(03-02-2012, 01:53 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (03-02-2012, 06:24 AM)Mecong Wrote: [ -> ]Možda i najbolji, a svakako najsažetiji opis utakmice ponudio je Josip Šimunić.
„Prvo, bili smo loši. Drugo, oni su bili dobri. Treće, samo smo gledali kako igra profesor Ibrahimović. svaka mu čast. Već mi se dugo nije dogodilo da se tako izgubim, kazao je stoper Dinama i hrvatske reprezentacije.
Prije godinu i vise govorio sam da bi mozda bilo dobro da Ibra igra iza Pata i Robinha i niko se od vas nije slozio cak su me neki napravili i budalom. Protiv Hrvatske je Ibra igrao upravo na toj pozijiciji i nadam se da znate kako.
ne moze ibra igrati iza 2 napadaca kao sto su pato i robinho jer skupa sa zlatanom ne igraju obranu. moderni nogomet ne trpi vise od 2 igraca koja su oslobodjena vracanju u obranu....
Nisam bas bukvalno mislio na Pata i Robinha, mislio sam iza 2 napadaca nije vazno koja. A da li ce ti napadaci igrati i odbranu zavisi od trenera. Pa i Patu ako trener kaze da mora da se vraca i igra odbranu on to mora da radi a ako ne radi mars vani. Ibra je protiv Hrvatske igrao iza spiceva i dobio ovacije od, doduse malobrojne publike, ali i svi izvjestaji govore da je bio na vrlo visokom nivou (gol i dvije asistencije). Kakav su zadatak imali Svedski napadaci to ne znam, nisam gledao utakmicu. Ali je Svedska pobijedila sa 3:1 9. reprezentaciju svijeta i to u gostima najvise zahvaljujuci Ibri koji je igrao iza spiceva. I ubjedjen sam da je Ibra ucinkovitiji kad igra povucenije nego u samom spicu napada. Ali to je samo moje misljenje i ne znaci da sam u pravu.
(03-02-2012, 06:33 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (03-02-2012, 01:53 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]ne moze ibra igrati iza 2 napadaca kao sto su pato i robinho jer skupa sa zlatanom ne igraju obranu. moderni nogomet ne trpi vise od 2 igraca koja su oslobodjena vracanju u obranu....
Nisam bas bukvalno mislio na Pata i Robinha, mislio sam iza 2 napadaca nije vazno koja. A da li ce ti napadaci igrati i odbranu zavisi od trenera. Pa i Patu ako trener kaze da mora da se vraca i igra odbranu on to mora da radi a ako ne radi mars vani. Ibra je protiv Hrvatske igrao iza spiceva i dobio ovacije od, doduse malobrojne publike, ali i svi izvjestaji govore da je bio na vrlo visokom nivou (gol i dvije asistencije). Kakav su zadatak imali Svedski napadaci to ne znam, nisam gledao utakmicu. Ali je Svedska pobijedila sa 3:1 9. reprezentaciju svijeta i to u gostima najvise zahvaljujuci Ibri koji je igrao iza spiceva. I ubjedjen sam da je Ibra ucinkovitiji kad igra povucenije nego u samom spicu napada. Ali to je samo moje misljenje i ne znaci da sam u pravu.
krivo....igrao je iza spica (jednog,elmandera)...velika razlika
Ibra je igrao sta je htio. Znaci, imao je slobodu i bio je gdje je htio. O njemu je ovisilo dal ce vratiti na centar po loptu ili ce cekati duboko u hrvatskoj obrani. Bio sam gledao uzivo utakmicu i mogu vam reci da je se Ibra veci dio utakmice setao po terenu, imao je par laznih kretanja, ali kad bi primio loptu niko mu nista ne bi mogao. Isto tako mislim da on to moze raditi i kod nas ako dobije slobodu koju cesto i ima. Jer Ibra ima savrsen pregled igre i asistencije su mu vrhunske. A to dali ce ispred njega biti Robinho i Pato je totalno svejedno, bit je ta da iskoristimo svoje prilike, ajd Robinho je proigrao u zadnje vrijeme ali Pato nedaj Boze. Ibru gdje god stavis ne mozes pogrijesiti. On kad bi igrao stopera bio bi spoj Piquea i Vidica. Hehehe...
Nešto je tiho...
PALERMO: Viviano, Munoz, Migliaccio, Mantovani, Pisano, Barreto, Donati, Bertolo, Ilicic, Budan, Miccoli.
MILAN: Abbiati, Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Ambrosini, Muntari, Emanuelson, Ibrahimovic, Robinho.
Bonera...
I ovde smo opet oslabljeni za pola tima, al' eto neka pojedinci nastave sa dobrim partijama, a Ibra... Neka im jebe majku

Forza Milan!
Mislim da smo trenutno najjača ekipa na svijetu..
Kakva lakoća Ibre,imam dojam kao da igra s pola snage ko i u srijedu u Maksimiru,a gazi sam,prestrašno.
Došao sam kući nakon 1. gola,ali mi se isto čini da je Palermo dosta naivno i otvoreno krenuo protiv nas a to nama tj. Ibri najviše odgovara .
Još kad bi ona govna danas kiksala bila bi ovo jedna predivna večer
(03-03-2012, 06:42 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ]Mislim da smo trenutno najjača ekipa na svijetu..
Hehehehe, legendo!
Znao sam da ce netko nesto ovako reci nakon ovakvog poluvremena. Ma sta reci, savrsenstvo, Svaki gol poseban na svoj nacin, treci mozda najljepsi, drugi mozda atraktivniji, a prvi je bio cisti timski rad, heh, Muntari se bori i uklizuje ko zivotinja i odbija loptu do Robinha a ovaj dodaje Ibri i to je to. Mogu jos samo dodati da Ibra nastavlja sa odlicnim igrama poput one u srijedu protiv moje Hrvatske. I konacno opet mozemo reci da imamo najboljeg napadaca na svijetu u Milanu!
sta cigan viviano obrani zlatanu za 4. gol.....
Najjači u Italiji sigurno jesmo, a ovo drugo treba pokazati u lš...

Ibra kako igra razbija, na kraju zamalo i četvrti gol, svaka čast majstore! I to sa kakvom lakoćom i finoćom on igra...
Svi su dobri ali nekako u senci Ibre, samo neka tako nastave, pas igra, kontre, napad, sve je savršeno...
Šaravi asistencija, Silva gol