Sinoc bio na Hrvatska - Svedska u nadi da cu vidjet dobru igru svoje Hrvatske i da vidim Ibru i sta sam vidio? Ocajnu i neprepoznatljivu Hrvatsku, ali zar sam mogao ocekivati drugo jer znam da oni uvijek prijateljske utakmice igraju katastrofalno. Modric jest klasa al sinoc mu se nije dalo igrati, ipak su mu bitnije utakmice s Tottenhamom jel... Ali zato sam vidio naseg Ibru koji je duplo bolji od svih njih sinoc na terenu, kakva elegancija i lucidnost, sva tri gola njegova, dijelio lopte, gradio igru, ma spektakularan igrac. I nadam se da ce nastaviti s ovakvim igrama kod nas i donijeti nam trofeja. Mislim da je Ibra u top 5 igraca na svijetu. U ovom trenutku.
Možda i najbolji, a svakako najsažetiji opis utakmice ponudio je Josip Šimunić.
„Prvo, bili smo loši. Drugo, oni su bili dobri. Treće, samo smo gledali kako igra profesor Ibrahimović. svaka mu čast. Već mi se dugo nije dogodilo da se tako izgubim, kazao je stoper Dinama i hrvatske reprezentacije.
Prije godinu i vise govorio sam da bi mozda bilo dobro da Ibra igra iza Pata i Robinha i niko se od vas nije slozio cak su me neki napravili i budalom. Protiv Hrvatske je Ibra igrao upravo na toj pozijiciji i nadam se da znate kako.
(03-02-2012, 06:24 AM)Mecong Wrote: [ -> ]Možda i najbolji, a svakako najsažetiji opis utakmice ponudio je Josip Šimunić.
„Prvo, bili smo loši. Drugo, oni su bili dobri. Treće, samo smo gledali kako igra profesor Ibrahimović. svaka mu čast. Već mi se dugo nije dogodilo da se tako izgubim, kazao je stoper Dinama i hrvatske reprezentacije.
Prije godinu i vise govorio sam da bi mozda bilo dobro da Ibra igra iza Pata i Robinha i niko se od vas nije slozio cak su me neki napravili i budalom. Protiv Hrvatske je Ibra igrao upravo na toj pozijiciji i nadam se da znate kako.
ne moze ibra igrati iza 2 napadaca kao sto su pato i robinho jer skupa sa zlatanom ne igraju obranu. moderni nogomet ne trpi vise od 2 igraca koja su oslobodjena vracanju u obranu....
Sutra je to baksuzno gostovanje...pobjeda nam treba kao nikad vise a 6 god dole nismo pobjedili...evo spisak pozvanih igraca i opet fale mnogi...
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Ambrosini, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Valoti, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho.
Gattuso je takodjer sa ekipom za Palermo
Nesta,Mexes,Seedorf,Flamini,Aquillani,Boateng,Merkel,Pato,Cassano,Lopez....jebote moze se odlican sastav slozit od ovih sto su out

@Maji u tvojem spisku ni na jednoj strani ne vidim Maxi Lopeza? Šta je s njim,bilo je priče da će ipak biti spreman za sutra?
(03-02-2012, 02:42 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]@Maji u tvojem spisku ni na jednoj strani ne vidim Maxi Lopeza? Šta je s njim,bilo je priče da će ipak biti spreman za sutra?
Sorry...brate Maxi Lopez takodjer nije spreman, njega sam zaboravio prvi put

...
Vjerovatnih 11:
Abbiati,Abate,Bonera,Silva,Mesbah,Ambrosini,Nocerino,Muntari,Emanuelson,Robinho,Ibra ...
Opet Bonera ispred Yepesa,bit će to opet 90 min teškog mučenja za nas Milaniste,nadam se da griješim :-(
(03-02-2012, 04:05 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]Opet Bonera ispred Yepesa,bit će to opet 90 min teškog mučenja za nas Milaniste,nadam se da griješim :-(
na kladionici odigrat 6+ golova...oni ce dat 2...mi 4 i to je to...kvota 10...
I am nostalgic for the old times and they seem to be returning, but we must be clever and realise that football is the ultimate expression and that’s where you have to prove yourself as the strongest opponent.
“The game at San Siro was fundamental, but there’s still a long way to go in the championship and we still need to develop.
conte legenda....
naravno da ga ovo podsjeca na stara vremena (calciopoli)....lik to kaze u novinama i niko nista ne reagira.... utakmica na san siru je bila kljucna , ali pred nama je dug put i treba jos bolje(igrati/suditi).........sta reci...koju posluku porati...