Urby kako je došao u Milan nije odigrao utakmice na svojoj poziciji prema tome svaka diskusija vezano za njega vam pada u vodu...naravno zato je tu Alegri

))
Protiv Arsenala nam trebaju trkaci jer trebat ce pohvatat svu onu pičuladiju na terenu

Mesbah mora igrat lijevog beka, to sto nema tekme u europi je suplja prica. Ko zna igrat - zna. ne bitno bio to chievo ili Barca. tendiro sam na mexesa u odbrani, al mislim da bi nam bolje dosao nesta jer je pametniji, i nece onako glupo ispast ko ovaj protiv di natalea (profulano uklizavanje). sredina bommel obavezan jer je iskusan, trci i trudi se za razliku od statosjeioca, i agresivan je da udari koji put one balavce. snjim nam trebaju trkaci, a niposto seedorf. ma kolko tekmi da je odigrao, on je svoje zavrsio. ne trudi se, ne trci, a sumnjam da ce wenger bit glup ko Leonardo (inter) i dopustit.mu onoliko slobodnog prostora da kreira pasove za pata. ibra je tu, snjim pata ili sharawia. iako evo kontam se, ako bi imali trkace u sredini, onda bi se mozda mogao pokusat i 4-3-3, sa ibrom kao centralnim, posto se i ovako povlaci, pa bi oda Sharawi i Maxi imali vise prostora. mislim, nas je teren, znaci ako necemo ovdje napadacki odigrat, onda to sigurno nebi trebali radi na njihovoj areni. noce obavezan, nadat se boatengu, tako da bi onda vezni red s princ-bommel-noce bio izvrsno za napadacki front. robinho nema sta trazit, prelos je, pato je riskantan jer bojim se da ce se opet hvatat za zadnju lozu.
tako bi ja odradio, mislim ne znam koga imamo spremne, al kao sto kaze sale, ja ovdje.mogu samo blabetat kolko hocu, allegri ce i dalje izvrsit neku svoju fantastiku gluposti.
mislim da nema da nastupaju mezbah,sharafi i maxi. nastupace na scenu zambro nas veliki campione, binho ce da igra posto so ibra su se dobro slagali ali to e bio lani sad nista od toga. Prince mora da igra makar do 55 ili do 60 iskoristicemo negovu agilnost za da izvrsimo pritisak iz pocetka , seedorf svi se slazemo da nie potreban.
nek stavi ko hoce samo ne ambro seedorf i bomel to ce biti samoubistvo.
(02-13-2012, 01:11 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]CAk je i mrtvi Sedorf bolji od Urbia...Tip je totalni promasaj...
Apsolutno se ne slazem. Najlakse je gledat Urbija kako svaku utakmicu igra drugu poziciju i smijat mu se na greskama. Ono sto sam ja vidio je velika zelja i trud kod njega i hoce covjek da se pokaze al stvar je psihe. Ima fenomenalna uklizavanja i agilnost i borbu pa cak i tehniku, samo da malo cesce igra na svojoj poziciji pa cemo onda suditi jel materijal za Milan.
(02-13-2012, 01:47 PM)MEMO Wrote: [ -> ] (02-13-2012, 01:11 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]CAk je i mrtvi Sedorf bolji od Urbia...Tip je totalni promasaj...
Apsolutno se ne slazem. Najlakse je gledat Urbija kako svaku utakmicu igra drugu poziciju i smijat mu se na greskama. Ono sto sam ja vidio je velika zelja i trud kod njega i hoce covjek da se pokaze al stvar je psihe. Ima fenomenalna uklizavanja i agilnost i borbu pa cak i tehniku, samo da malo cesce igra na svojoj poziciji pa cemo onda suditi jel materijal za Milan.
Ma kojoj svojoj poziciji???Igrao je lijevo 10 puta nikad nije imao ni jedan centarsut dobar a kamoli nesto vise...On nije BEK on je vezni igrac i nije bitno igra li lijevi ili desno..Jednostavno on je LOS igrac..Nije pokazao ama bas nista kako je u Milanu...
Allegri stavlja Emanulsona jer je primoran 3 veznjaka su nam ozljedjena i svaki je ispred njega, mislim da ce nas Urby napustiti na ljeto sobzriom da dolazi Montolivo i po svemu sudeći Keita, naravno tu je i Muntari..
Ohrabruje to što su oporavljeni Pato,BOA i Nesta pred Arsenal, srećom sva trojica nisu imali neke preduge pauze pa bi kroz ova 2-3 dana trebali biti sasvim ok da konkurišu za sastav. Siguran sam da je Boateng IN od 1 minute.
Ne znam šta je sa Zambrottom, od kad je njegov agent prije desetak dana izjavio da on možda također napusti Milan na ljeto od njega ni traga ni glasa. Ipak bih ga volio vidjeti na ljevom beku u srijedu, ali to je teško sobzirom da je Antonini po svim najavama u sastavu. Vezni red Ambrosini-MVB-NocerImović je po meni najbolje čike raspolažemo što se tiče trke i presinga još sa Boatengom ispred mogućnost presinga je na velikom niovu.
The Juventus-players have only been injured for 33 days in total this season - which is less than any other side in Serie A.
In total, the Milan-players have been injured for 146 days so far in this season - more than any other Serie A side.
Riccardo Montolivo could be joined by Fiorentina teammate Cesare Natali at Milan before the start of next season.
Both players are expected to leave Tuscany in the summer on free transfers once their contracts expire in June.
While midfielder Montolivo has reportedly already agreed terms with the Rossoneri over a move, it is being claimed today that Natali in on the verge of a San Siro switch too.
The former Torino centre-back, 32, has scored one goal in 18 Serie A games for the Viola so far this season.
(02-14-2012, 01:10 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Nidze nikog...uzas...
ispitni rokovi

mogu reći sljedeće,za mjesto lijevog bočnog bore se Antonini i Zambrotta..svaka priča o zdravom razumu je završena...šta da sada komentiram, mogu se nervirati 100 godina zajedno sa pticama na grani koje vide da to tako ne ide,da je Mesbah bolji trenutno od obojice..jebo ja više te fore o iskustvu...
ma ksakvi ispitni rokovi trebao sam i ja danas da idem na ispit ali nemogu uhfatila me MANIA MILANMANIA !!!
dajte malo zivo ajmo...
italiani pisu kako i emanuelson konkurira za terzino sinistro.