(02-15-2012, 09:40 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (02-15-2012, 09:37 PM)MEMO Wrote: [ -> ]WTF??? Pa Antonini je sutirao loptu. To ne moze biti zuti karton.Joj joj.
Kakvo poluvrijeme iz snova. Pa Arsenal nije suta opalio. Hahhaa. Gazimo ih. Sad treba mirno igrati i zavrsiti utakmicom s pokojom golom jos i to je to.
Antonini - UTAKMICA ZIVOTA!!!
ako ga ne izvadi...dobit ce brzo crveni(drugi zuti)...
Jedino to, ima zuti i sad je pod pritiskom. Znaci Antonini van i vjerovatno Robinho. Vidjet cemo.
pa jel morao uvesti kretena pata.....a ne faraona.....
(02-15-2012, 10:36 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]pa jel morao uvesti kretena pata.....a ne faraona.....
mogo je 2 gola zabit ko sale u ovih par minuta

Daj da se sitin ko sve na mom faksu navija za arsenal
??????Sta je ovo bilo??????
Max..(za ovu vecerasnju taktiku)..Respect...
max je isprdo wengera sa boatengom na desnom krilu....to je bio kljuc
Da na kraju nije bilo sebicnih Urby-a i Pata...sad bi Ibra zabio bar jos jedan i Wenger sa djecurlijom svojom kuci s petardom...
I mnogo mi je drago sto Max onako reaguje...nije pokazao zadovoljstvo ni u jednom trenutku, na svaku sebicnost i glupost je galamio pored linije...tako to rade treneri !!!
Boa je toliko bitan igrac da je to strasno vazno...mi smo imali srece sa povredom Seedorfa 100%,zvuci grubo, ali istinito...
Kome je ono Urby gori tri puta i od ovakog Seedorfa????
Kolko su Urby Nocerino Boa pretrcali u odbrani i vrsili pritisak to je kljuc ove igre...
I da ja sam bio za Pharaona kad se vec sve odlucilo
mislim da ce se sad mnoge ekipe zabrinut..
Uh kako smo im vratili za prosli put....
Jos da Napoli izbaci Chelsi....to bi bio vrhunac i velika pobjeda Italijanskog fudbala...
najbolje sto se desilo veceras je povreda Sedorfa

partija fenomenalna nema potrebe kometarisat igrace jer su odigrali svi savrseno i timski igrali, sa ovakvom igrom mozemo i do finala