(03-05-2012, 09:48 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Benfica - Zenit je otvoren mec i jako zanimljiv sto se tice prolaza i sve ja to shvacam, ali kad u isto vrijeme imas klasik Lige prvaka Arsenal - Milan i ne prenosis to bez obzira na to sto je rezultat neizvjestan, e onda stvarno u pm i sve. Pa kog zanima kako ce one dvije drugorazredne ekipe igrati, zar nije logicnije gledati Arsenal koji ce svim silama napasti i mozda zabiti koji gol i tog probudjenog lava i megagiganta Milana koji ce isto zabiti koji gol. Popisam sve sportske urednike i na Novoj i na Bosanskoj televiziji. Uglavnom, sutra niko ne prenosi nasu utakmicu a da ja mogu uhvatiti signal. A prijenos na internetu mi nije neka opcija, steka mi net. Mislim da cu se sutra navecer isljuciti iz svijeta i pogledati snimku iza 23h.
HRT i Nova Tv su odvratna sotonska gnijezda koja bi da mogu odmah potpisala da svaki utorak i srijedu prenose samo utakmice Barcelone makar igrali protiv Levskog iz Sofije
kanal A prenosi...slovenci...
shit ni arenasport ne prenosi Milan..
RTS1 06.03.2012 20:40 Fudbal - Liga šampiona: Arsenal - Milan,
da li neko zna imal kakav kanal da mi iz BiH mozemo gledat.
"S obzirom da nada umire posljednja, Nijemci sigurno ne putuju u Barcelonu s bijelom zastavom...."
To je pocetni slogan u najavi utakmice koju hrt sutra prenosi, pa ja ne mogu vjerovati. Znaci, Bayer moze zaprijetiti Barceloni i zato je ta utakmica zanimljiva, ali Arsenal ne moze nista napraviti Milanu i zato necemo prenositi tu utakmicu, ma svi ste vi g..... s Nove i Hrt-a, kako neposteno. Ne mogu vjerovat. Pa zasto onda sutra ne prenose Apoel-Lyon ako se na varam, pa to je puno neizvjesnija utakmica, ma de, mogu do sutra ovako. Kako sam ljut, moram cekat jebenu snimku u pola 12.
Zapamtit cu ovaj televizijski odabir odnosno gaf po tome sto strucni novinari nasih drzavnih televizija,u ovom slucaju hrvatskih, daju sanse Bayeru protiv Barce u gostima, ali Arsenalu protiv Milana nikakve. Pa budimo realni, prije ce Arsenal nekim slucajem i nekakvom svemirskom partijom proci nas nego Bayer Barcelonu. Kakva pisurija... Zeljko Vela i Bruno Kovacevic vi ne mozete raditi na nekoj lokalnoj a kamoli drzavnoj televiziji!!! Hahahahahahha.
Uostalom, sve je to manje bitno. Samo neka mi veceras prodjemo pa makar i izgubili 2-3 razlike. Iako ne vjerujem da se to moze dogoditi. Remi je veceras najrealniji. Najbitnije je da se nitko ne ozlijedi i da svi zdravi zavrse utakmicu. I jos jedna odlicna vijest:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_no...aslov.html
http://www.youtube.com/watch?v=TX4I54M9IBI
Pogledajte Romin gol. Ista situacija kao ona s Muntarijem. E da je nama bio ovaj pomocni. Uf.
Nije to razlog zasto prenose barcu, nego je razlog taj da ljudi mogu bacati drkicu i svrsavati na poteze messija i ekipe. Da je kojim slucajem barca danas na mjestu milana i da je identican rezultat, dajem oba jaja da bi se prenosila barca a ne benfica- zenit
Mogu kako god hoće, sjećam se dok je Topalbećirević bio sportski urednik u BiH, najviše se prenosio ManUtd iz prostog razloga što on navija za njih.
Nadam se da će Faraon večeras biti starter, zaslužio je to
(03-06-2012, 03:20 PM)MIRZA Wrote: [ -> ]Mogu kako god hoće, sjećam se dok je Topalbećirević bio sportski urednik u BiH, najviše se prenosio ManUtd iz prostog razloga što on navija za njih.
Nadam se da će Faraon večeras biti starter, zaslužio je to
da kažem to na poznati Allegrijev način: treba nam ipak netko malo iskusniji danas umjesto njega

Ali da se razumijemo ne bi se bunio ni da zaigra Faraon