Vrlo vrijedna pobjeda...realizacija je opet mogla biti bolja bas kao i u srijedu...
Ono sto raduje da imamo i stvaramo vise prilika, to je odlicno...
Za Ibru se odlucuje u srijedu izgleda,za Bou ce se znati u utorak dali ce nastupati u subotu....
Mec u sub je veoma vazan i treba nam nabrijana ekipa i rastrcana bas kao protiv Arsenala i mislim da pobjeda nece doci u pitanje bez obzira na sve izostanke...
Samo kad pogledate koje sve danas falio pa to je strasno...
Ali evo Flamini i Aqua konacno se vracaju i treniraju s ekipom, fakticki samo su Gattuso,Seedorf i Cassano van sastava i veliki upitnik je iznad Boe i Pata...
Pato nam treba ali stari nabrijani Pato zeljan dokazivanja ali ne onakav koji potrci samo reda radi...takav na u sub ne treba...bolje da mali Pharaon dobije priliku ionako voli zabijati crno-bijelim....(danas je morao zabiti onu sansu)...
Sto se tice Muntaria za prvu utakmicu vrlo dobar nastup, krunisan zgoditkom i ono pokazivanje na grb kod proslave je veliki plus

...
Kad kod imam tri igraca u veznom redu da trce to je odma druga ekipa...nema pritiska na odbranu i bekove...
Ambrosinia je dosta lakse i podnosljivije gledati na DM, nikako kao desnog veznog...
Sto se tice Urbya meni je drago da je zabio, ali tuzno je da kad tek zabije pocnu ga spominjat svi ovde na forumu...mali je igrao na razlicitim pozicijama i istina dugo se pronalazio i uvijek je imao taj potez viska...i sada kada igra najbolje od kako je dosao ima gresaka ali ocigledno neki od silne "mrznje" prema njemu samo vide i gledaju greske, a ne dobre poteze...da sad ne pricam u siroko njegovu igru...samo dvije situacije...protiv Udinesea kod drugog gola sjajno je izbacio Maxi-a, kod drugog gola protiv Arsenala sjajno je izbacio pasom Ibru...naravno mjesta za napredak uvijek ima...ali i kad smo najgore igrali on je nekako jedini igrac bio koji je mogao s loptom napraviti prednost neki proboj bez nabijanja lopte prema Ibri...
Do kraja prvenstva imamo par nezgodnih gostovanja...Palermo,Parma,Chievo,Catania,Siena...ovo prvo je najgore po meni protiv Palerma, tradicionalno lose igramo dole, a oni su strasno jaki kuci kad igraju evo Lazia na pol vode 3:0....Ta utakmica dolazi poslje Juventusa(7 dana)...i prije uzvratne protiv Arsenala...