(02-21-2012, 04:46 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]izgleda da smo definitivno dogovorili montoliva,2.5 milijuna place na 4 godine sto je relativno malo za igraca koji ce biti standardan u prvih 11...primjerice gattuso ima preko 4, ambrosini isto tu negdje.....
Ambrosini sa novim dogovorom prima nesto oko 1.5 mil. Zato on je tu a Pirlo (4 mil) je u Juventusu.

(02-21-2012, 04:46 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]izgleda da smo definitivno dogovorili montoliva,2.5 milijuna place na 4 godine sto je relativno malo za igraca koji ce biti standardan u prvih 11...primjerice gattuso ima preko 4, ambrosini isto tu negdje.....
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdje je to potvrđeno,na acmilan.com nema ničega,a jedino vjerujem kad se tamo pojavi!
(02-21-2012, 07:45 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Gdje je to potvrđeno,na acmilan.com nema ničega,a jedino vjerujem kad se tamo pojavi!
hehe ma evo vidio na milannews a kad ovako napisu onda i bude tako. a i to sto kazes, tek kad acmilan potvrdi, onda je istina.
Jel, jesi gledao sad CSKA - Real?
Pojedinci napisu jedno ( Sale, Alberto, Ja i jos par) a pojedinci opet kontra nesto ubacuju nama sto nismo rekli...
JEBEM VAS GLUPE jer sa glupanima ne mozes drugačije... Pročitajte Saletov post ali DOBRO GA PROČITAJTE i skontajte da niko nije trazio da Pippo igra 45 vec jbn deset minuta AKO ĆE GA VEC UBACIVAT a ne da ga OMALOVAŽAVA u sudijskom vremenu... TO JE JBN POENTA ... i da ja te smatram obicnim sezonskim navijacem AC Milana jer pravi navijač ZA MENE nikad ne bi mogao da omalovazava covjeka koji je donio toliko radosti pa imao on i 60 godina i sjedio na klupi kao 8 napadac... zavrsavam raspravu s moje strane... pozz
(02-21-2012, 08:35 PM)uvijek_rossoner Wrote: [ -> ]Pojedinci napisu jedno ( Sale, Alberto, Ja i jos par) a pojedinci opet kontra nesto ubacuju nama sto nismo rekli...
JEBEM VAS GLUPE jer sa glupanima ne mozes drugačije... Pročitajte Saletov post ali DOBRO GA PROČITAJTE i skontajte da niko nije trazio da Pippo igra 45 vec jbn deset minuta AKO ĆE GA VEC UBACIVAT a ne da ga OMALOVAŽAVA u sudijskom vremenu... TO JE JBN POENTA ... i da ja te smatram obicnim sezonskim navijacem AC Milana jer pravi navijač ZA MENE nikad ne bi mogao da omalovazava covjeka koji je donio toliko radosti pa imao on i 60 godina i sjedio na klupi kao 8 napadac... zavrsavam raspravu s moje strane... pozz
U potpunosti ispravno misljenje, ali da li se to odnosi na sve Milanove legende, jer se na ovome forum toliko omalozavalo mozda i vecu legendu od Inzagija, Karla Ancelotija.
25 min chelsea ni se sastavio sa loptom... dobar napoli
na klupu za celzi esien,tores,mikel,lampard,cole,kalu :/ a nie igramo u prvi idanaest sa antonini,nocerino i emanuelson

i smo sverovi
olllllleee canavaro 0-1
Forza Italia!
Napoli i Milan izbacise sve Engleze tooooooooo!!!!
Joj jest mi drago
alberto, rossonero i sale, sve ja to razumijem, i ja sam od 15.02. odlucio vise ovdje ne raspravljat niti pisat kakve komentare ili vodit rasprave u vezi Milana. Kao sto reko, sa 15.02. sam zavrsio na ovom forumu stim, ako mi se raspravla to cu sa Saletom i mojim drustvom al uzivo al sigurno ne ovdje. hvala na divno provedenom vremenu ovdje, al mislim da sa starim forumom je i umro i milanmania. Tako da,nit se zelim pravdat, niti zelim branit, jednostavno citat cu vas, al to da nesto pisem o taktici politici Milana, ne pada mi na pamet. Uzivaj te