi kolko je Boa spreman...ako mogne da igra od pocetka bilo bi sjajno...
Ono sto je sigurno nama treba vrloooooooo rastrcan vezni red...kolko god da Seedorf znao odigrati dobro u CL...on ne moze i nece trcati...
A nama trebaju igraci da hvataju njihove prodore i sprece kontra napade...Tu bi mali Urby dobro pomogao...juce je par puta sjajno oduzeo loptu i bio dosta rastrcan...
Wenger je najavio da zeli prvi postici gol i da ce napasti...
Nama treba bilo kakva pobjeda bez primljenog gola...znaci gol ne smijemo primiti...
Inter...ah davno smo se svi slozili...dokle ce ih Milito gurati???...tuzno je da su nas porazili zaista tuzno...
(02-12-2012, 07:00 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (02-12-2012, 06:42 PM)dejo Wrote: [ -> ]Naš trenutno najidealniji sastav,ako gledamo formu igrača jest:Abbiati;Abate(on je tu ne zbog forme nego zato jer ga nema tko zamijeniti,njegova forma zadnjih mjeseci je užasna),Mexes,Thiago Silva,Mesbah;Aquilani,Nocerino,Boateng;El Shaarawy;Ibrahimović,Maxi Lopez. to je neko moje mišljenje,ali nadam se da bi mogli pokrenuti neku raspravu oko ovoga jer moje mišljenje nije i najidealnije mišljenje
Ako mislis o utakmici sa Arsenalom...onda mozes izbaciti Aquilania jos se nije oporavio...
Danas su sa ostalim igracima trenirali Flamini,Pato,Boa i Abbiati...
Abbiati,Abate,Nesta,Silva,Bommel,Nocerino i Ibra su vjerovatno sigurni...
Pitanje je taj ljevi bek...mali Mesbah nema utakmicu u CL u zivotu pa tu je prije njega nazalost Antonini....takodjer svi smatraju da je Ambro odigrao dobro pa ce mozda u sredinu...
Zavisi kolko je Boa spreman...ako mogne da igra od pocetka bilo bi sjajno...
Wenger je najavio da zeli prvi postici gol i da ce napasti...
Nama treba bilo kakva pobjeda bez primljenog gola...znaci gol ne smijemo primiti...
Inter...ah davno smo se svi slozili...dokle ce ih Milito gurati???...tuzno je da su nas porazili zaista tuzno...
Mislio sam općenito

ali kad si već spomenuo Arsenal onda se slažem da će tu na lijevoj strani biti Antonini, a u vezi će biti Van Bommel,Ambrosini i Seedorf vjerojatno u od prve minute da pomognu svojim iskustvom
ne dirajte mi inter , x2 za inter novara je bio glavni dio mog pobjedonosnog tiketa danas

(02-12-2012, 07:35 PM)trinexx21 Wrote: [ -> ]ne dirajte mi inter , x2 za inter novara je bio glavni dio mog pobjedonosnog tiketa danas 
duboki naklon...vjerujem da su te prijatelji nazivali idiotom kad si im rekao da ces to igrati,zato je tvoja pobjeda još i slađa

CAk je i mrtvi Sedorf bolji od Urbia...Tip je totalni promasaj...
Arsenalu se povrijedio Mertesacker...